Dodaj do ulubionych

XLIX LO Goethe rocznik 79 poszukiwany

IP: *.bbn.gov.pl 12.05.03, 20:58
znajdzmy sie wszyscy co sie pogubili
zbierzmy do kupy i upijmy na ławeczkach pod blokami przed szkoła :-)
albo w jakims bardziej kulturalnym miejscu!!!!

ha a potem pojedziemy do gimnazjum w otwocku do sieczki i przecinka narobic
im gówna w ich spokojnej szkółce :))))))

prywatny odzew zainteresowanych jashmin@gazeta.pl
ps. ulepek mam nadzieję że napiszesz pierwsza :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ulepek Re: XLIX LO Goethe rocznik 79 poszukiwany IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 13.05.03, 09:31
      No mofa;) Szanowny w dupe kopany wychowawca naszej klasy Sieczka "hozum phosze
      państwa, hozum" i BEZ SENSU, że też nigdy się przy tym nie udławił pani
      koleżanko... najazd na otwock można zhobić i wheszcie walnac mu na maske
      Misiuwisi wielka kupe tak jak to bylo planowane od lat. Specjalnie spożyję w
      tym celu jakiś środek przeczyszczający....
      Pozdrofienia;)))))))
      • Gość: mafaya Re: XLIX LO Goethe rocznik 79 poszukiwany IP: *.chello.pl 13.05.03, 21:47
        Fitam

ja to nigdy nie zapomne tego cholernego białego sieczkowozu, gadzina zawsze
        parkował w jednym i tym samym miejsu. Z baseballem mu ten samochodzić rozz.....
        Jashim a skąd wiesz że w Otwocku?
        A jak sie nazywała od Chemii , bo nie pamiętam ( a powinnam bo miałam przez nią
        komisa)? Metan etan propan butan.... orangutan;)

• Gość: Ulepek Re: XLIX LO Goethe rocznik 79 poszukiwany IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 14.05.03, 13:42
          Margasińska się nazywała. W Otwocku jest od cholery gimnazjów długą wycieczkę
          trze-baby zrobić;) A jaka piękna ta strona naszego Goethego. A ile głupot
          powypisywanych. Szczególnie tekst Osssstasss "chciałabym, żeby uczniowie
          chcieli wysyłać swoje dzieci do naszej szkoły..." Chyba ocipiała. I super tekst
          pt" dyrekcja zadbała o wyposażenie wszystkich pracowni" - szczególnie o
          gabinet !@#$%@#$% dyrektorki... reszta jest tak jak była chyba od założenia tej
          szkoły czyli syf.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka