tarzankippe
12.08.15, 20:28
prosze o pomoc moja przyjaciulka bedzie miala 60 urodziny jest wspanialym czlowiekiem chciala bym jej piekny wierszyk sprezentowac krotko przet stanem wojenym wjechalismy razem do niemiec do hamburga nie bylo nam latwo poczatki byly ciezkie nie znajac jezyka ale jakos sobie dalismy rade dzisiej SROKA ma swoja mala firme sprzata wiezowce jest bardzo pracowitym czlowiekiem zawsze mozna na nia liczyc cale zycie myslala tylko o swojim rodzenistwie a nie o sobie nie zalozyla rodziny nie ma dzieci wksztalcila dzieci jej 2 siostry cale zycie im pomagala i na nich pracowala jej rodzice byli alkocholicy obwol miala ciezkkie dziecinistwo touczymojei finaqsuje matke co tak cierpiala przes nia ja opusicilam hambur po 17 latach ale bylismy zawsze w kontakcie miszkalam w roznych krajach ale sroka zawsze dojechala chce jej podziekowac za tak piekna przyjazin ponat38 lata poznalam ja w SZCZECINIE razem pßracowalismy w ZAJEZIDZIE U ANNY ona w kuchni a ja jako kelnerka i tam zaczela sie nasza przyjazin lezalam w szpitalu to gotowala mi rosolki bo nic nie moglam jescia a poziniej mi sie prznala zechciala swieza kure kupic od somsiada a on jej nie spredal tow nocy kura zinela jeszcze ras prosze o pomoc i z gory serdecznie dziekuje naturalnie jak czeba to zaplace prosz serdecznie o pomoc bym jej napewno sprawila doza rados