sloneczko1 17.12.05, 23:30 z powodu jednyj osoby niy mogesz przeca odchodzić,przemyśl to,prosza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinka44 Re: Bronku 18.12.05, 14:11 a moga wiedziec lo co sam chodzi ? wontek lotwarty ale to niczego niy dowodzi;-)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Karolinko 18.12.05, 15:25 Ano, Karolinko, moga Ci to wyklarować. Słoneczko jest gospodyniom na glywickim forum, kere niy tak downo powstało skuli łostudy na publicznym forum Gliwic. No wiysz, ciyngym sie tam ściyrały polsko-niymiecko-ślonske nacjonalizmy, aże doszło do sekowanio internautow kierzy szkryflali z Niymiec. Powstało nowe forum, kere łod tego mogło być jakby wolne, a przinojmni trza sie było ło to starać. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34281 Niystety, już widać, że idzie to wszysko w tym samym kierunku. Post Słoneczka tukej jest jakby łodpowiedziom na wontek w kery jo sie tam włonczoł forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=33631925 Dość drapko żech potym łotwar tyż swoj wontek taki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=33657736 Lektura łobu pozwoli Ci wyrobić se własne zdanie. Prziznom sie żech jest tego ciekawy, toż szkryfnij cosik tukej ło tym łod siebie, jak bydziesz mogła. Odpowiedz Link
karolinka44 Re: Karolinko 18.12.05, 19:30 na poczontku gratuluja <sloneczku> odwagi wzincio sprawy w swoje rynce ! wszystko co sie zaczyno z starym balastym ...leci troszka w mynce ;-( ale mysla ze jak sloneczko lostre jasne promyki mo to z kozdym problymym rady sie napewno do ! niy ma latwo dzisiej z ludzmi obcowac kozdy chce swoji <ino> woli kibicowac poznalach tyn "bol ludzi" dnia dzisiejszego i powiym szczerze...zol mi kozdego zgody szukajoncego ! Nojbardzi lomijac trza tych , co innym swoja wyzszosc abo gupota na chama dowiysc chcom dzialajom na nerwy i z zlosliwosciom wnoszom maras w goscinny dobry dom... tosz niy musza czytac niczego z forum tamtego - po przeczytaniu Bronku tekstu Twojego mysla co trza miec na tyla zdrowego rozsadku... by niy budowac na bagnach swojigo domku ;-)) a jak juz budowac swoj fajny maly spokojny domek to trza ochrony by niy zapuscic swych grzondek nojlepi miec ta moc - i kozdego wdo zwady szuko wywalic od razu ...na nos ! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Karolinko 18.12.05, 23:43 Dziynki Ci Karolinko za tyn post. Rita - obyś miała racjo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Karolinko 19.12.05, 13:07 mysla co trza miec na tyla zdrowego rozsadku... by niy budowac na bagnach swojigo domku ;-)) ----- Karolinko, tu bym dyskutowała, bo Bronek swój domek ma na pewnym i na żyznym terenie. Bronek jak i ja jesteśmy tam gośćmi i trzeba sobie prawdę powiedzieć, ze nie gośćmi dla jednego forumowicza tylko dla całego Forum i dlatego uważam , że Bronek powinien bez względu na wszystko właśnie i tam zamieszczać swoje fraszki. Przecież jest tyle wątków do wyboru i do koloru, że mozna do któregoś przysiąść i dyskutować. Nawet nie dopuszczam myśli by tam Bronka nie było , a jak nie będzie to wymusze na siłę inna metodą ;))) Kto powiedział , że tam będzie łatwo ? Karolina , liczę jednak na Ciebie , że przekonasz Bronka. Spokój , mądrość, opanowanie to Karolinki cecha i w nią wierzę :) Hej , głowy do góry ! Odpowiedz Link
karolinka44 Re: Karolinko 19.12.05, 14:01 Rito kochano...chcialabych byc dobrze zrozumiano niy chodzi mi o to tukej Bronkowe forum ale te <od sloneczka > tak zem to zrozumiala od progu ;-) chodzilo mi o to , ze jak wiymy co nom grozi to trza sie dac pozor co inny wdos - nom na budowa pozwozi ;-) Chodzi tysz mi o to...ze w internecie to jest bagniste czasym podloze i jak sie wiy ze cos takigo jest - trza byc zawsze w dobrym humorze! to jest dobry grunt pod budowa i zycza kozdymu by bez problymow leciala budowa od nowa ! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Karolinko 19.12.05, 18:20 Ano Karolinko - co nasze trza ciongnońć We cudze łostudy niy dować se wprzongnońć Czasym przi klawiyrze palce jednak swyndzom Choć "sztop" gowa godo - dyć same kajś pyndzom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Karolinko 19.12.05, 18:15 Rita, dyć żeś jakby sama łodpedziała na to ło co w tym idzie. Joch był na glywickim forum łod poczontku i czuł żech se tam bardzi użytkownikym niż gościym. Bestoż żech tyż wiela wontkow czytywoł i prziuważołch, że jednak poleku idzie to w zło strona. Tako łostuda może wciongać, dlo mnie jednak jest lepi jak byda se jom łomijoł. Toż prziszoł czas na to, coby być tam yno gościym - ło to mi w mojym wontku szło. Co zaś sie tyczy fraszki, to we poru, a możno i porunostu tymatach dali bydzie tam widoczno - to wszysko. Odpowiedz Link
karolinka44 Re: Bronku 19.12.05, 17:34 pisz Bronku kaj Ci ino pasuje malo wdo jak Ty tak fajnie rymuje dowej to z siebie co mosz innym do przekozanio i niy wdowej w dyskusje niy-do-rozwionzanio;-)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronku 19.12.05, 18:05 Toż Karolinko Tyś tyż w tym mocno Na forum wlywosz co dusza zocno Ciyngym Ci podpowiado tyż tako Bliźnim pszoć idzie przeca jednako. Odpowiedz Link
rita100 Re: Bronku 19.12.05, 20:02 Karolinko, wszystko rozumię i sama zauważyłam , ze tam nie ma co się złościć, trzeba sobie tylko przetłumaczyć, że tak musi być i omijać niewygodne sprawy. To forum jest naprawdę fajne, bo jest w nim wszystko co dusza pragnie. Poza tym , my się tam wszyscy znamy jak łyse konie i nie możemy od tak sobie odejść, co by świadczyło o obojętności, a tego w sobie chyba nie mamy. Tak samo jak witamy na Forum Bronka. Żebyśmy się tu wszyscy sami nie zagmatwali to dla potwierdzenia powtórzę Koniecznie Bronek musisz byc na Glywicach - w jakikolwiek sposób ale musisz być. Odejść , to znaczy zapomnieć , a Ty musisz i wszyscy musimy być , bo kochamy to co robimy. I uważam , że gospodarze się bardzo starają by nas zadowolić , a to trzeba bardzo , bardzo docenić i nie zawieść ich zaufania. Odpowiedz Link
karolinka44 Re: to dobrze 20.12.05, 12:22 jak Bronek lobrosnie we piorka wylonduje pewnie w chmurkach stamtond dopiyro fajnie sie rymuje slowek sznurek na ziymia sie posuje ;-)) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: to dobrze 20.12.05, 20:30 Dyć zdo sie lepi aż tam niy skokać Coby niy zlecieć potym z wysoka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Rita 20.12.05, 20:32 Ano - bliknij se tam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=33740377 Prawie żech chycioł drugi koniec tego samego kijoka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Rita 20.12.05, 21:37 Konsek kijoka zaś inkszy tukej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=33712187&v=2&s=0 Postu ło Ricie tam nawet szukej. Odpowiedz Link
rita100 Re: Rita 20.12.05, 22:46 Chcą zamknąc Hanysowe Forum To głupole i namole Przeciez przy tym forum inne nudom siejum ;) Bronek, ja tak szczegółowo nie wchodze w te sprawy, bo się nie znam az tak. Jedno wiedz że jak się dobrze czujesz to tam siedź :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Rita 21.12.05, 17:41 Rita, niy idzie sie czuć dobrze na forum kaj bydom panować jakesik "zimnowojynne" nastroje, a wyglondo na to, że może być tego coroz wiyncy. Moga włazić w łostuda na rudzkim forum, bo konsek Rudy to tyż przeca jo. Fora gliwicke, to już jednak inkszo inszość. Bestoż wystyknie mi pora wontkow do kerych byda zoglondoł i kłod swoje rymy. Inkszo sprawa, że trza tyż czasym wyrazić ło tym swoje zdanie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Bronek 21.12.05, 21:35 Właśnie w tym rzecz, że swoje zdania trzeba wyłożyć, a z tego się tylko dialog rodzi i nie ma co sie na to gniewać. Jak mowi Marek Aureliusz - usuń wyobrażnie , a usunie się przyczyna i dalej rób swoje. Ja Ci jedno powiem, tak jak Tobie jest przychylne Forum Glywice tak nie masz żadnego takiego Forum, nie marnuj szansy. Nie chodzi o to , byś plackiem tam leżał, ale żebyś był z dobrej nieprzymuszonej woli i dla relaksu , a nie z obowiązku. Tylko w ten sposób możesz przełamać bariery , które sam sobie budujesz całkiem niepotrzebnie. Ale na to trzeba czasu i zobaczysz, ze z chęcia bedziesz zaglądać. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 22.12.05, 14:35 Hmm, Rita, wyłazi na to, że to zy mie jest taki echt-egotyk. Robia co chca i niy pacza za wiela na inkszych. No dyć chca popularyzować wszysko to co ślonske, w dobrym tego słowa znaczyniu. W realu służy mi do tego wystawa notgeldow, a w tym co bardzi wirtualne głownie fraszka ślonsko. Jake mogom być tego efekty widać było właśnie na Forum Olsztyn. Moj wontek przijynty był tam wyjonkowo ciepło, co mie nawet samego trocha dziwiyło. Jednak właśnie tam prziglondnołch se tyż tymu nakryncaniy nacjonalny łostudy i efektom jake to przinosi. Przekonany żech jest, że to nigdy niy bydzie dobrze służyło ślonskości w Polsce, toż jakby automatycznie stowio mie to po przeciwny stronie. W końcu za tako łostuda tyż ktoś nawet płaci. Na FO zapłaciyła Borasca. Ja, tam żech se mog tymu yno prziglondać, dyć przeca niy idzie być na to guchym i ślepym na forum kaj chciołbych se czuć jakby u siebie. Tako nacjonalno łostuda mierzi mie niyzoleżnie łod tego kto jom nokrynco. No toż trza chocioż pokozać jake se ło tym mo zdanie. Yno tela, dyć mie tego wystyknie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Bronek 22.12.05, 22:31 Bronek, Borasca sama odeszła, a nie powinna , nie bylo podstaw. Wiem , że na poczatku było inaczej teraz jest inaczej , ale tak jest wszędzie , przychodza nowi , odchodza starzy, ludzie niki zmieniają . Tak zawsze bedzie w takich publicznych forach. Tym się już nie przejmuje i ludzie się zmieniają, to im nie pasuje , to znów by chcieli inaczej, nikomu się nie dogodzi. Kiedyś ta ostuda musiała przyjśc i wiesz czasmi to kiedy ludzie się już za bardzo znają to mniej piszą, bo spotykają sie w realu, to znów przechodzą na inne komunikatory i tak się wszystko kończy. Nie myśl , że zawsze jest i będzie dobrze. Ale najgorzej jest na Śląsku , bo tu rozmawiając z kimś możesz podpaść drugiemu. Naprawdę nie wiem z kim mogę , a z kim nie mogę rozmawiac , to jest problem , z kim wypada , a z kim nie wypada. Ale ponieważ jesteśmy tuż przed Wigilią to lepiej zakończyć tą sprawę i zostawić to biegowi czasu liczac , że będzie dobrze i miec dobrą wiarę :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 22.12.05, 22:44 Ja, niby Borasca sama łodeszła, niby szykuje sie do dugszy rajzy. Dyć przeca starała sie wpiyrw jako umiała te forum moderować, no i niy wyszło właśnie skiż ty łostudy. Co zaś idzie do realiow, to niy wciongo mie to aże tako, coby sie tym tropić na Wilijo. Odpowiedz Link
rita100 Re: Bronek 22.12.05, 22:50 Bronek ,przyda mi się taka przerwa, niech to pieron weźmie, chyba się sama zapętlam w tych dyskutach. Może lepiej nie rozważać takie sprawy, widzimy tylko to co jest na forum , a jak jest dalej to lepiej nie wchodzić w szczegóły. Po prostu bądźmy i za dużo nie wymagajmy od zycia forumowego. Bronek jest dobrze i będzie dobrze - tak sobie mów ! hehe, Wesolych Świat :) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 22.12.05, 22:58 Ano - winszuja Łaski Dzieciontka Niychej wyziyro z kożdego kontka. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 22.05.06, 22:49 Jeronie, byda musioł tam kuknońć. Dyć czy znojda? Trocha czasu już przeszło. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Bronek 22.05.06, 22:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=34281&w=33657736&wv.x=2&a=41809504 no i witej wreszcie Bronku,nojpiyrw mie niy było a potym Ciebie:) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Bronek 30.06.06, 22:33 mom ta gazetka do Ciebie, aleś miglanc je,nic niy wspomniołeś,że tam fraszki Twoje bydom;), a w kierym to wontku szukołeś kogo co Ci je równolatkiym? i kiedy mosz gyburstak? wystarczy dziyń i miesionc;) Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 30.06.06, 23:05 Toż dziynki, Słoneczko. Z końcym lipca byda we Glywicach, to bych se to wzioł. Co do fraszek, to możno już bydom we kozdym numerze powiatowego pisymka, a przinojmni przi aktualnym staroście. To chyciyło, no dyć gorzi ze tym notgeldowym wyrożniyniym. Jakosik przeciongajom decyzjo i zdo mi sie że możno zrezygnujom - a szkoda by było. No dyć niy wszysko sie udowo, a probować zowdy trza. Co do mojego gyburstagu to zowdy był we Dziyń Zwyciynstwa, a rownolatkym żech jest prawie Rudy Ślonski. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 30.06.06, 23:06 Swojom drogom ciekawi mie jake rymowanki dali do ty gazetki. Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Bronek 01.07.06, 11:07 to jest:Kościoł w Krywałdzie----licza na autograf na moim egzemplarzu;) Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Bronek 01.07.06, 11:08 a przigotowołeś jusz fraszki do wydania? godołeś z Brunym na tyn tymat? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 01.07.06, 14:05 A, ło Krywałdzie. Tyż piyknie. Ze Brunym usiyłowoł żech se skontaktować - brak łodpowiedzi. Pewnikym jak niy chcioł, to i dali niy chce. No dyć jo sie tym niy tropia. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Bronek 01.07.06, 14:32 Ło Krywałdzie to szkryfnyli forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=40657700&a=40685725 Abo co inkszego wziyli. Odpowiedz Link
broneknotgeld Słoneczko 20.10.06, 23:55 Mocno na zeflugu blysnom te Glywice No i tako piyknie Dobrze ło tym wiycie. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Słoneczko 02.06.07, 20:25 Słoneczko - jako to terozki bydzie ze tymi "Fajnistymi Faflokami"? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Słoneczko 28.05.08, 17:22 Hmm - możno jeszcze tukej czasym zoglondosz. Trza mi łostatniego bezpłatnego pisymka glywickego starostwa. Idzie to jeszcze dostać? Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Słoneczko 23.04.10, 08:18 No, 10 maja momy zaś Zeflug Pszocieli Slonski Fraszki i Rymowanki. Oby my sie trefiyli - zaproszom. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Słoneczko 21.04.11, 19:43 broneknotgeld napisał: > No, 10 maja momy zaś Zeflug Pszocieli Slonski Fraszki i Rymowanki. > Oby my sie trefiyli - zaproszom. Latoś bydzie trocha poźni. Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: Słoneczko 16.04.13, 13:26 "Szpaska z treści ślonsko, z ducha..." Promocyjo niy zawadzi Niychej szpaska se paradzi. www.wiadomosci24.pl/artykul/ruda_slaska_tomik_slaskiej_szpaski_266677.html Odpowiedz Link