Dodaj do ulubionych

Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodziny

• Gość: pamiętający PRL Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.crowley.pl 15.11.04, 12:19
      Mam nadzieję, że na 51 urodziny zafundowany zostanie mu proces przed Trybunałem Stanu i ponownie stanie obok Millera, ale tym razem bez tego szkaradnego uśmieszku na ryju.
    • Gość: Tomekw Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 203.26.136.* 15.11.04, 12:33
      Gdyby ułóżyć zdjęcia według dat można by zaobserwować pełnię księżyca (Aaron ma
      racje).
    • Gość: WK Złote kulczyki z okazji urodzin!!! IP: *.ig.pwr.wroc.pl 15.11.04, 13:16
    • Gość: jab ... morze czerwone ... IP: *.orgmasz.pl / *.acn.waw.pl 15.11.04, 13:22
      ... co by nie mówić ...
      AK "wyprowadził lud PZPR" z "morza czerwonego" i
      chyba nie tylko ich ... :-\

Póki co na "tle" pierwszego prezydenta nie wypada tak źle.

Zobaczymy co będzie dalej ... i potem ...
    • Gość: Grzech Kalisz Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:23
      Zawsze mówiłem , że to Szubra. Jeśli mu z tym dobrze to życze więcej szczerości
      Panie Prezydencie wszystkich Polaków ale ja bynajmniej jestem wyjątkiem. Dla
      mnie to, że Kwaśniewski jest prezydentem działa tak samo jak ul. Hanki
      Sawickiej w Kaliszu lub ul. Szopena pisana jak w przykładzie. I obecnosc ZSMP.
    • Gość: Wojciech Jaworowsk Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.idea.pl 15.11.04, 13:39
      Ceniłem gazete za pisanie prawdy i dbanie o Polske. A teraz co sie dzieje?
      Inne gazety biora na siebie cała brudna robote, a gazeta tylko muska lub
      głaszcze polityków SLD a szczególnie chroni Kwasniewskiego i Millera. Panowie do
      roboty.
      Opublikowac wszystkie dokumenty.Dosyc tego bałaganu. Koniec przyzwolenia na taki
      kraj.Trzeba odsunac tych ludzi od władzy i to szybko; za duzo i tak stracilismy
      czasu. Świetowanie 50-lecia zostawcie Kwasniewskiemu na emeryturze.
      ps. A tak mówił ze druga kadencja to bedzie jego wejsciem do
      historii................
    • Gość: jac polska Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 195.194.158.* 15.11.04, 14:14
      klamca i oszust kwas
      #
    • Gość: jac polska Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 195.194.158.* 15.11.04, 14:14
      klamca i oszust kwas
      #
      klamca i oszust
    • Gość: Borys_J Aleksander Kwaśniewski: po prostu odejdź... IP: 212.160.172.* 15.11.04, 14:27
      zgadzam się z Aaronem, to żenujący spektakl, a już się wydawało, że afera
      Rywina i odejście Michnika czegoś ich nauczyło....
    • Gość: lidka Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.ch.pw.edu.pl 15.11.04, 14:53
      Życzę jak najszybszej zmiany etatu!
    • guyritchie ten Pan to... 15.11.04, 15:00
      <ten Pan>...hmm..to nie jest jakiś <ten Pan> ale Prezydent Rzeczpospolitej.
      Miej Aaron zdeka szacunku do siebie samego...
      a wyobrazasz sobie brak styku polityki i mediów hehe w najwiekszym polskim
      dzienniku? o czym maja pisac? o ogrodnictwie i szyciu?
      zastanów sie zdeka.
    • mariuszr_77 Wszytkiego najlepszego Panie Prezydencie:) 15.11.04, 15:09

• Gość: Pluto Re: A GDZIE ZDJĘCIE MAGISTERKI?? IP: 213.25.110.* 15.11.04, 15:16
      W Charkowie też ładnie wyszedł i na reklamie mebli...
    • Gość: stan A gdzie zdjęcie z dyplomem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:28
      magistra
    • Gość: Rajcar HEJ!! IP: 195.205.22.* 15.11.04, 15:33
      A nie macie może bardziej kompromitujących fotek? Przecież wiem, że są.
    • Gość: STEFAN Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.kutno.mediaclub.pl 15.11.04, 15:43
      Adasiu!
      Ale z Ciebie wazeliniarz!!!!!
    • Gość: emka Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 193.109.212.* 15.11.04, 15:44
      włazicie w dupę tym komuchom!!!!!!!!! na czele z waszym prezydentem!
      rzygać się chce!
    • Gość: jolita Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.mclink.it 15.11.04, 15:47
      "W Pacanowie kozy kuja, wiec koziolek madra glowa, blaka sie po calym swiecie
      aby dojsc do Pacanowa". Zycze naszemu prezydentowi pojscia po rozum do glowy
      biorac przyklad z Koziolka Matolka, ktory chociaz probowal. No i zeby zrzucil
      kilka kilogramow.
    • Gość: polak Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:53
      nasza ojczyzna nasza ziemia nasz prezydent schodzimy na psy
    • Gość: ola Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:54
      Zyczę,ażeby wylewał mniej pustosłowia a żeby było więcejj czynu!Ażeby przestał
      z tymi marmurami,lądowiskami,dworami itp,bo np. aw Stanach prezydenci nie
      chapią a mają posiadlości rodowe,no ale mają pochodzenie i kasę własną.Ażeby
      przestał pozwalać na te wszystkie oszołomstwa,kradzieże i poparł swoje
      wypowiedzi czynami!Azeby wreszcie zauważył normalnych "Kowalskich"którzy nie
      mają za co wegetować albo mają bardzo niewiele a przestał się koronować i
      ukoronowywać/imponuje to!/stajnie Augiasza o przepraszam,syna
      p.Gudzowatego/i ,Kulczyków,Bichnerów,Niemczyckich,Bochniarz itp.A ta to życzę
      normalnie jak każdemu zdrowia.
    • Gość: fery Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 16:04
      szef sportu - rozwalił - szef Państwa rozpie..ł!!((((
    • Gość: ferry Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 16:05
      50 lat tragedii!!! oszust wygrywa!!
      • Gość: margie Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 15.11.04, 17:26
        oszust wygrywa, ale wy sami jestescie sobie winni. Dajecie sie otumanic tym
        paskudnym czerwonym pacholkom, ktorzy kiedys sprzedawali na haslo za markisz i
        leninizm Polske "czerwonym ZSRR braciom" a teraz robia to w troche
        bardziej "demokratyczny" sposob, wykorzystujac glupote i kompletne zaclysniecie
        sie bylymi "komuchami". Przekonaliscie sie juz jezeli chodzi o Millera ("a ja
        mowilem, ja ostrzegalem ja bym to wszystko w skarpetkach pogonil"), to teraz
        macie 'waszego prezencika", ktory co jeszcze mu sie uda to uszczerbnie na
        rzecz "Fundacji". Stary, oblesny klamczuch, czerwona pluskwa, ktory robi sie na
        wielkiego prezydenta. Glupio mi bylo patrzec na Walese jako Prezydenta ale
        przynajmniej nie byl hipokryta, prostak bo prostak ale Kongres Amerykanski
        oddal mu czesc, a ten stara stworzyc sobie image ale cos mu nie wychodzi, bo
        coraz grubszy i bardziej spuchniety. Mam nadzieje, ze zniknie ta gnida ze scent
        politycznejw przyszlosci i prawica wystawi kogos kto bedzie mial cos wiecej do
        powiedzenia niz byli komunisci i populisci tacy jak Lepper. Pracujcie nad tym
        rodacy, bo to jest kraj w ktorym przyszlo wam zyc, chybaze wszyscy wyjedziecie
        do Zjednoczonej Europy. "Miales chamie zloty rog, zostal ci sie jeno sznur"
    • Gość: fery Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 16:06
      spadaj frajerze czerwony!!
    • Gość: young Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.zabrze.net.pl 15.11.04, 16:07
      mam nadzieję, że 51 nie będzie miał okazji obchodzić nawet tajnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka