Gość: pamiętający PRL Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.crowley.pl 15.11.04, 12:19 Mam nadzieję, że na 51 urodziny zafundowany zostanie mu proces przed Trybunałem Stanu i ponownie stanie obok Millera, ale tym razem bez tego szkaradnego uśmieszku na ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomekw Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 203.26.136.* 15.11.04, 12:33 Gdyby ułóżyć zdjęcia według dat można by zaobserwować pełnię księżyca (Aaron ma racje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WK Złote kulczyki z okazji urodzin!!! IP: *.ig.pwr.wroc.pl 15.11.04, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab ... morze czerwone ... IP: *.orgmasz.pl / *.acn.waw.pl 15.11.04, 13:22 ... co by nie mówić ... AK "wyprowadził lud PZPR" z "morza czerwonego" i chyba nie tylko ich ... :-\ Póki co na "tle" pierwszego prezydenta nie wypada tak źle. Zobaczymy co będzie dalej ... i potem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Kalisz Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:23 Zawsze mówiłem , że to Szubra. Jeśli mu z tym dobrze to życze więcej szczerości Panie Prezydencie wszystkich Polaków ale ja bynajmniej jestem wyjątkiem. Dla mnie to, że Kwaśniewski jest prezydentem działa tak samo jak ul. Hanki Sawickiej w Kaliszu lub ul. Szopena pisana jak w przykładzie. I obecnosc ZSMP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Jaworowsk Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.idea.pl 15.11.04, 13:39 Ceniłem gazete za pisanie prawdy i dbanie o Polske. A teraz co sie dzieje? Inne gazety biora na siebie cała brudna robote, a gazeta tylko muska lub głaszcze polityków SLD a szczególnie chroni Kwasniewskiego i Millera. Panowie do roboty. Opublikowac wszystkie dokumenty.Dosyc tego bałaganu. Koniec przyzwolenia na taki kraj.Trzeba odsunac tych ludzi od władzy i to szybko; za duzo i tak stracilismy czasu. Świetowanie 50-lecia zostawcie Kwasniewskiemu na emeryturze. ps. A tak mówił ze druga kadencja to bedzie jego wejsciem do historii................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac polska Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 195.194.158.* 15.11.04, 14:14 klamca i oszust kwas # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac polska Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 195.194.158.* 15.11.04, 14:14 klamca i oszust kwas # Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac polska Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 195.194.158.* 15.11.04, 14:14 klamca i oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys_J Aleksander Kwaśniewski: po prostu odejdź... IP: 212.160.172.* 15.11.04, 14:27 zgadzam się z Aaronem, to żenujący spektakl, a już się wydawało, że afera Rywina i odejście Michnika czegoś ich nauczyło.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.ch.pw.edu.pl 15.11.04, 14:53 Życzę jak najszybszej zmiany etatu! Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie ten Pan to... 15.11.04, 15:00 <ten Pan>...hmm..to nie jest jakiś <ten Pan> ale Prezydent Rzeczpospolitej. Miej Aaron zdeka szacunku do siebie samego... a wyobrazasz sobie brak styku polityki i mediów hehe w najwiekszym polskim dzienniku? o czym maja pisac? o ogrodnictwie i szyciu? zastanów sie zdeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluto Re: A GDZIE ZDJĘCIE MAGISTERKI?? IP: 213.25.110.* 15.11.04, 15:16 W Charkowie też ładnie wyszedł i na reklamie mebli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan A gdzie zdjęcie z dyplomem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:28 magistra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajcar HEJ!! IP: 195.205.22.* 15.11.04, 15:33 A nie macie może bardziej kompromitujących fotek? Przecież wiem, że są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.kutno.mediaclub.pl 15.11.04, 15:43 Adasiu! Ale z Ciebie wazeliniarz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: 193.109.212.* 15.11.04, 15:44 włazicie w dupę tym komuchom!!!!!!!!! na czele z waszym prezydentem! rzygać się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.mclink.it 15.11.04, 15:47 "W Pacanowie kozy kuja, wiec koziolek madra glowa, blaka sie po calym swiecie aby dojsc do Pacanowa". Zycze naszemu prezydentowi pojscia po rozum do glowy biorac przyklad z Koziolka Matolka, ktory chociaz probowal. No i zeby zrzucil kilka kilogramow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:53 nasza ojczyzna nasza ziemia nasz prezydent schodzimy na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:54 Zyczę,ażeby wylewał mniej pustosłowia a żeby było więcejj czynu!Ażeby przestał z tymi marmurami,lądowiskami,dworami itp,bo np. aw Stanach prezydenci nie chapią a mają posiadlości rodowe,no ale mają pochodzenie i kasę własną.Ażeby przestał pozwalać na te wszystkie oszołomstwa,kradzieże i poparł swoje wypowiedzi czynami!Azeby wreszcie zauważył normalnych "Kowalskich"którzy nie mają za co wegetować albo mają bardzo niewiele a przestał się koronować i ukoronowywać/imponuje to!/stajnie Augiasza o przepraszam,syna p.Gudzowatego/i ,Kulczyków,Bichnerów,Niemczyckich,Bochniarz itp.A ta to życzę normalnie jak każdemu zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fery Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 16:04 szef sportu - rozwalił - szef Państwa rozpie..ł!!(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferry Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 16:05 50 lat tragedii!!! oszust wygrywa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.sdsl01.roc.ny.frontiernet.net 15.11.04, 17:26 oszust wygrywa, ale wy sami jestescie sobie winni. Dajecie sie otumanic tym paskudnym czerwonym pacholkom, ktorzy kiedys sprzedawali na haslo za markisz i leninizm Polske "czerwonym ZSRR braciom" a teraz robia to w troche bardziej "demokratyczny" sposob, wykorzystujac glupote i kompletne zaclysniecie sie bylymi "komuchami". Przekonaliscie sie juz jezeli chodzi o Millera ("a ja mowilem, ja ostrzegalem ja bym to wszystko w skarpetkach pogonil"), to teraz macie 'waszego prezencika", ktory co jeszcze mu sie uda to uszczerbnie na rzecz "Fundacji". Stary, oblesny klamczuch, czerwona pluskwa, ktory robi sie na wielkiego prezydenta. Glupio mi bylo patrzec na Walese jako Prezydenta ale przynajmniej nie byl hipokryta, prostak bo prostak ale Kongres Amerykanski oddal mu czesc, a ten stara stworzyc sobie image ale cos mu nie wychodzi, bo coraz grubszy i bardziej spuchniety. Mam nadzieje, ze zniknie ta gnida ze scent politycznejw przyszlosci i prawica wystawi kogos kto bedzie mial cos wiecej do powiedzenia niz byli komunisci i populisci tacy jak Lepper. Pracujcie nad tym rodacy, bo to jest kraj w ktorym przyszlo wam zyc, chybaze wszyscy wyjedziecie do Zjednoczonej Europy. "Miales chamie zloty rog, zostal ci sie jeno sznur" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fery Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 16:06 spadaj frajerze czerwony!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: young Re: Aleksander Kwaśniewski: 50 zdjęć na 50. urodz IP: *.zabrze.net.pl 15.11.04, 16:07 mam nadzieję, że 51 nie będzie miał okazji obchodzić nawet tajnie. Odpowiedz Link Zgłoś