miriamkqa 16.05.05, 22:40 czy mieliście styczność z osobami, które zdecydowały się w związku czy w wolnym stanie na celibat? Dodam, że chodzi mi o taki celibat, który nie ma związków z religią. Pytam sie poważnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andzej Re: celibat IP: 213.199.253.* 16.05.05, 23:51 Ja jestem takim czlowiekiem. Ostatno sex uprawialem 5 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam Re: celibat IP: *.chello.pl 16.05.05, 23:58 A mógłbyś napisac do mnie na maila Andrzej??? Poszukuje koniecznie takich osób!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada szukasz męża na 'sucho' ? IP: 83.238.200.* 17.05.05, 16:06 swoją drogą to ciekawe, jakmożna żyć bez orgazmu trudno sobie wyobrazić jeden dzien a co dopiero tydzień albo nie daj boże rok bez sexu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n[p yok Re: celibat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:21 20 lat temu, i żyję i nie dobrzemi tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina ja uprawiam cleibat od 150 lat IP: *.speed.planet.nl 16.05.05, 23:56 i ciagle mi malo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina to dobrze ze sie roznimy! IP: *.block.alestra.net.mx 17.05.05, 00:05 inaczej byłabym mylona z twoja matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina [...] IP: *.block.alestra.net.mx 17.05.05, 00:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: celibat IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 19.05.05, 18:02 Ja postanowiłem zainwestować w samotnośc i znalazłem przytej okazji fajne hobby i mam z tego spore korzyści i wcale tego nie załuje i jst mi z tym super pozdrawiam i zycze powodzenia tym co zdecydowali sie na samotnośc tak jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.x. Re: celibat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:31 W imieniu wszystkich znajdujących sie w podobnej sytuacji i dokonujących podobnych wyborów, również pozdrawiam Cię serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: celibat IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 20.05.05, 17:15 Ja również dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: celibat 20.05.05, 18:32 Widzę potworne stada celibantów w społeczeństwie. 11 postów ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon gajowniczek Re: celibat IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 20.05.05, 21:49 A czy bycie celibariszem to wstyd czy grzech bo nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: celibat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 01:46 Parę dni temu dowiedziałam się że chłopak w którym jestem beznadziejnie zakochana (nie przechodzi mi od 6 lat) przeszedł na religię Jehowy, i zdecydował się na celibat do końca życia. Dodam że on mieszka 400 km ode mnie i nawet nie wie o moim uczuciu. Jestem "trochę" przybita, bo wiem że jeżeli nie on to żaden inny nigdy..Na 100%. A więc mnie celibat też dotknie i w muszę powiedzieć że jest mi z tym okropnie. :( A ja głupia miałam nadzieję, że mogę liczyć na miłość, że marzenia się spełniają.. Ale byłam naiwna.. pozdrawiam innych "wyznawców" celibatu naiwna 25 latka Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: celibat 30.05.05, 09:22 z tego co wiem swidakowie jehowy nie zyjka w celibacie jedynie nie uprawiaja sexu przedmalzenskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: celibat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:01 Nie znam dokładnie zasad ich religi i generalnie nie mam przeciwko niej samej nic. I nie chcę się kłócić ale istnieje u nich celibat, który nie każdy musi podpisać, nie jest to obowiązkowe. To działa na takiej zasadzie jak u księży. No cóż życie bywa ciężkie, i potrafi sprawić przykrość, tak że bardzo boli... A na dodatek chyba będę składać wypowiedzenie z pracy bo inaczej wyląduję w zakładzie zamkniętym na leczeniu. wycisnęli ze mnie już wszystko co można było Już nie mam siły ani ochoty na nic Sorry, że tak się użalam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baszi Re: celibat 09.06.05, 10:23 hmmm to ja nie wiem skąd ty masz takie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: celibat 09.06.05, 10:44 Religia nie może wymagać celibatu od wszystkich wyznawców, boby to w krótkim czasie doprowadziło do wymarcia religii. Proste, nie? Odpowiedz Link Zgłoś