Dodaj do ulubionych

osiemnastka

02.10.05, 23:46
Witam!Nie wiem czy to najlepsze miejsce na to ,ale mam problem.Za 2 tygodnie
uczestniczę w hucznej imprezie z okazji 18 urodzin mojego chrześniaka i tu
pytanie-jaki prezent byłby najodpowiedniejszy?
Obserwuj wątek
    • Gość: kijek Re: osiemnastka IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 03.10.05, 10:11
      Ja kiedys kupiłem koleżance zestaw wibratorów.
      • Gość: blink Re: osiemnastka IP: *.76.classcom.pl 04.10.05, 00:28
        nie no chrzesniak to chlopak - po coz mu wibrator? lepiej jakas lale gumowa :)
    • filipooo Re: osiemnastka 04.10.05, 08:37
      tak lalka!!
    • yoma Re: osiemnastka 04.10.05, 12:05
      Jezus Maria, biedny chłopak, naprawdę mu musicie robić imprezę całorodzinną?
    • baltazarus KHB 04.10.05, 12:40
      Kodeks Honorowy Boziewicza, coś dla prawdziwego, wychowanego mężczyzny.
    • Gość: Mikołaj Święty :D Re: osiemnastka IP: *.wartasa.com.pl / 212.244.1.* 04.10.05, 14:59
      Normalnie kupil bym mu ksiazke.. no ale co to za pamiatka, zaraz przeczyta i
      wyrzuci... i tyle. Wiec kup mu flasze.. poztawi sobie na TV i bedzie stala.. i
      stala... :D
      • Gość: ewa Re: osiemnastka IP: *.krzyz.biz 04.10.05, 15:13
        No cóż,chyba nie do końca jasno się wyraziłam - ale nie o tego typu porady mi
        chodziło! W każdym razie dziekuję i bez obaw-chłopak jest naprawdę b.rozsądny
        ,ma dziewczynę, z która spotyka się od dłuższego już czasu...A co do imprezy-to
        myslę że rodzice,chrzestni i dziadkowie + grono jego młodszych znajomych to
        naprawdę nie
        jest tragedia.
        • yoma Re: osiemnastka 04.10.05, 15:17
          Rodzice, chrzestni, dziadkowie i grono, normalnie kinderbal. Zdaje się, że
          czcimy wejście w doroslość?
          • Gość: ferment Re: osiemnastka IP: *.chello.pl 04.10.05, 16:03
            yoma napisała:

> Rodzice, chrzestni, dziadkowie i grono, normalnie kinderbal. Zdaje się, że
            > czcimy wejście w doroslość?

Kinderbal to bal dla dzieci.
            Nie dla rodziców, chrzestnych i dziadków.
            No, chyba, że chodzi Ci o to grono.
            A jak wyobrażasz sobie godne - właściwe - wejście w dorosłość. Czy może to musi
            odbyć się poza rodziną.
            Cóż rodzinie do "dorosłego"?
            Urodził się w rodzinie, więc rodzina ma pierwszeństwo w obchodach urodzin,
            zwłaszcza związanych z wchodzeniem w dorosłość.
          • Gość: agrest Re: osiemnastka IP: 217.149.242.* 04.10.05, 18:38
            Yoma, nie wiedziałam, że taka z ciebie despotka i familiofob.
            • yoma Re: osiemnastka 06.10.05, 12:42
              O ile znam 18-letnich chlopaków, to woleliby pójść gdzie z kumplami niż słuchać
              rozpływających się ciotek. Tyle.
      • Gość: ja Re: osiemnastka IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 15:13
        a moze poprostu daj mu pieniade i sam niech sobie kupi cos co mu sie przyda
    • 0golone_jajka Re: osiemnastka 04.10.05, 15:34
      Wiesz, nie znając człowieka, trudno powiedzieć co mukupić na 18tkę. Nie sądzę byś dostała tu jakąś rzeczową radę. A ja ze swej strony powstrzymam się od głupawych pomysłów (wyjątkowo :)
      • Gość: cesio Re: osiemnastka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:53
        Piszesz, że chlopak rozsądny i ma od dawna dziewczynę więc kup mu zestaw
        prezerwatyw, no wiesz kolorowe, smakowe z bajerami itp. Napewno będzie
        zadowolony, chętnie z prezentu skorzysta, no i odciążysz jego uczniowską
        kieszeń;)))))
    • jot-23 Re: osiemnastka 04.10.05, 17:05
      ewa19711 napisała:

> Witam!Nie wiem czy to najlepsze miejsce na to ,ale mam problem.Za 2 tygodnie
      > uczestniczę w hucznej imprezie z okazji 18 urodzin mojego chrześniaka i tu
      > pytanie-jaki prezent byłby najodpowiedniejszy?

Ipod Nano :)
      • Gość: ewa19711 Re: osiemnastka IP: *.krzyz.biz 05.10.05, 00:15
        Dzięki za wszystkie rady-chyba jednak fakktycznie zdecyduję się na pieniądze.
        A tak poza tym to faktycznie czcimy wejście w dorosłość bo jest tu co świętować!!!
        I paamiętajcie-grunnt to rodzinka-bliższa czy dalsza- to naprawdę coś pięknego i
        stałego w naszym zwariowanym świecie!!!PPozdrawiam Wszystkich!!!
      • Gość: weierstrass Re: osiemnastka IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.10.05, 11:46
        ojej, ja chcem ja go chce! szkoda ze juz 18 lat skonczylam jakis czas temu... :-
        ( ale slyszalam ze sie te zudenka lamia :-)
        pozdrw.
        m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka