ewa19711 02.10.05, 23:46 Witam!Nie wiem czy to najlepsze miejsce na to ,ale mam problem.Za 2 tygodnie uczestniczę w hucznej imprezie z okazji 18 urodzin mojego chrześniaka i tu pytanie-jaki prezent byłby najodpowiedniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kijek Re: osiemnastka IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 03.10.05, 10:11 Ja kiedys kupiłem koleżance zestaw wibratorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blink Re: osiemnastka IP: *.76.classcom.pl 04.10.05, 00:28 nie no chrzesniak to chlopak - po coz mu wibrator? lepiej jakas lale gumowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: osiemnastka 04.10.05, 12:05 Jezus Maria, biedny chłopak, naprawdę mu musicie robić imprezę całorodzinną? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus KHB 04.10.05, 12:40 Kodeks Honorowy Boziewicza, coś dla prawdziwego, wychowanego mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Święty :D Re: osiemnastka IP: *.wartasa.com.pl / 212.244.1.* 04.10.05, 14:59 Normalnie kupil bym mu ksiazke.. no ale co to za pamiatka, zaraz przeczyta i wyrzuci... i tyle. Wiec kup mu flasze.. poztawi sobie na TV i bedzie stala.. i stala... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: osiemnastka IP: *.krzyz.biz 04.10.05, 15:13 No cóż,chyba nie do końca jasno się wyraziłam - ale nie o tego typu porady mi chodziło! W każdym razie dziekuję i bez obaw-chłopak jest naprawdę b.rozsądny ,ma dziewczynę, z która spotyka się od dłuższego już czasu...A co do imprezy-to myslę że rodzice,chrzestni i dziadkowie + grono jego młodszych znajomych to naprawdę nie jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: osiemnastka 04.10.05, 15:17 Rodzice, chrzestni, dziadkowie i grono, normalnie kinderbal. Zdaje się, że czcimy wejście w doroslość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferment Re: osiemnastka IP: *.chello.pl 04.10.05, 16:03 yoma napisała: > Rodzice, chrzestni, dziadkowie i grono, normalnie kinderbal. Zdaje się, że > czcimy wejście w doroslość? Kinderbal to bal dla dzieci. Nie dla rodziców, chrzestnych i dziadków. No, chyba, że chodzi Ci o to grono. A jak wyobrażasz sobie godne - właściwe - wejście w dorosłość. Czy może to musi odbyć się poza rodziną. Cóż rodzinie do "dorosłego"? Urodził się w rodzinie, więc rodzina ma pierwszeństwo w obchodach urodzin, zwłaszcza związanych z wchodzeniem w dorosłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrest Re: osiemnastka IP: 217.149.242.* 04.10.05, 18:38 Yoma, nie wiedziałam, że taka z ciebie despotka i familiofob. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: osiemnastka 06.10.05, 12:42 O ile znam 18-letnich chlopaków, to woleliby pójść gdzie z kumplami niż słuchać rozpływających się ciotek. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: osiemnastka IP: *.trustnet.pl 04.10.05, 15:13 a moze poprostu daj mu pieniade i sam niech sobie kupi cos co mu sie przyda Odpowiedz Link Zgłoś
0golone_jajka Re: osiemnastka 04.10.05, 15:34 Wiesz, nie znając człowieka, trudno powiedzieć co mukupić na 18tkę. Nie sądzę byś dostała tu jakąś rzeczową radę. A ja ze swej strony powstrzymam się od głupawych pomysłów (wyjątkowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesio Re: osiemnastka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:53 Piszesz, że chlopak rozsądny i ma od dawna dziewczynę więc kup mu zestaw prezerwatyw, no wiesz kolorowe, smakowe z bajerami itp. Napewno będzie zadowolony, chętnie z prezentu skorzysta, no i odciążysz jego uczniowską kieszeń;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: osiemnastka 04.10.05, 17:05 ewa19711 napisała: > Witam!Nie wiem czy to najlepsze miejsce na to ,ale mam problem.Za 2 tygodnie > uczestniczę w hucznej imprezie z okazji 18 urodzin mojego chrześniaka i tu > pytanie-jaki prezent byłby najodpowiedniejszy? Ipod Nano :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa19711 Re: osiemnastka IP: *.krzyz.biz 05.10.05, 00:15 Dzięki za wszystkie rady-chyba jednak fakktycznie zdecyduję się na pieniądze. A tak poza tym to faktycznie czcimy wejście w dorosłość bo jest tu co świętować!!! I paamiętajcie-grunnt to rodzinka-bliższa czy dalsza- to naprawdę coś pięknego i stałego w naszym zwariowanym świecie!!!PPozdrawiam Wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weierstrass Re: osiemnastka IP: *.in-addr.btopenworld.com 06.10.05, 11:46 ojej, ja chcem ja go chce! szkoda ze juz 18 lat skonczylam jakis czas temu... :- ( ale slyszalam ze sie te zudenka lamia :-) pozdrw. m. Odpowiedz Link Zgłoś