Gość: gość IP: 194.181.197.* 22.10.10, 08:55 jeśli mogę proszę o Wasze opinie o tej pediatrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula_w Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 22.10.10, 10:25 Pediatra, diagnosta dobry, widać, że lubi dzieci ale straszna gaduła Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 22.10.10, 10:42 Byliśmy u niej kilka razy jak nasza pani doktor miała urlop. Bardzo mila ale straszna gaduła i więcej opowida o swoim życiu niż o diagnozie... Odpowiedz Link Zgłoś
kati_74 Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 22.10.10, 11:02 a kogo polecacie z PŚ19? jestem załamana dr. Kaletą i chcę sie przepisać Odpowiedz Link Zgłoś
pimpusia77 Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 22.10.10, 14:22 Ja też byłam załamanadr Kaletą więc jak synek miał około 2 miesięcy to przeniosłam się do doktor Hadrzyńskiej, która może wygląda dość ekstrawagancko ale jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałam. A byliśmy już u wielu lekarzy, również w Centrum Zdrowia Dziecka i prywatnie bo synek miał kłopoty ze zdrowiem. Niestety chyba do doktor Hadrzyńskiej nie ma już zapisów bo ma za dużo pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 23.10.10, 19:49 my też biliśmy załamani Kaleta, ale wytrzymaliśmy 3 lata (chyba bardziej z tradycji, bo prowadziła kiedyś męża). Przepisaliśmy się do dr Liżewskiej. Jest OK, tylko trudno sie zapisać, bo jako kierownik przychodnik krócej przyjmuje pacjentów. Jak jej nie ma to chodzimy do dr Hadrzyńskiej lub dr Neweckiej, unikamy jak ognie Doktora Pieczątki i dr Kalety Odpowiedz Link Zgłoś
klemenko Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 26.10.10, 11:05 Dobre podejście do dzieci, życzliwa. Dobra opcja B, kiedy nie ma dr Liżewskiej. A Darochę i Kaletę omijam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonik Re: dr Newecka-Samól z Powst.Śl. 19 IP: 195.149.64.* 22.10.10, 16:38 My jesteśmy u dr. Hadrzyńskiej, ale jak jej nie ma to idziemy do dr. Neweckiej i prawdę mówiąc gdyby przyjmowała na dzieciach zdrowych (swego czasu nie przyjmowała) to spokojnie bym ja wybrała na lekarza dla moich dzieci. Natomiast nigdy więcej nie pójdę do Dr. Darochy. Odpowiedz Link Zgłoś