chycus 06.05.04, 20:15 Taka jest prawda że w tych dwóch, dzielnicach - Wola-Bemowo Lo Norwid to najlepsze liceum. Wszystkich jego uczniów i ABSOLWENTÓW. Zapraszam na to forum. "Norwid" rządzi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: UFO Kopernik jest o niebo lepszy,ale trzeba być dobrym IP: 213.241.34.* 07.05.04, 09:52 z angielskiego!!!!!To i dobór uczniów i poziom i atmosfera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chycus Re: Kopernik jest o niebo lepszy,ale trzeba być d 07.05.04, 10:45 Angielski to nie wszystko. Liczy się atmosfera, fajni kumple i nauczyciele którzy nie są sztywniaccy. Ale pozdrawiam LO. im. Kopernika. Nie wiem czy dopiero zaczynasz tego swojego Kopernika czy już skończyłeś. Ja swoje liceum do końca życia będe miło wspominał. Mój dziadek tam uczył tusz po II wojnie Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
taia Re: Kopernik jest o niebo lepszy i tyle ! 21.05.04, 12:00 Jestem tolerancyjna, ale po dwóch latach pobytu w tej badziewiastej szkole chlastać mi się chce i to wcale nie dla tego, że jestem tępa i sobie nie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: Kopernik jest o niebo lepszy i tyle ! IP: 213.241.34.* 21.05.04, 20:32 Z innego postu wynika, że chodzisz do Norwida. Odpowiedz Link Zgłoś
chycus A o kogo Ci Biega? 21.05.04, 23:05 Jeśli o mnie chodzi ja już zkończyłem Norwida dawno temu. A forum jest założone tak z sympatii. A jeśli chodzi o "taia" to zdaje się że jest w 2 klasie LO z tego co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
chycus Re: Kopernik jest o niebo lepszy i tyle ! 21.05.04, 23:01 No daj spokój. Fink Fink Fink Fink. Daje Ci popalić? Wyluzuj. Jak wydaje Ci się że strasznie cisną w tej skole, to jesteś w błędzie. Tam jest naprawde spox, napewno się w ciągu tych kilku lat nie zmieniło. Kadra pedagogiczna jest wciąż ta sama. A jeśli ktoś Ci wmawia tam że jesteś tępa to wal to, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bacardihexe Re: XXIV LO C.K.Norwid 04.06.04, 11:24 skończyłam Norwida jakiś czas temu i chwale sobie. Szkoła jak szkołą choć nie do końca. Za moich czasów (jak to brzmi :) przede wszystkim atmosfera była godna polecenia. Żadnej nietolerancji, uprzedzeń, człowiek mógł sobie spokojnie 4 lata młodości przeżyc i nawet się czegoś nauczyć. Dostałam się na prawo, więc chyba poziom kształcenia też nie najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 04.06.04, 12:56 bacardihexe W 100% zgadam się z Tobą. Wątpie żeby się pogorzyło. Ale jak ja chodziłem do Norwida, że tak to powiem lepiej byc nie mogło. Też moge powiedzieć że poziom nauczania jest, a przynajmnie j był wysoki przed refoemą. Jestem już dłuższy czas na Naukac Politycznych i powodzi mi się dobrze. Norwida wspominać można wiecznie. A z ludzimi nadal trzymam kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 13.04.05, 12:04 To smutno że jakoś się nikt z norwidowców nie zgłasza. Szkoda. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: XXIV LO C.K.Norwid IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.04.05, 20:14 ja sie zglaszam i tez bardzo cieplo wspominam te szkole, ma ona swoj urok, i te niezapomniane wycieczki na przerwach za bloki, tego sie nie zapomina. pozdrawiam wszystkich norwidowcow. chycus a kiedy ty konczyles norwida??? ja w 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 15.04.05, 10:28 Ja skończyłem w 2001. Byłem odwiedzić w grudniu stare graty. Ale odpicowali tą szkółkę.... EHHHHH. Szatnia jak w Mariocie. Niestety słynnej hali od wewnątrz nie ujrzałem. Odpowiedz Link Zgłoś
zmorak.ad Re: XXIV LO C.K.Norwid 17.04.05, 22:04 ja konczylam norwida chyba w 96 juz nie pamietam.ale takie kwiatki nauczycielskie jak szoplk cvzy be quiet byly niezastopine i niezapomniane.ciazela, jastrzebska i jeszcze kilka innych.szkola moze nie zabardzo przeze mnie lubiona owych czasow ale wspomnienia same dobre zachowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 18.04.05, 08:38 A wiesz że Ciążela zrobił doktorat z nauk politycznych i odszedł z Norwida. To było chyba jakoś w 2003. Tak coś słyszałem. Jeszcze teraz na studiach mnie taksie informacje dochodzą. Norwid to już nie ta samna szkoła. Chciałem tylko powiedzieć że chyba wszyscy historycy z jakimi miałem do czynienie przed maturą wyszli z pod ręki Ciążeli. Nawet Ci co uczyli mnie w podstawówce. Oni też kończyli Norwida. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zmorak.ad Re: XXIV LO C.K.Norwid 18.04.05, 10:12 noi dobrze marnowal by sie w tej szkole.to jeden z najlepszych historykow.pamnietam jak swego czasu wystepowal w miliard w rozumie i cos mu nie poszlo i byl taki smutny ze nam wszystkim az go zal bylo.tak wygladalo jakby sie wstydzil..ale facet naprawde mial wiedze..szkoda tylko ze historia nie byla moim konikiem:))a do historii szkoly i ciazelowego w niej urzedowania przeszlo przeszukiwanie na klasowkach miejsc gdzie sciagi mogly sie schowac,nagle wyrywanie kartek i sprawdzanie czy przypadkiem olowkiem wczesniej nie ma tam nic napisanego (patrz ppoczet) i wogole.naprawde on i szoplik to lekcje ktorych sie nie zapomni....za wyjatkiem be quieta ale to zupelnie inna beczka...a raczej puszka pandory hihihi...ale wspomina sie baardzo milo.pozdr.zmora norwidowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: existensja23 Re: XXIV LO C.K.Norwid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:35 hmm.. co ja tu widzę! starzy znajomi :) ja kończyłam w 2000 i też nigdy nie zapomnę hehe u Be quiet'a tego jedzenia na ustach blehhhh :) Nie zapomnę też tych pysznych bułek z warzywami - kurde! nigdzie takich nie ma :) No a studniówka - poprostu impreza jak 150! :) Ahhh te czasy.. teraz się już starzeję - no i również wyladowałam na prawie i radze sobie całkiem nieźle :) Tylko zal mi tej boskiej hali sportowej, której się nie doczekałam :) pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich Norwidziaków :D Odpowiedz Link Zgłoś