Dodaj do ulubionych

XXIV LO C.K.Norwid

06.05.04, 20:15
Taka jest prawda że w tych dwóch, dzielnicach - Wola-Bemowo Lo Norwid to
najlepsze liceum. Wszystkich jego uczniów i ABSOLWENTÓW. Zapraszam na to
forum. "Norwid" rządzi!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: UFO Kopernik jest o niebo lepszy,ale trzeba być dobrym IP: 213.241.34.* 07.05.04, 09:52
      z angielskiego!!!!!To i dobór uczniów i poziom i atmosfera!!!
      • chycus Re: Kopernik jest o niebo lepszy,ale trzeba być d 07.05.04, 10:45
        Angielski to nie wszystko. Liczy się atmosfera, fajni kumple i nauczyciele
        którzy nie są sztywniaccy. Ale pozdrawiam LO. im. Kopernika. Nie wiem czy
        dopiero zaczynasz tego swojego Kopernika czy już skończyłeś. Ja swoje liceum do
        końca życia będe miło wspominał. Mój dziadek tam uczył tusz po II wojnie
        Światowej.
        • taia Re: Kopernik jest o niebo lepszy i tyle ! 21.05.04, 12:00
          Jestem tolerancyjna, ale po dwóch latach pobytu w tej badziewiastej szkole
          chlastać mi się chce i to wcale nie dla tego, że jestem tępa i sobie nie radzę.
          • Gość: Belfer Re: Kopernik jest o niebo lepszy i tyle ! IP: 213.241.34.* 21.05.04, 20:32
            Z innego postu wynika, że chodzisz do Norwida.
            • chycus A o kogo Ci Biega? 21.05.04, 23:05
              Jeśli o mnie chodzi ja już zkończyłem Norwida dawno temu. A forum jest założone
              tak z sympatii. A jeśli chodzi o "taia" to zdaje się że jest w 2 klasie LO z
              tego co mówi.
          • chycus Re: Kopernik jest o niebo lepszy i tyle ! 21.05.04, 23:01
            No daj spokój. Fink Fink Fink Fink. Daje Ci popalić? Wyluzuj. Jak wydaje Ci się
            że strasznie cisną w tej skole, to jesteś w błędzie. Tam jest naprawde spox,
            napewno się w ciągu tych kilku lat nie zmieniło. Kadra pedagogiczna jest wciąż
            ta sama. A jeśli ktoś Ci wmawia tam że jesteś tępa to wal to, i tyle.
    • bacardihexe Re: XXIV LO C.K.Norwid 04.06.04, 11:24
      skończyłam Norwida jakiś czas temu i chwale sobie. Szkoła jak szkołą choć nie
      do końca. Za moich czasów (jak to brzmi :) przede wszystkim atmosfera była
      godna polecenia. Żadnej nietolerancji, uprzedzeń, człowiek mógł sobie spokojnie
      4 lata młodości przeżyc i nawet się czegoś nauczyć. Dostałam się na prawo, więc
      chyba poziom kształcenia też nie najgorszy.
      • chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 04.06.04, 12:56
        bacardihexe W 100% zgadam się z Tobą. Wątpie żeby się pogorzyło. Ale jak ja
        chodziłem do Norwida, że tak to powiem lepiej byc nie mogło. Też moge
        powiedzieć że poziom nauczania jest, a przynajmnie j był wysoki przed refoemą.
        Jestem już dłuższy czas na Naukac Politycznych i powodzi mi się dobrze. Norwida
        wspominać można wiecznie. A z ludzimi nadal trzymam kontakt.
        • chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 13.04.05, 12:04
          To smutno że jakoś się nikt z norwidowców nie zgłasza. Szkoda. Wielka szkoda.
          • Gość: aga Re: XXIV LO C.K.Norwid IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 13.04.05, 20:14
            ja sie zglaszam i tez bardzo cieplo wspominam te szkole, ma ona swoj urok, i te
            niezapomniane wycieczki na przerwach za bloki, tego sie nie zapomina.
            pozdrawiam wszystkich norwidowcow. chycus a kiedy ty konczyles norwida??? ja w
            2000 roku.
            • chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 15.04.05, 10:28
              Ja skończyłem w 2001.
              Byłem odwiedzić w grudniu stare graty.
              Ale odpicowali tą szkółkę.... EHHHHH. Szatnia jak w Mariocie. Niestety słynnej
              hali od wewnątrz nie ujrzałem.
    • zmorak.ad Re: XXIV LO C.K.Norwid 17.04.05, 22:04
      ja konczylam norwida chyba w 96 juz nie pamietam.ale takie kwiatki
      nauczycielskie jak szoplk cvzy be quiet byly niezastopine i
      niezapomniane.ciazela, jastrzebska i jeszcze kilka innych.szkola moze nie
      zabardzo przeze mnie lubiona owych czasow ale wspomnienia same dobre zachowane:)
      • chycus Re: XXIV LO C.K.Norwid 18.04.05, 08:38
        A wiesz że Ciążela zrobił doktorat z nauk politycznych i odszedł z Norwida. To
        było chyba jakoś w 2003. Tak coś słyszałem. Jeszcze teraz na studiach mnie
        taksie informacje dochodzą. Norwid to już nie ta samna szkoła. Chciałem tylko
        powiedzieć że chyba wszyscy historycy z jakimi miałem do czynienie przed maturą
        wyszli z pod ręki Ciążeli. Nawet Ci co uczyli mnie w podstawówce. Oni też
        kończyli Norwida. :-(
        • zmorak.ad Re: XXIV LO C.K.Norwid 18.04.05, 10:12
          noi dobrze marnowal by sie w tej szkole.to jeden z najlepszych
          historykow.pamnietam jak swego czasu wystepowal w miliard w rozumie i cos mu
          nie poszlo i byl taki smutny ze nam wszystkim az go zal bylo.tak wygladalo
          jakby sie wstydzil..ale facet naprawde mial wiedze..szkoda tylko ze historia
          nie byla moim konikiem:))a do historii szkoly i ciazelowego w niej urzedowania
          przeszlo przeszukiwanie na klasowkach miejsc gdzie sciagi mogly sie
          schowac,nagle wyrywanie kartek i sprawdzanie czy przypadkiem olowkiem wczesniej
          nie ma tam nic napisanego (patrz ppoczet) i wogole.naprawde on i szoplik to
          lekcje ktorych sie nie zapomni....za wyjatkiem be quieta ale to zupelnie inna
          beczka...a raczej puszka pandory hihihi...ale wspomina sie baardzo
          milo.pozdr.zmora norwidowska
          • Gość: existensja23 Re: XXIV LO C.K.Norwid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 23:35
            hmm.. co ja tu widzę! starzy znajomi :) ja kończyłam w 2000 i też nigdy nie
            zapomnę hehe u Be quiet'a tego jedzenia na ustach blehhhh :) Nie zapomnę też
            tych pysznych bułek z warzywami - kurde! nigdzie takich nie ma :)
            No a studniówka - poprostu impreza jak 150! :)
            Ahhh te czasy.. teraz się już starzeję - no i również wyladowałam na prawie i
            radze sobie całkiem nieźle :)
            Tylko zal mi tej boskiej hali sportowej, której się nie doczekałam :)
            pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich Norwidziaków :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka