puszek1234255 11.03.12, 17:36 Możecie polecić jakiś sklep z używanymi ciuchami w okolicy ul. Wrocławskiej, Radiowej, gdzie są fajne ciuchy. Mieszkam od niedawna w tamtej okolicy i jeszcze nie znam wszystkich sklepów. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matynia Re: lumpeksy IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.12, 13:47 Na ulicy Wrocławskiej na przeciwko przychodni, w bloku na przeciwko bazarku "angielska odzież" i trzeci też na Wrocławskiej w bloku obok Zusu, tuż koło poczty. Aha, na przeciwko Zusu jest jeszcze taki malutki w pawilonie obok piekarni. Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 lumpeksy Jelonki 12.03.12, 14:24 a może coś fajnego na Jelonkach znacie? Odpowiedz Link Zgłoś
puszek1234255 Re: lumpeksy 21.03.12, 19:41 Na przeciwko przychodni widziałam kartkę LIKWIDACJA SKLEPU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blisko Re: lumpeksy IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.12, 19:15 ten w bloku koło ZUSu jakoś w ubiegłym miesiącu się wyniósł w blizej nieokreślony byt. w witrynie wielka kartka "do wynajęcia" i pusto, panie, pusto.. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana_wst Re: lumpeksy 17.09.12, 17:36 Ja polecam mój sklep internetowy:) www.fashionpeople24.pl Dopiero zaczynamy ale zamierzamy się cały czas rozwijać i poszerzać asortyment. Czekamy właśnie na dostawę luksusowych marek m.in Armani, Prada, Chanel, Burberry, Tommy Hilfiger, Dolce&Gabanna, Lacoste, Hugo Boss, Gucci, Versace, Louis Vuitton. Wkrótce dostępne będą również buty, torebki i inne dodatki. Myślę jednak że już teraz znaleźć można wiele "perełek". Zapraszam więc na zakupy:) Odpowiedz Link Zgłoś