Dodaj do ulubionych

Kangurek Hop

29.05.12, 12:28
Szukam rodziców dzieci które od września pojdą do tego przedszkola.
Obserwuj wątek
    • Gość: m-zetka Re: Kangurek Hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.12, 20:36
      Ja właśnie zastanawiam się poważnie nad zapisaniem tam mojego synka. Jestem już po obejrzeniu kilku przedszkoli w okolicy i niestety żadne z nich (lub ich kadra) nie zrobiło na mnie większego wrażenia. Niestety na stronie wszystko wygląda pięknie a w realu rożnie bywa. Do Kangurka własnie się wybieram. A Ty już zapisałaś swoje dziecko do tego przedszkola?
      • tempera_tura Re: Kangurek Hop 02.06.12, 14:50
        Zapisałam. Jakie inne przedszkole do tej pory u Ciebie na pierwszym miejscu?
        Ja sie napalałam na Puchatka (bo polecany) ale zrobił na mnie bardzo złe wrażenie.

Kontakt z dyrekcja Kangurka jest świetny, jak tylko mam jakieś pytania pisze maila i dostaje wyczerpującą odpowiedz. Nawet jak to durne pytania. Z innymi przedszkolami tak sie nie da, próbowalam. Ja mieszkam bardzo blisko więc widuje tam dzieci, fajny plac zabaw itd. Kiedyś zaczepiłam ojca z maluchem jak wychodzili i wypytywałam, byli bardzo zadowoleni.

Zobaczymy jak będzie.
        Szukasz czegoś dla trzylatka?
        Pisz co i jak, jak się zdecydujesz to może poznamy chłopaków:)
        • Gość: m-zetka Re: Kangurek Hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 14:08
          Byłam tam i rozmawiałam z dyrekcją. Niestety mam złe wrażenia. Widzę, że nie mają doświadczenia, przykro mi, bo nastawiłam się na to przedszkole:(. Pytałam o podstawowe rzeczy związane z edukacją dziecka w tym wieku, a że sama mam przygotowanie pedagogiczne, to odpowiedzi mnie baaaardzo rozczarowały. Myślę, że jeśli chodzi o opiekę nad dzieckiem to przedszkole jest ok, ale jeżeli chodzi o rozwój to niestety, nie spełnia moich oczekiwań.
          • tempera_tura Re: Kangurek Hop 12.06.12, 12:37
            Napisz coś więcej....
            Ja nie mam pojęcia o tych sprawach... Wydawało mi się że realizują program i tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka