Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 15:26 Witajcie, Chciałabym się spytać czy ktoś z Was korzystał z usług weterynaryjnych przy Wolskiej 60? Jeśli tak to czy polecacie? Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajaksiowa Re: Weterynarz Wolska 25.09.13, 12:41 Jeżeli to jest przy tesco-to polecam,ale jeszcze bardziej polecam na żytniej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Weterynarz Wolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 12:57 Hmm to jest jakaś klinika straży dla zwierząt w sumie niedaleko Tesco. A na Żytniej są 2 lecznice, obie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Weterynarz Wolska 25.09.13, 15:38 Miałam na myśli tą która jest tuż obok tesco na parterze budynku,zaś na żytniej 15 miałam okazję byćkilka razy w sytuacjach awaryjnych/jest całodobowa/ijeszcze raz polecam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: Weterynarz Wolska IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 22:32 Przy Tesko niedaleko siebie są dwa gabinety. Jeden bliższy w samym rogu w wieżowcu, i drugi z trzema fajnymi młodymi lekarkami w pobliżu sklepu sklepu dla zwierzaków, wejście tuz obok wejścia do Alior Banku. Kiedyś chodziłam do pierwszego weta, teraz do drugiego, bo...taniej, a i kolejka krótsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: Weterynarz Wolska IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 22:35 Ta klinika jest dla porzuconych i znalezionych zwierząt, ale i za pieniążki tez można. Sąsiadka bardzo chwali, chirurdzy przyjeżdżają tu rzadziej, chyba w razie potrzeby?. Odpowiedz Link Zgłoś