Dodaj do ulubionych

Weterynarz Wolska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.13, 15:26
Witajcie,
Chciałabym się spytać czy ktoś z Was korzystał z usług weterynaryjnych przy Wolskiej 60? Jeśli tak to czy polecacie?
Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Weterynarz Wolska 25.09.13, 12:41
      Jeżeli to jest przy tesco-to polecam,ale jeszcze bardziej polecam na żytniej.:)
      • Gość: Ania Re: Weterynarz Wolska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 12:57
        Hmm to jest jakaś klinika straży dla zwierząt w sumie niedaleko Tesco. A na Żytniej są 2 lecznice, obie dobre?
        • ajaksiowa Re: Weterynarz Wolska 25.09.13, 15:38
          Miałam na myśli tą która jest tuż obok tesco na parterze budynku,zaś na żytniej 15 miałam okazję byćkilka razy w sytuacjach awaryjnych/jest całodobowa/ijeszcze raz polecam.:)
          • Gość: anasz Re: Weterynarz Wolska IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 22:32
            Przy Tesko niedaleko siebie są dwa gabinety. Jeden bliższy w samym rogu w wieżowcu, i drugi z trzema fajnymi młodymi lekarkami w pobliżu sklepu sklepu dla zwierzaków, wejście tuz obok wejścia do Alior Banku. Kiedyś chodziłam do pierwszego weta, teraz do drugiego, bo...taniej, a i kolejka krótsza.
        • Gość: anasz Re: Weterynarz Wolska IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 22:35
          Ta klinika jest dla porzuconych i znalezionych zwierząt, ale i za pieniążki tez można. Sąsiadka bardzo chwali, chirurdzy przyjeżdżają tu rzadziej, chyba w razie potrzeby?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka