Dodaj do ulubionych

UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny

15.11.04, 09:29
sprawdzajcie uwaznie ceny produktow zakupionych w Hali, szczegolnie tych na
wagę.
w czwartek kupilam ser za 19,90 a został policzony jako zupełnie inny
oczywiście droższy (za 29,70) a przede mną w kasie stała kobieta, której
ciastka (tez na wagę) zostały policzone aż dwa razy drożej....
w moim przypadku to już nie pierwszyzna...za jogurt z promocji tez zapłaciłam
drożej, za chleb (zwykły) policzono mi jak za jakiś z ziarnami (oczywiście
droższy)
czemu nikt nie myli się na MOJĄ korzyść???
Obserwuj wątek
    • konkubinka Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny 15.11.04, 13:09
      to pozostanmy na tym forum- dodam od siebie , ze podobne praktyki nagminnie
      stosuje ALBERT przy Karolkowej (dawne ABC vis a vis PEDETU WOLA).Nalezy uwazac
      na ser (bywa tak ze cena na kodzie jest inna niz wychodzaca w kasie), pieczywo,
      wedline , mieso (ktore mimo afery w TVN nadal jest ciagle nieswieze).
    • zzzytkaaa Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny 06.12.04, 12:27
      podłe...
    • Gość: Nan Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny IP: *.chello.pl 23.02.05, 23:48
      ja juz od dawna nie robie zakupów z HWola. m.in z tego wzgledu, ze nie ma cen
      na produktach!!! kiedys chcialam kupic sok tymbarka, szukam ceny, szukam i nic.
      w koncu kogos wolam, by mnie oswiecil ile cenny jest ten sok. bardzo mila
      dziewczyna, a owszem 'oswiecila' mnie, ale po chwili odeszla. ja wkurzona, ja
      wolam, zeby cos z tym zrobila. i faktycznie za moją namowa napisala cene.
      jednak zauwazylam, ze jest to stary trik, bierzesz ale nie wiesz za ile, bo
      ceny nie ma. aha, to samo jest praktykowane w Markpolu przy Powst. Sl.
      • Gość: kasia_masia Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 24.02.05, 14:05
        Hala jest okropna, wędliny już na drugi dzień są obślizgłe, chleb się kruszy.
        Unikam tej hali jak tylko mogę, ale wieczorem bazarek zamknięty i czasami i do
        hali trzeba iść.
      • Gość: koko Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:35
        nie zgadzam sie z twoja opinia ekspedjetki w hali sa prze miłe i nie znam
        lepiej obsługiwanego sklepu na swiecie chodze tam prawie codziennie bo nie
        wyobrazam sobie robic zakupów w innym sklepie pozdrawiam i zapraszam cie do
        zmiany zdania bo naprawde warto
        • Gość: buraczek Re: UWAGA - HALA WOLA , hala jest super IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:38
          siemanko na początku wszystkich pozdrawiam i zapraszam na zakupy do hali jest
          tam miła i profesjonalna obsługa i nie wyobrazam sobie robienia zakupów w
          innych sklepach i pozdrawiam jednego z pracowników hali D....
          • Gość: klient Re: UWAGA - HALA WOLA , hala jest super IP: *.chomiczowka.net.pl 11.03.05, 22:18
            Ja również, bardzo często robię zakupy w Hali Wola, praktycznie z jednego
            względu, bo jest tak tak miła i profesjonalna obsługa jak nigdzie indziej, oraz
            zawsze świeże produkty, zresztą jak tam zajrzysz to przekonasz się sam!!!
            Pozdrowienia dla "kadarki".
            • Gość: ;o) Re: UWAGA - HALA WOLA , hala jest super IP: *.chello.pl 11.03.05, 23:25
              czy wy wszyscy jestescie pracownikami hali?
              • Gość: zzzytkaaa Re: UWAGA - HALA WOLA , hala jest super IP: 194.246.107.* 16.03.05, 12:56
                chyba pracownicy, bo jak można nazwać tę obsługę profesjonalną jak baba nie
                potrafi rozłożyć rachunku do zapłaty częściowo na kartę a częściowo na gotówkę.
                Powiedziała,że tak się nie robi, a ja poszłam do kierownika sali zapytałam i
                okazało się,że nie ma żadnego problemu . babszty po prostu ssię nie znał.
                Walczę z Halą jak mogę:)
                kupować tam muszę, bo wracam pozno i bazarek zamknięty....
            • mgoleba Re: , hala jest super 14.01.14, 11:11
              Hej ja tez jestem fanka hali wola ze wzgledu na powierzchnie sklepu, obsluge i profesjonalne zaopatrzenie sklepu:) ostatnio nawet byly mega swiateczne promocje i nowosci, nie wiem czy probowaliscie moze batonikow twarogowych firmy Pokusa?? Sa przepyszne, zostalam poczestowana przez hostesse i zakochalam sie bo jeszcze czegos takiego nie probowalam,batoniki sa w lodwkach na nabiale, maja super cene a smak...niepowtarzalny polecam:)będe tam zaglądać
        • pepeluka Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny 09.04.05, 01:04
          nie popadajmy w euforię... ekspedientki raczej nie są niemiłe, są stanowczo
          lepsze od tych naburmuszonych bab w MarcPolu, ale bez presady...
        • Gość: swieta Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny IP: *.acn.waw.pl 22.04.05, 14:46
          ta, szczegolnie jedna kasjerka jest wyjatkowo "mila". taki babsztyl co jak
          siedzi to siedzi w ostatniej kasie (przy wejsciu na sam), nieuprzejma,
          naburmuszona, unikam jej jak ognia. kiedys sie spieszylam, musialam rozmienic
          jakas grubsza kase (nie pamietam moze 50 zl), ale zeby nie rozmieniac
          bezposrednio to weszlam i wzielam chyba jakiegos batona, a ten babsztyl do mnie
          ze nie przyjmuje "bo ja chce tylko rozmienic", wiec jej potwierdzam ze owszem,
          a ona NIEEEE :/ nie wiem jaka jej to robi roznice, jak nie ma jak rozmienic to
          niech powie, a nie tak niegrzecznie sie zwraca!!!
          jedna jest naprawde mila, taka mloda.
          reszta trudno okreslic, sztywniaki...
    • ligia76 Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny 14.03.05, 12:15
      Już dawno przestałam robić tam zakupy.
      Ceny wysokie a towar normalny, taki jak w każdym innym sklepie.
      Robię zakupy w MarcPolu na Powstańców Śląskich jest o wiele taniej niż w Hali.
      A co do cen, w MarcPolu mam czytnik i zawsze mogę sobie sprawdzić.

Pozdrowienia
      Ligia
      • Gość: ionn Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny IP: *.chello.pl 09.04.05, 10:05
        Ja tam robie zakupy w Lidlu, to jest dopiero super sklep.
        • pepeluka Re: UWAGA - HALA WOLA , sprawdzajcie ceny 09.04.05, 21:34
          Hahahaha, to tak jak bierdonka, niby kupujesz żarcie, a zjeśc się tego nie da :]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka