Dodaj do ulubionych

Problemy z Pocztą na Piastów Śląskich

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 15:49
Od dłuższego czasu przepadają listy na Bemowie 3. Od 2 miesięcy np. nie
dostaję rachunków z Aster City. Mimo,że były wysłane. W mojej skrzynce często
znajduję cudze listy - z banków itp. Monity nie pomagają. Czy ktoś też ma
takie problemy z tą pocztą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Problemy z Pocztą na Piastów Śląskich IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.05, 21:47
      Moi rodzice mają, też Bemowo 3. Kilkakrotnie mama znajdowała Avizo na podłodze
      albo przynosili sąsiedzi, listy też ginęły, składała reklamację, nawet jakieś
      dziumdzie były u niej ale nic sie nie zmieniło.
      pozdrawiam,
      Monika
    • Gość: zet Re: Problemy z Pocztą na Piastów Śląskich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.05, 15:34
      Coś w tym jest. Póki co do mnie listy dochodzą, ale już kilka razy wyjmowałem
      ze swojej skrzynki listy sąsiadów. Za każdym razem były to przesyłki z banków.
      Kwestia listonosza.
    • Gość: agata Re: Problemy z pocztą na Piastów Śląskich IP: *.acn.waw.pl 27.01.05, 16:44
      Problemy z tą akurat pocztą są spowodowane beznadziejnym zarządzaniem Pani
      Naczelnik tej poczty. Za całe jej funkcjonowanie właśnie ona odpowiada. Same
      problemy z dostarczaniem listów to tylko wierzchołek góry lodowej. Do tego
      dochodzą bezustanne pouczania klientów poczty na temat kolejek, numerków itp.
      Różnicowanie obsługi na różne okienka co tworzy kolejki. Niby można załatwić
      wszystko w każdym ale jak się już trafi do jakiegoś to okazuje się, że w tym to
      akurat nie możan załatwić swojej sprawy i wszystko zaczyna się od początku.
      dużo by na ten temat gadać, nadzieja w konkurencji. Pozdrawiam.
    • hernandez Najgorsza poczta chyba w calej W-wie,powolna 28.01.05, 11:23
      obsluga,niekompetentna,kolejki, mala sala a zawsze duzo osob. NIe wiem czy tam
      wszyscy karnie trafili,czy to jakis klub rodzinny ale od pan po listonoszy sami
      bumelanci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka