Gość: yes IP: 195.85.249.* 25.01.05, 16:40 Biorę ślub w kościele na Powstańców Śląskich za strażą. Szukam miejsca w tej okolicy na przyjęcie ślubne. Może znacie jakąs miłą restaurację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzzytkaaa Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH 26.01.05, 09:56 moze nie tak bliziutko, ale w okolicach carrefoura w centrum handlowym bemowo coś jest i w okolocach MC donaldsa na wroclawskiej Latisana czy jakoś tak.... wiem, ze tam jakies przyjecia sie odbywaja,. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH 26.01.05, 10:27 Dom Weselny jest vis a vis hali czluchowskiej.Obok sklepu z rowerami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katygoryczne NIE Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.acn.waw.pl 26.01.05, 16:11 bylem w tym "domu weselnym" i odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH 26.01.05, 16:28 ja tez kiedys bylam na Sylwestra.Niezbyt mi sie podobalo bo sala taneczna jest na dole a je sie na gorze. Jednak z tego co wiem maja duze wziecie imprezy tam , kiedys kolezanka szukala sali to oni miesli zajete na rok w przod. Proponuje jeszcze dowiedziec sie w klubie Karuzela oraz w restauracji CASABLANKA przy Powstancow Slaskich 10 oni chyba tylko przyjecia robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukajaca Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.crowley.pl 26.01.05, 18:34 W Casablance nie jest zbyt milo, wyglada jak "mordownia", a poza tym nie ma ogordka gdzie goscie mogliby wyjsc. Bylam kiedys na jakiejs zamknietej imprezie i nie podobalo mi sie. Niestety nie znam miejsc na Jelonkach na takie imprezy. Jest bardzo fajna restauracja (przynajmniej kiedys byla, nie wiem jak teraz) na Slowackiego miedzy Marymontem, a pl. Willsona. Restauracja miesci sie na pietrze obok takiego duzego sklepu, chyba spozywczego. Bylam w tej restauracji wlasnie na weselu i bylo super - sala, kelnerzy, wszystko bardzo ladnie podane, taras na ktory mozna wychodzic. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH 27.01.05, 09:03 jasne , ze sa rozne wymagania.Osoba ktora zadal pytanie nie okreslila nic oprocz miejsca - Jelonek. Ja osobiscie tez nie gustuje w Casablance i jej podobnych - wychowalam sie na Jelonkach i kojarzy mi sie to niemilo:) Tez wolalabym dojechac z goscmi niz szukac byle czego obok. Moi znajomi pobierali sie w kosciele na Swietlikow a wesele bylo w Michalowicach za Ursusem i naprawde bylo super. Jest tez pare hoteli - Tina na Gorczewskiej, Maria na Jana Pawla.Mozna w takich miejscach poszukac.No ale zalezy czy ma byc to huczne wesele czy np tylko obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
ariels Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH 27.01.05, 14:55 Casablanca to mordownia (mieszkam obok), w Domu Weselnym vis a vis Hali Wola byłam i odradzam, chyba że ktoś lubi klimaty z lat 70-80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nomn Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.chello.pl 22.06.05, 02:32 bo casablanka to mordownia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: non Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.chello.pl 22.06.05, 02:31 odradzam casablanke- jedzenie nieswieze! mieszkam tuz obok i w zyciu bym tam weseliska nie urzadzila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.mwkohp / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 11:12 W kwietniu ubieglego roku mialem wesele w Hotelu Tina na Górczewskiej (kolo Tesco). Fantastyczne jedzenie! Pokoj gratis. Nie jest drogo. Jesli ine beda mieli rezerwacji, ani natloku mozna wynegocjowac dobra cene (Pan Kierownik jest bardzo komunikatywny) Tance i biesiada w oddzielnych salach, oddzielonych glownym holem Hotelu (choc jesli planujesz wesele na ok. 60 osob, to mozna sie zmiescic w jednej sali) Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
matorato Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH 29.01.05, 13:21 O tak, tak, ja też polecam restaurację przy Hoteliku Tina. Wspaniałe jedzenie, pokój dla Nowożenców gratis, ceny baaaardzo przystępne, a nam jeszcze zwrócili część pieniążków za niekorzystane (niezjedzone) ciepłe posiłki. Bardzo miła obsługa. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yes Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: 195.85.249.* 31.01.05, 09:31 Bardzo dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Czy macie numer do restauracji Tina ? Zadzwonię tam. Czy wiecie jakie są opinie nt. Restauracji Grodzka na Kocjana ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal nr tel hotelu Tina IP: *.mwkohp / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 11:42 664 97 20, 665 41 51 miłych negocjacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:13 Naprawde polecam fajną restauracje dobre jedzenie super organizacja miła atmosfera i piękny ogródek ...byłem tam na przyjęciu weselnym.Restauracja "Klimczok" ul Leszno 32 dobry dojazd i parking przed lokalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 23:47 byłam w Klimczoku jest naprawde ok..polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 18:59 W tej okolicy polecam restauracje Klimczok co prawd nie jest duża ale mają pycha jedzenie bogate menu ładny ogródek i parking strzeżony przed restauracją.Znajduje się ona ul Leszno przy Młynarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szycha Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 22:53 Masz racje mieszkam na Bemowie ale na rodzinny obiad po spacerze zaglądamy nieraz do "Klimczoka" dobrze karmią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: GDZIE PRZYJECIE/OBIAD WESELNY NA JELONKACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:44 kurde do Klimczoka wpadam na bro i na mecze Odpowiedz Link Zgłoś