Dodaj do ulubionych

XXX LO- Sniadek

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 14:01
Czy ktos kojarzy to liceum, Wolskie liceum, gdzie chodzilo b. wiele osob z
Bemowa i Jelonek????
Ja tam tez uczeszczalem, kto jeszcze??
Milego dnia
klondike
Obserwuj wątek
    • algirdas Re: XXX LO- Sniadek 20.09.02, 14:19
      Gość portalu: klondike napisał(a):

> Czy ktos kojarzy to liceum, Wolskie liceum, gdzie chodzilo b. wiele osob z
      > Bemowa i Jelonek????
      > Ja tam tez uczeszczalem, kto jeszcze??
      > Milego dnia
      > klondike

Choć dziś te rejony to juz inny świat
      To do tej szkoły chodził mój rodzony brat
      I ja miałem tam chodzić - lecz o mały włos...
      ...przez przypadek inny był mój życia los.

Pozdrawiam
      Algirdas
    • Gość: ela Re: XXX LO- Sniadek IP: *.centrala.kbsa / 10.2.24.* 20.09.02, 14:47
      XXX skonczylam w 1976r. w tych czasach byla jedna z lepszych srednich szkol na
      Woli.ela.
    • metto Re: XXX LO- Sniadek 21.09.02, 21:48
      Ja skonczylem sniadka w 1995 roku :),choc wiecej czasu spedzilem chyba na
      boisku naszego L.O. niz w samej szkole :)

• Gość: Joanna Re: XXX LO- Sniadek IP: *.pkobp.pl 24.09.02, 10:27
      ja kończyłam w 92r. i bardzo miło wspominam, choć pewnie bardziej podwórko po
      drugiej stronie niż samą szkołę :)))
      • Gość: klondike Re: XXX LO- Sniadek IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.09.02, 10:36
        Popalalo sie???? Czy wylacznie w celach towarzyskich ;)))
        Czy ktos ma dobre skojarzenia z Mistrzem z uczeszczajacych do tego zacnego
        przybytku???
        Poz
        • Gość: Joanna Re: XXX LO- Sniadek IP: *.pkobp.pl 30.09.02, 11:39
          i i :) a co do Mistrza, to ja do jego zagorzałych fanów nie należałam i nawet
          kilka ostrzejszych zdań wymieniliśmy.... ale dziś i jego wspominam z uśmiechem
          Coś mało absolwentów się odzywa , niestety... ciekawe dlaczego????
          • Gość: ela Re: XXX LO- Sniadek IP: *.centrala.kbsa / 10.2.24.* 30.09.02, 11:42
            Kto to jest Mistrz,kiedy ja konczylam te szkole nikogo z nauczycieli tak nie
            nazywalismy.Pozdrawiam ela.
            • Gość: Joanna Re: XXX LO- Sniadek IP: *.pkobp.pl 02.10.02, 10:26
              uczył ZPT, czy jak to się tam nazywało:) miał swoich zwolenników i zagorzałych
              przeciwników... dość ciekawy typ, choć mi jego sposób bycia niezbyt
              odpowiadał..... miał dośc prymitywny dowcip - niestety
              a za Twoich czasów to pewnie był Plemnik? - ja się na niego załapałam w I
              klasie
              pozdrawiam wszystkich
              • Gość: ela Re: XXX LO- Sniadek IP: *.centrala.kbsa / 10.2.24.* 02.10.02, 10:45
                Dzieki za wyjsnienie.Plemnik byl,byla jeszcze wsiekla baba od
                geografii,pomylona baba od chemii (chyba Gaciag),wsiekla gruba baba od
                angielskiego (chyba Szymanska)i stara panna od rosyjskiego,z ktora chlopaki,ale
                tylko oni,mieli super.Byla tez,ale bardzo krotko super babka od historii-szybko
                ja zwolnili,bo "ubierala sie za bardzo modnie i mlodziez za bardzo do niej
                lgnela" taki zarzuty postawil jej dyrektor szkoly,pozniej on uczyl nas
                historii.Wiesz ja chodzilam do XXX w latach 72-76,byly to czasy, gdzie wszystko
                musialo byc poukladane w/g "obowiazujacych regul" i ktos kto bardziej
                przypominal uczennice niz profesora nie miescil sie w rych regulach.Pozdrawiam
                ela.
                • Gość: Joanna Re: XXX LO- Sniadek IP: *.pkobp.pl 08.10.02, 10:44
                  dzięki:) pouśmiechałam sie czytając Twoje wspomnienia:) ja się urodziłam w 73r.
                  więc dla mnie to coś jak wspomnienia rodziców ( no troszkę przesadziłam, ale
                  każde pokolenie ma swoje "odpały"
                  a co do wściekłej anglicy (Szymańska) to mnie też uczyła, ale z wściekłości to
                  jej niewiele zostało, miała już bidulka początki choroby Parkinsona i teraz jak
                  pomyślę jacy byliśmy złośliwi, to mi wstyd
                  pozdrawiam serdecznie:)
    • Gość: justy1 Re: XXX LO- Sniadek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 23:28
      Ja tez skończyłam tę szkołę (niedawno, 98').
      Ostatnio się przespacerowałam w tamte rejony, i coż, okolica zmieniała się
      prawie nie do poznania.
      Niestety mam słabą pamięć- kojarzę teraz jedynie Szymańską od angielskiego i
      Mistrza (mimo że mnie nie uczył).
      Pozdrawiam absolwentów trzydziestki :)
    • Gość: pietrzyk Re: XXX LO- Sniadek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 21:05
      kończylem w 96. Później mówiono, że to przedostatni ciekawy rocznik.
      Utrzymujemy stałe kontakty z jakimiś 20 osobami z roczników 95 96 97.
      Teraz coraz rzadziej, ale dużo ludzi ze śniadka można było spotkać w Karuzeli
      na os. przyjaźń. PZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka