a.j_77 10.12.05, 13:05 witam. gdzie w naszej okolicy sa jakies targi staroci ewentualnie w wawie? kiedy sie odbywaja?w jakich godzinach? poszukuje maszyny do szycia singer. z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arvelli Re: Targi Staroci. 10.12.05, 16:04 Koło.naprawde polecam sobota i niedziela albo wypad do słomczyna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Targi Staroci. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 17:03 Jakiś czas temu widziałam plakaty reklamujące pchli targ na ul. Sokołowskiej, niestety nie pamiętam kiedy i w jakich godzinach to prosperuje. Poza tym polecam ww Koło, można nieżle wytargować, czasem coś gratis wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: Targi Staroci. 12.12.05, 10:51 na 100% Bazar na Kole (ul. Obozowa/ul. Ciołka)sb, nd godz.tylko ranne. pt i wt też tylko trochę jest mniejszy wybór. na Olimpijce (ul. Górczewska/ul. Prymasa Tysiąclecia)też handlują starociami chyba w nd. Odpowiedz Link Zgłoś
a.j_77 Re: Targi Staroci. 14.12.05, 20:54 dzieki za pomoc. w niedziele raniutko jade na kolo na poszukiwanie singerki:) Ania Odpowiedz Link Zgłoś
antyssak Re: Targi Staroci. 14.12.05, 21:46 A to już Ania możesz czuć, że ją masz. Nawet sądzę, że będziesz miała przynajmniej kilka sztuk do wyboru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.j_77 Re: Targi Staroci. 17.12.05, 22:21 :))jestem dosc wybredna osoba:)szukam konkretnego modelu singerki:)ale spokojnie dopiero zaczynam poszukiwania:) pozdrawiam! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Targi Staroci. IP: *.aster.pl 18.12.05, 23:02 Na Kole jest wszystko:) fanatycy zabytków z całej Polski przyjeżdzają tam,by coś kupić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
a.j_77 Re: Targi Staroci. 19.12.05, 10:05 :)fanatykiem nie jestem , ale zachorowalam na singerke:) od jednej znajomej osoby slyszalam taka opinie, ze na kole sa przebrane rzeczy a wiecej ciekawych staroci mozna spotkac na olimii...co wy na to? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ccleo Re: Targi Staroci. 22.12.05, 21:54 Z singerkami ejst obecnie jakiś szał. Na targach kosmiczne ceny,a stan neiz awsze dobry, albo np poprzecinane elementy. Często są same maszyny, bez szafek. Sokołowska odwiedziłam latem- moze teraz większy tam wybór, ale wtedy było bardzo kiepsko, do tego drożej niż na Kole. Singerki, Veritasy i Kasprzyckie zdobyłysmyz koleżanką w końcu z zupełnie inncyh źródeł-objeżdżając wsie i wykupujac/wypożyczając od ludzi :) cleo Odpowiedz Link Zgłoś