Dodaj do ulubionych

nowe mieszkania

IP: 194.9.223.* 29.01.03, 16:26
hej, chciałabym nabyć mieszkanie na Bemowie, ewentualnie na Woli, czy możecie
coś rzec o inwestycjach budowlanych w Waszej okolicy? będę niezmiernie
wdzięczna, pozdr. maga
Obserwuj wątek
    • Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.itpp.pl 29.01.03, 19:20
      Dzisiaj był dodatek do Wyborczej - DOM oraz NIERUCHOMOSCI. Zatrzesienie
      ogloszen developerów budujących na Woli oraz przede wszystkim na Bemowie. Warto
      kupić i przejrzeć :)
      • Gość: maga Re: nowe mieszkania IP: 194.9.223.* 30.01.03, 09:30
        hello, jestem domyślną jednostką i gazetki też przeglądam;
        dzięki za radę :-)
        zależy mi na informacjach typu "tu i tu coś się buduje ale trwa to już bardzo
        długo" albo , że okolica jest nieciekawa albo że wręcz przeciwnie bo cicho, w
        okolicy park czy może dobre połączenia autobusowe
        zależy mi na Waszych subiektywnych odczuciach
        pozdr., maga

• Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 09:58
          Na Woli jakos specjalnie nie kojarze nowych mieszkan... w tej chwili
          przypominam sobie budowany wlasnie apartamentowiec (wiec ceny chyba beda
          zaporowe) pomiedzy Towarowa a JP2, przy Prostej, adres chyba Łucka.

Cos tam chyba jeszcze sie buduje przy Gorczewskiej, w okolicach WolaParku.

Na Bemowie osobiscie podobaja mi sie nowe osiedla tuz przy lasku zaraz za
          carrefourem i CH Bemowo, blisko petli tramwajowo - autobusowej NOWE BEMOWO.

Odradzilbym natomiast interesowanie się inwestycjami na Górcach, w okolicach
          HITu (Tesco) - za kilka lat powstanie tam łącznik autostrada - Trasa AK. Co
          prawda ta trasa ma przebiegac w wykopie z wysokimi ekranami, ale jezeli
          potrzebujesz ciszy i spokoju, to uwazaj na ten rejon.

Pozdrawiam serdecznie :)
          • hernandez Tylko ze niedlugo juz tam lasku nie bedzie:(( 10.02.03, 23:01
            jak beda tak budowac jak teraz!
    • Gość: hip Re: nowe mieszkania IP: *.pgi.waw.pl 30.01.03, 10:13
      Buduje się na Czorsztyńskiej przy parku Moczydło
      Są wolne lokale Bemowo centrum wzdłuż Lencewicza
      • Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 10:57
        Na Czorsztynskiej?? gdzie?? - mieszkam tuz obok i nie widzialem zadnej budowy...

Jezeli chodzi o osiedle Bemowo Centrum przy Powstancow Slaskich, obok
        McDonalda, to osobiscie ono mi sie nie podoba - potworny kołchoz, okna w okna z
        sąsiadami, hałaśliwe skrzyżowanie i koszmarny bazar widziany z okien wiekszosci
        mieszkan.
        • Gość: hip Re: nowe mieszkania IP: *.pgi.waw.pl 03.02.03, 08:50
          Gość portalu: mnk napisał(a):

> Na Czorsztynskiej?? gdzie?? - mieszkam tuz obok i nie widzialem zadnej
          budowy..
          hip: Przy parku Moczydło
          • Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 09:30
            Czorsztyńska właśnie biegnie cały czas wzdłuż parku Moczydło :) chyba sie
            przejde zobaczyc, gdzie to buduja... :)
    • Gość: milka Re: nowe mieszkania IP: proxy / 10.30.1.* 30.01.03, 10:33
      buduje się a właściwie już prawie się zbudował blok na Bogysławskiego - dom
      development. Zostały podobno dwupokojowe i może trzy pokojowe mieszkania.
    • Gość: zet Re: nowe mieszkania IP: 195.187.84.* 30.01.03, 11:35
      Ostatnio zbudowali jakieś nowe bloki (całkiem ładne i nowoczesne)naprzeciwko
      Hali Wola (za bazarkiem), ale nie wiem, czy nie są już przypadkiem zasiedlone.
      • maja822 Re: nowe mieszkania 30.01.03, 12:58
        To osiedle za carrefourem to może byc całkiem niezły pomysł. Świetny dojazd
        (jak już ktoś napisał jest tam petla tram-busowa), samochodem również.
        Ścieżkami rowerowymi mozna dojechać szybko i bezkolizyjnie i do lasku na
        Starym Bemowie i do Kampinosu czy Lasku Bielańskiego. Bardzo blisko nowa
        pływalnia. Także wygląda to sensownie. Pozdr.:)
    • belferka Re: nowe mieszkania 31.01.03, 08:49
      Ostatnio powstał nowy budynek róg Borowego i Raginisa (obok komisariatu
      policji). Jeszcze chyba nie jest zasiedlany, zdaje się, że nie ma zbyt wielu
      chętnych na mieszkania.

Pozdrawiam
      Belferka
    • elcomendante Re: nowe mieszkania 10.02.03, 21:04
      Gość portalu: maga napisał(a):

> hej, chciałabym nabyć mieszkanie na Bemowie, ewentualnie na Woli, czy możecie
      > coś rzec o inwestycjach budowlanych w Waszej okolicy? będę niezmiernie
      > wdzięczna, pozdr. maga

Nowe osiedle na rogu Powstancow i Gorczewskiej,Gorce. Mam tam mieszkanie, ktore
      wynajmuje znajomym i nie narzekaja. Mieszkaja z prawie 2 letnia coreczka. W ich
      pionie duzo mlodych par zamieszkalo. Dokladnie, jest to ulica Bolkowska.
      Polaczenie z centrum bardzo dobre i szybkie. Blisko centra handlowe, jedyny
      minus to brak parku w poblizu. Halas samochodowy nie przeszkadza, poniewaz blok
      jest dobrze usytuowany i wyciszony. Cena za metr takze niewygorowana, ale nie
      pamietam dokladnie. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka