Gość: maga IP: 194.9.223.* 29.01.03, 16:26 hej, chciałabym nabyć mieszkanie na Bemowie, ewentualnie na Woli, czy możecie coś rzec o inwestycjach budowlanych w Waszej okolicy? będę niezmiernie wdzięczna, pozdr. maga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.itpp.pl 29.01.03, 19:20 Dzisiaj był dodatek do Wyborczej - DOM oraz NIERUCHOMOSCI. Zatrzesienie ogloszen developerów budujących na Woli oraz przede wszystkim na Bemowie. Warto kupić i przejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: nowe mieszkania IP: 194.9.223.* 30.01.03, 09:30 hello, jestem domyślną jednostką i gazetki też przeglądam; dzięki za radę :-) zależy mi na informacjach typu "tu i tu coś się buduje ale trwa to już bardzo długo" albo , że okolica jest nieciekawa albo że wręcz przeciwnie bo cicho, w okolicy park czy może dobre połączenia autobusowe zależy mi na Waszych subiektywnych odczuciach pozdr., maga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 09:58 Na Woli jakos specjalnie nie kojarze nowych mieszkan... w tej chwili przypominam sobie budowany wlasnie apartamentowiec (wiec ceny chyba beda zaporowe) pomiedzy Towarowa a JP2, przy Prostej, adres chyba Łucka. Cos tam chyba jeszcze sie buduje przy Gorczewskiej, w okolicach WolaParku. Na Bemowie osobiscie podobaja mi sie nowe osiedla tuz przy lasku zaraz za carrefourem i CH Bemowo, blisko petli tramwajowo - autobusowej NOWE BEMOWO. Odradzilbym natomiast interesowanie się inwestycjami na Górcach, w okolicach HITu (Tesco) - za kilka lat powstanie tam łącznik autostrada - Trasa AK. Co prawda ta trasa ma przebiegac w wykopie z wysokimi ekranami, ale jezeli potrzebujesz ciszy i spokoju, to uwazaj na ten rejon. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
hernandez Tylko ze niedlugo juz tam lasku nie bedzie:(( 10.02.03, 23:01 jak beda tak budowac jak teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: nowe mieszkania IP: *.pgi.waw.pl 30.01.03, 10:13 Buduje się na Czorsztyńskiej przy parku Moczydło Są wolne lokale Bemowo centrum wzdłuż Lencewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 30.01.03, 10:57 Na Czorsztynskiej?? gdzie?? - mieszkam tuz obok i nie widzialem zadnej budowy... Jezeli chodzi o osiedle Bemowo Centrum przy Powstancow Slaskich, obok McDonalda, to osobiscie ono mi sie nie podoba - potworny kołchoz, okna w okna z sąsiadami, hałaśliwe skrzyżowanie i koszmarny bazar widziany z okien wiekszosci mieszkan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: nowe mieszkania IP: *.pgi.waw.pl 03.02.03, 08:50 Gość portalu: mnk napisał(a): > Na Czorsztynskiej?? gdzie?? - mieszkam tuz obok i nie widzialem zadnej budowy.. hip: Przy parku Moczydło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: nowe mieszkania IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 09:30 Czorsztyńska właśnie biegnie cały czas wzdłuż parku Moczydło :) chyba sie przejde zobaczyc, gdzie to buduja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: nowe mieszkania IP: proxy / 10.30.1.* 30.01.03, 10:33 buduje się a właściwie już prawie się zbudował blok na Bogysławskiego - dom development. Zostały podobno dwupokojowe i może trzy pokojowe mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: nowe mieszkania IP: 195.187.84.* 30.01.03, 11:35 Ostatnio zbudowali jakieś nowe bloki (całkiem ładne i nowoczesne)naprzeciwko Hali Wola (za bazarkiem), ale nie wiem, czy nie są już przypadkiem zasiedlone. Odpowiedz Link Zgłoś
maja822 Re: nowe mieszkania 30.01.03, 12:58 To osiedle za carrefourem to może byc całkiem niezły pomysł. Świetny dojazd (jak już ktoś napisał jest tam petla tram-busowa), samochodem również. Ścieżkami rowerowymi mozna dojechać szybko i bezkolizyjnie i do lasku na Starym Bemowie i do Kampinosu czy Lasku Bielańskiego. Bardzo blisko nowa pływalnia. Także wygląda to sensownie. Pozdr.:) Odpowiedz Link Zgłoś
belferka Re: nowe mieszkania 31.01.03, 08:49 Ostatnio powstał nowy budynek róg Borowego i Raginisa (obok komisariatu policji). Jeszcze chyba nie jest zasiedlany, zdaje się, że nie ma zbyt wielu chętnych na mieszkania. Pozdrawiam Belferka Odpowiedz Link Zgłoś
elcomendante Re: nowe mieszkania 10.02.03, 21:04 Gość portalu: maga napisał(a): > hej, chciałabym nabyć mieszkanie na Bemowie, ewentualnie na Woli, czy możecie > coś rzec o inwestycjach budowlanych w Waszej okolicy? będę niezmiernie > wdzięczna, pozdr. maga Nowe osiedle na rogu Powstancow i Gorczewskiej,Gorce. Mam tam mieszkanie, ktore wynajmuje znajomym i nie narzekaja. Mieszkaja z prawie 2 letnia coreczka. W ich pionie duzo mlodych par zamieszkalo. Dokladnie, jest to ulica Bolkowska. Polaczenie z centrum bardzo dobre i szybkie. Blisko centra handlowe, jedyny minus to brak parku w poblizu. Halas samochodowy nie przeszkadza, poniewaz blok jest dobrze usytuowany i wyciszony. Cena za metr takze niewygorowana, ale nie pamietam dokladnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś