Gość: Aga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:43 zagladają tu takowi?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potomar Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 17.08.06, 14:09 No właśnie - już od dłuższego zaglądam na to forum i nie mogę nigdy trafić na takowych. Absolwent (1973-1981) Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 18.08.06, 10:53 dłuższego zaglądam - oczywiście powinno być: dłuższego czasu zaglądam. Przepraszam za przeoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej IP: *.aster.pl 17.08.06, 17:22 Zaglądają, zaglądają, ja chodziłem do niej gdy ja wybudowali chyba od czwartej albo piątej klasy. Przedtem chodziłem do 7-ki na Żelaznej- też krótko (przywędrowałem ze Śródmieścia- rodzice dostali mieszkanie na osiedlu za żelazną brama). Wtedy jeszcze Grzybowska była brukowana a sporo bloków nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alo Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej IP: *.crowley.pl 19.08.06, 10:03 Potomar, to chyba jesteśmy z jednego rocznika (66?):) A do której klasy chodziłeś? Ja do "a". Odpowiedz Link Zgłoś
potomar Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 21.08.06, 11:36 Halo Alo! Fakt - jesteśmy rówieśnikami. Ja chodziłem najpierw do D, później C. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Re: podciągam IP: *.subscribers.sferia.net 10.06.07, 13:20 Ja też chodziłam do tej szkoły, rocznik 1966, klasa Kaczorowskiej (fuj baba), potem przystojniaka Pielaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamutek Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej IP: 217.153.205.* 11.06.07, 09:46 Hej, ja też chodziłam. Zaczęłam od drugiej klasy kiedy 25-tka przeniosła się na Grzybowską. Przez czas jakiś była to klasa wspomnianego Pielaka, a potem Zimowskiego. A pamiętacie Krukowską??? Do dzisiaj śni mi w sennych koszmarach. Kontakt ze szkołą mam nadal, bo moje dzieci teraz do niej chodzą (obecnie V klasa). Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
godis Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 28.06.07, 13:07 >A pamiętacie Krukowską??? Do dzisiaj śni mi w sennych koszmarach. Straszne babsko (ja:1976-84) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny A uczyla kogoś Lemiech???;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.chello.pl 11.06.07, 21:12 ja chodzilem w latach 82-90 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewita Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.aster.pl 26.06.07, 20:16 no pewnie że pamiętam. rocznik 78-86. Teraz zazdroszczę dzieciakom basenu tak blisko szkoły. Ja pamiętam obleśny basen na który nas wozili tramwajem albo autobusem na ... no właśnie, na jakiej ulicy? Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii 27.06.07, 22:11 Gość portalu: ewita napisał(a): > basen na który nas wozili tramwajem albo > autobusem na ... no właśnie, na jakiej ulicy? Pewnie na Działdowską. W każdym razie jeden raz, jako dyżurny rodzic, tam właśnie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.aster.pl 10.07.07, 17:36 Basen był na Działdowskiej:) Jezu, mi też się Krukowska śni po nocach, szczególnie pamietam jak mnie raz ośmieszyła przed całą klasą przy ustnej odpowiedzi. Straszny abbsztyl. A pamiętacie panią Krupę z blond kokiem i szydełkowymi mankietami u dołu spodni. Kiedy mijam tamte rejony zawsze mi się ciepło przy sercu robi. Chociaż teraz trudno poznać, same nowe hotele i gigantyczne biurowce. Ale jest chyba jeszcze księgarnia Atlas po drugiej stronnie Marchlewskiego, tfu - Jana Pawła. I Hala Mirowska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.07, 11:08 Mnie też uczyła Krukowska, brr. A wychowawczynią byłą Kaczorowska, też niezbyt sympatyczna. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
bebeh55 Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 06.04.16, 00:01 Witam, może nie jestem absolwentem, ale chodziłem do tej szkoły przez dwa lata (1 i 2 klasa). Są gdzieś w internecie jakieś archiwalne zdjęcia z przed 8-10 lat? Bo mi sie ostatnio zebrało na wspomnienia i jestem ciekaw czy siebie gdzieś znajdę...Było by super Odpowiedz Link Zgłoś