Dodaj do ulubionych

Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 13:43
zagladają tu takowi?:)
Obserwuj wątek
    • potomar Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 17.08.06, 14:09
      No właśnie - już od dłuższego zaglądam na to forum i nie mogę nigdy trafić na
      takowych.

Absolwent (1973-1981)
      • potomar Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 18.08.06, 10:53
        dłuższego zaglądam - oczywiście powinno być: dłuższego czasu zaglądam.
        Przepraszam za przeoczenie.
    • Gość: Marko Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej IP: *.aster.pl 17.08.06, 17:22
      Zaglądają, zaglądają, ja chodziłem do niej gdy ja wybudowali chyba od czwartej
      albo piątej klasy. Przedtem chodziłem do 7-ki na Żelaznej- też krótko
      (przywędrowałem ze Śródmieścia- rodzice dostali mieszkanie na osiedlu za
      żelazną brama). Wtedy jeszcze Grzybowska była brukowana a sporo bloków nie
      stało.
      • Gość: Alo Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej IP: *.crowley.pl 19.08.06, 10:03
        Potomar, to chyba jesteśmy z jednego rocznika (66?):) A do której klasy
        chodziłeś? Ja do "a".
        • potomar Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 21.08.06, 11:36
          Halo Alo!

Fakt - jesteśmy rówieśnikami. Ja chodziłem najpierw do D, później C.

Pozdrowionka
    • potomar podciągam 30.08.06, 09:49
      ...może ktoś jeszcze dołączy.
      • potomar Re: podciągam 10.09.06, 17:29
        jw
        • Gość: Hala Re: podciągam IP: *.subscribers.sferia.net 10.06.07, 13:20
          Ja też chodziłam do tej szkoły, rocznik 1966, klasa Kaczorowskiej (fuj baba),
          potem przystojniaka Pielaka:)
    • Gość: mamutek Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej IP: 217.153.205.* 11.06.07, 09:46
      Hej, ja też chodziłam. Zaczęłam od drugiej klasy kiedy 25-tka przeniosła się na
      Grzybowską. Przez czas jakiś była to klasa wspomnianego Pielaka, a potem
      Zimowskiego. A pamiętacie Krukowską??? Do dzisiaj śni mi w sennych koszmarach.
      Kontakt ze szkołą mam nadal, bo moje dzieci teraz do niej chodzą (obecnie V
      klasa). Pozdrawiam!!!
      • godis Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 28.06.07, 13:07
        >A pamiętacie Krukowską??? Do dzisiaj śni mi w sennych koszmarach.

Straszne babsko (ja:1976-84)
    • Gość: Czarny A uczyla kogoś Lemiech???;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:26
      • Gość: adam a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.chello.pl 11.06.07, 21:12
        ja chodzilem w latach 82-90
        • Gość: ewita Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.aster.pl 26.06.07, 20:16
          no pewnie że pamiętam. rocznik 78-86. Teraz zazdroszczę dzieciakom basenu tak
          blisko szkoły. Ja pamiętam obleśny basen na który nas wozili tramwajem albo
          autobusem na ... no właśnie, na jakiej ulicy?
          • wj_2000 Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii 27.06.07, 22:11
            Gość portalu: ewita napisał(a):
            > basen na który nas wozili tramwajem albo
            > autobusem na ... no właśnie, na jakiej ulicy?

Pewnie na Działdowską. W każdym razie jeden raz, jako dyżurny rodzic, tam
            właśnie byłem.
            • Gość: A. Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.aster.pl 10.07.07, 17:36
              Basen był na Działdowskiej:)
              Jezu, mi też się Krukowska śni po nocach, szczególnie pamietam jak mnie raz
              ośmieszyła przed całą klasą przy ustnej odpowiedzi. Straszny abbsztyl. A
              pamiętacie panią Krupę z blond kokiem i szydełkowymi mankietami u dołu spodni.
              Kiedy mijam tamte rejony zawsze mi się ciepło przy sercu robi. Chociaż teraz
              trudno poznać, same nowe hotele i gigantyczne biurowce. Ale jest chyba jeszcze
              księgarnia Atlas po drugiej stronnie Marchlewskiego, tfu - Jana Pawła. I Hala
              Mirowska:)
              • Gość: Aga Re: a czy pamiętacie golabka od geogrfii IP: *.subscribers.sferia.net 20.07.07, 11:08
                Mnie też uczyła Krukowska, brr.
                A wychowawczynią byłą Kaczorowska, też niezbyt sympatyczna.
                Pozdrówka
    • bebeh55 Re: Absolwenci SP 25 z Grzybowskiej 06.04.16, 00:01
      Witam, może nie jestem absolwentem, ale chodziłem do tej szkoły przez dwa lata (1 i 2 klasa). Są gdzieś w internecie jakieś archiwalne zdjęcia z przed 8-10 lat? Bo mi sie ostatnio zebrało na wspomnienia i jestem ciekaw czy siebie gdzieś znajdę...Było by super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka