Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 12.09.06, 22:42 o ile mnie pamiec nie myli jeszcze pare tygodni temu czytalem,ze ma tez byc wybudowana hala sportowa-mala,bo mala ,ale jednak hala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryflak Re: Czy Stadion na Olimpii jest potrzebny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 04:10 A co ze Stadionem na Olimpii ? Tam też inwestor chciał wybudować osiedle mieszkaniowe. Ale kupcy z odbywającego się tam co niedziela bazarku stanowczo protestują. Bo stracą miejsce do handlowania. Radni Woli nie potrafią podjąć decyzji przed jesiennymi wyborami samorządowymi. Bo jak pozwolą na budowę w tym miejscu osiedla stracą głosy wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak Re: Czy Stadion na Olimpii jest potrzebny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 08:29 Bzdura! Jestem radnym tej dzielnicy i bronię terenów rekreacyjno-sportowych na Olimpii. Gdyby nie stanowcza reakcja radnych Woli już dziś prawdopodobnie na Olimpii trwała by budowa apartamentowców. Warto bliżej zapoznać się z tematem zamiast klepać bezmyślnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Czy Stadion na Olimpii jest potrzebny? IP: *.aster.pl 13.09.06, 10:48 Wszystkie tereny zielone i sportowe na Woli trzeba chronić. Komuna jaka była taka była, ale akurat nieźle zaprojektowała robotniczą Wolę przewidując tam spore tereny rekreacyjne. Olbrzymi atut tej dzielnicy pazerni developerzy chcą obecnie zaprzepaścić. Najbardziej skrajny przykład to pomysł budowy wieżowców w Parku Moczydło, czemu przyklaskuje ten sprzedajny sqrwysyn Pan B., nasz tfu tfu "architekt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orient Re: Czy Stadion na Olimpii jest potrzebny? IP: *.ichf.edu.pl 13.09.06, 16:40 Jeżeli jest pan, jak twierdzi, radnym to niech mi pan wytłumaczy jedną sprawę. Jak to jest, że na sport nie ma pieniędzy a na pasożytów-radnych zawsze się znajdują? Jeszcze gdyby was było 20 na całe miasto, jak w NY to bym przebolał ale nie w momencie gdy trudno splunąć aby któregoś z was nie opluć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Ciekawe czy trener Urban prowadzi jeszcze sekcje IP: *.tpnet.pl 13.09.06, 10:15 Ciekawe czy trener Urban prowadzi jeszcze sekcje piłki halowej, nawiasem mowiac RKS Sarmat to byla ruiną juz 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś