zzzytkaaa 27.09.06, 13:16 Poszukuje sprawdzonego pediatry w przychodni na Powst.Slaskich , czy mozecie kogos polecic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dosia39 Re: Pediatra na Powst.Ślaskich 28.09.06, 20:34 Jeśli chodzi Ci o przychodnię przy Hali Wola, to polecam dr Hadrzyńską- Trzebuchowską. Według mnie najlepszy lekarz w tej przychodni. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
anula_w Re: Pediatra na Powst.Ślaskich 23.10.06, 12:10 Na pewno nie dr J. Kaleta. Po pierwsze zerowe podejście do dzieci. Na moje dziecko nafurczała, bo jej przy badaniu spodnie pobrudziła (dotknęła bucikiem). Moje dziecko poszło od września do przedszkola, i już w drugim tygodniu zaczęła kasłać (dostała bactrim i ambrosol). Moim zdaniem nie przeszło, ale p. doktor twierdziła, że może wrócić do przedszkola. Przez pięć tygodni co tydzień chodziłam na kontrolę, bo kaszel nadal był i jak dziecko otwierało buzię to czuć było ropny podmuch. Ale p. doktor twierdziła, że jest OK. Mocno zaniepokojona poszłam do prywatnej przychodni i się okazało, że córka ma zapalenia: oskrzeli, ucha, gardła i rozpoczynające - spojówek. To tyle o kompetencjach Pani Doktor. Która skwitowała: "jam mogłam usłyszeć zapalenie oskrzeli, jak dziecko ryczy przy każdym badaniu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Pediatra na Powst.Ślaskich IP: 81.15.170.* 23.10.06, 13:09 Koło Hali Wola - dr. Jerzy Darocha. Specyficzny człowiek ale bardzo dobry lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
klemenko Re: Pediatra na Powst.Ślaskich 23.10.06, 22:43 Warto używać wyszukiwarki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=290&w=43228412&a=43847720 Odpowiedz Link Zgłoś