Gość: Dona IP: *.acn.pl 23.09.03, 16:42 poszukuję dobrego lekarza ginekologa - zarówno prywatnie jak i w ZOZ- ie.Mieszkam od niedawna -czy ktoś zechciałby mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara13 Re: Lekarz - ginekolog 23.09.03, 18:56 Centrum Medyczne Bemowo Wrocławska 21 przy kościele a dr. Sylwester Przybysz. Niedrogi bo 60 zł i bardzo fajny lekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: Lekarz - ginekolog IP: *.acn.pl 24.09.03, 22:20 dziękuję - ode mnie faktycznie niedaleczko.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Lekarz - ginekolog IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 10:20 Sylwester Przybysz przyjmuje też w ZOZie na ul. Płockiej (gratis). bardzo dobry lekarz, ja też go polecam. dla wrazliwych: ma dość charakterystyczne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika_19@gazeta.pl Re: Lekarz - ginekolog IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 11:17 ja chodze do przychodni na wrocławskiej. można zapisać się danego dnia rano lub po południu (zalezy od ktorej przyjmuje lekarz) - polecam osobiscie, bo zanim pielegniarka odbierze tel. to juz panie czekajace zdaza sie zapisac, a jesli chce sie umowic na pozniej (za tydzien, dwa) to przez telefon. jestem uboga studentka, i wydawanie 80zl na tego samego lekarza, ktory przyjmuje w przychodni za darmo jest dla mnie bez sensu. kiedys chodzilam do septimamed na wroclawskiej - calkiem milusio, tylko te 80zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika_19@gazeta.pl Re: Lekarz - ginekolog IP: *.acn.pl / *.acn.pl 24.09.03, 11:20 ja chodze do przychodni na wrocławskiej. można zapisać się danego dnia rano lub po południu (zalezy od ktorej przyjmuje lekarz) - polecam osobiscie, bo zanim pielegniarka odbierze tel. to juz panie czekajace zdaza sie zapisac, a jesli chce sie umowic na pozniej (za tydzien, dwa) to przez telefon. jestem uboga studentka, i wydawanie 80zl na tego samego lekarza, ktory przyjmuje w przychodni za darmo jest dla mnie bez sensu. do przychodni chodze do dr.pan Eysmontta. jest bardzo mily - jak kazdy ginekolog plci meskiej kiedys chodzilam do septimamed na wroclawskiej - calkiem milusio, tylko te 80zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: Lekarz - ginekolog IP: *.acn.pl 24.09.03, 22:22 dokładnie - też szukam mężczyzny - bo panie ginekolożki wychodza mi bokiem..rozumiem,ze chodzi o przychodnię zozowską(czy jak to się teraz nazywa).Spróbuję - pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Lekarz - ginekolog 05.10.03, 13:56 Ja tez do tego pana chpodzę, pomimo, ze z Bemowa wyprowadziłam sie ponad rok temu... polecam do przychodni chodze do dr.pan > Eysmontta. jest bardzo mily - jak kazdy ginekolog plci meskiej > Odpowiedz Link Zgłoś
maja822 Re: Lekarz - ginekolog 05.10.03, 18:42 Też polecam Eysymonta z przychodni na Wrocławskiej. Odpowiedz Link Zgłoś