knidyjka 21.09.05, 14:34 kto go jeszcze pamięta? słucham uwielbianej Hello DOLLY, póżniej będzie" C'est si bon" głos jak "pęknięty garnek", ale zapadający w serce) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kryzar Re: Louis Armstrong... 21.09.05, 15:55 oj pamiętam, pamiętam, a i często słucham. Niestety nie jest już modny, ale jaki piękny sposób spiewania. Pamiętam jak przed wielu laty walczyłam z rodzicami, bo nie mogli pojąć co jest ładnego w tak bardzo o chrypiącym głosie. Miłego słuchania, a ja włączę wieczorem " wszystkich świętych". Odpowiedz Link
gunnera Re: Louis Armstrong... 21.09.05, 17:51 Tego się nie zapomina... My wonderful world - od razu się staje piękniejszy z Satchmo w tle... Odpowiedz Link
maria73 Re: Louis Armstrong... 22.09.05, 08:41 nie mam nagrań,a uwielbiam jego spiew! a może ktoś mi poradzi gdzie można zdobyć nagrania?? Odpowiedz Link
gunnera Re: Louis Armstrong... 22.09.05, 11:21 Mario, mam kilkanaście plików MP3 z głosem Satchmo, niektóre w duecie z Ellą Fitzgerald, ale jak Ci je przesłać ? Mailem (wielkości 4-6 MB), poprzez e- dysk ?? Jeśli jesteś chętna odpowiedz proszę na priv. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Louis Armstrong... 27.09.05, 13:49 ogladalyscie koncert naszych wykonawcow na rzecz odbudowy Nowego Orleanu, kolebki jazzu? Odpowiedz Link