Gość: Międzylesianin IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 07.01.05, 12:21 Mam pytanie - z jakiego łącza korzystacie - radiówka cz neostrada ? Czy działają na nszym terenie solidni dostawcy internetu? Podzielcie się swoimi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bobi Re: Internet w Międzylesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:49 Przybiż słowo "solidni dostawcy Internetu". Na tej podstawie ocenię swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Międzylesianin Re: Internet w Międzylesiu IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 07.01.05, 16:43 Mam na myśli szybkie połączenie za rozsądną cenę. Wiem, że to ogólnikowo, ale jaki ty ponosisz koszt i jaką masz szybkość? Czy masz przerwy w dostępie do sieci spowodowane np. awarią u dostawcy itp? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Internet w Międzylesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:14 Mam neostradę, ale działa kapryśnie - mieszkam w zachodniej części M., praktycznie na granicy zasięgu. Załatwienie łącza nie było łatwe, bo przy sprawdzaniu w przeglądarce Tepsy przez kilka miesięcy tkwiła informacja, źe centrala nie oferuje usługi. Po śledztwie okazało się, że jednak oferuje i dopisali mój nr do listy. Niestety okazuje się, że na łączach jest duźe tłumienie i bywa, że połączenie jest zrywane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gothicus Re: Internet w Międzylesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 08:43 Mieszkam w Zerzniu - niedaleko miedzylesia i od niedawna mam radiowke - polecam. Korzystam z firmy www.hodsoft.com kolesie są spoko, elastyczni, mozna sie dogadac co do niestandartowych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyhu Re: Internet w Międzylesiu IP: 193.109.123.* 10.01.05, 18:30 Gość portalu: Gothicus napisał(a): > Mieszkam w Zerzniu - niedaleko miedzylesia i od niedawna mam radiowke - > polecam. Korzystam z firmy www.hodsoft.com kolesie są spoko, elastyczni, mozna > sie dogadac co do niestandartowych sytuacji Ale z internetem lacze sie przez neostrade (o czym swiadczy DNS)? Ej, zartownis z Waszeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Internet w Międzylesiu IP: *.kld.de 11.01.05, 15:19 Sprawdz Tele2. Mają antenę na kominie Siekierek. Jak od Ciebie widać komin to dzwoń do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Internet w Międzylesiu IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 31.01.05, 15:18 www.klon.com.pl moga byc, przynajmnie nie od 2 lat sa i nie wycofali sie tak jak telesonika Odpowiedz Link Zgłoś
jjs_admin Re: Internet w Międzylesiu 28.08.05, 21:53 witam Ten teren obejmuje swoim zasiegiem firma JJS www.jjs.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
castingmodelek Re: Internet w Międzylesiu 28.08.05, 23:37 od poltora roku neostrada bez zadnych problemow Odpowiedz Link Zgłoś