Dodaj do ulubionych

Internet w Międzylesiu

IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 07.01.05, 12:21
Mam pytanie - z jakiego łącza korzystacie - radiówka cz neostrada ?
Czy działają na nszym terenie solidni dostawcy internetu?
Podzielcie się swoimi opiniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bobi Re: Internet w Międzylesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:49
      Przybiż słowo "solidni dostawcy Internetu". Na tej podstawie ocenię swojego.
      • Gość: Międzylesianin Re: Internet w Międzylesiu IP: *.marysienki.met.pl / 217.153.134.* 07.01.05, 16:43
        Mam na myśli szybkie połączenie za rozsądną cenę. Wiem, że to ogólnikowo, ale
        jaki ty ponosisz koszt i jaką masz szybkość? Czy masz przerwy w dostępie do
        sieci spowodowane np. awarią u dostawcy itp?
    • Gość: krzyhu Re: Internet w Międzylesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:14
      Mam neostradę, ale działa kapryśnie - mieszkam w zachodniej części M.,
      praktycznie na granicy zasięgu.

Załatwienie łącza nie było łatwe, bo przy sprawdzaniu w przeglądarce Tepsy
      przez kilka miesięcy tkwiła informacja, źe centrala nie oferuje usługi. Po
      śledztwie okazało się, że jednak oferuje i dopisali mój nr do listy. Niestety
      okazuje się, że na łączach jest duźe tłumienie i bywa, że połączenie jest
      zrywane.
    • Gość: Gothicus Re: Internet w Międzylesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 08:43
      Mieszkam w Zerzniu - niedaleko miedzylesia i od niedawna mam radiowke -
      polecam. Korzystam z firmy www.hodsoft.com kolesie są spoko, elastyczni, mozna
      sie dogadac co do niestandartowych sytuacji
      • Gość: krzyhu Re: Internet w Międzylesiu IP: 193.109.123.* 10.01.05, 18:30
        Gość portalu: Gothicus napisał(a):

> Mieszkam w Zerzniu - niedaleko miedzylesia i od niedawna mam radiowke -
        > polecam. Korzystam z firmy www.hodsoft.com kolesie są spoko, elastyczni, mozna
        > sie dogadac co do niestandartowych sytuacji

Ale z internetem lacze sie przez neostrade (o czym swiadczy DNS)? Ej, zartownis
        z Waszeci...
    • Gość: Snake Re: Internet w Międzylesiu IP: *.kld.de 11.01.05, 15:19
      Sprawdz Tele2. Mają antenę na kominie Siekierek. Jak od Ciebie widać komin to
      dzwoń do nich.
      • Gość: Mariusz Re: Internet w Międzylesiu IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 31.01.05, 15:18
        www.klon.com.pl
        moga byc, przynajmnie nie od 2 lat sa i nie wycofali sie tak jak telesonika
        • jjs_admin Re: Internet w Międzylesiu 28.08.05, 21:53
          witam
          Ten teren obejmuje swoim zasiegiem firma JJS www.jjs.pl

pozdrawiam
          • castingmodelek Re: Internet w Międzylesiu 28.08.05, 23:37
            od poltora roku neostrada
            bez zadnych problemow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka