Dodaj do ulubionych

Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecacie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:27
na terenie Pragi Południe lub Wawra do 1000 zł. ?
Obserwuj wątek
    • Gość: k228 Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:49
      Witam
      Proponuję kurs w Międzylesiu blisko stacji PKP nad bankiem lub zajrzyj
      na stronę www.pegaz.isf.com.pl . Jest tez nauka jazdy w Radości blisko stacji
      PKP ale tą w Międzylesiu polecam najbardziej.

• Gość: k228 Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:52
        Witam ponownie
        wpisz www.pegaz.isf.pl bez "com"
    • Gość: konrad.boryczko OT IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.02.07, 10:37
      Za 1000 zl. to nie bedzie prawdziwy kurs. Gdzies czytalem, ze uczciwy i zgodny z przepisami (tj. na placu manewrowym, a nie przygodnym parkingu, z pelnymi zajeciami teoretycznymi, a nie pokazem slajdow z pytan egzaminacyjnych itp.) kurs musi kosztowac minimum 1200. Taniej sie nie da. A przeciez piszemy o Warszawie!!!
    • Gość: Barbara "Grześ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:53
      Polecam naukę jazdy u Pana Jędrzeja w OSK "Grześ" - osk_grzes.republika.pl
      • legwan4 Re: "Grześ" 04.02.07, 18:18
        U niego zdobywałam ja i mąż szlify kierowcy."Grześ"-spoko!
        • Gość: polo Re: "Grześ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:44
          Tylko GRZEŚ.
          • Gość: Monika Re: "Grześ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:46
            dziekuje wszystkim za pomoc :)

a moze ktos mial do czynienia z OSK Elita ? w klubie osiedlowym na Marysinie dowiedziałam się, że maja teraz oferte promocyjna i kosztuje tylko 850 zł., czy ktos tam zdawał ?
            • monikaps AS 13.02.07, 20:18
              Ja robiłam kurs u nich:
              www.asautoszkola.com.pl/
              Co prawda dawno, bo w 1994 i cena jednak 1200zł, ale gorąco polecam.
              Z mojego kursu wiele osób zdało za pierwszym podejściem (w tym ja).
              Pozdrawiam
              Monika
    • Gość: dark Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: 195.160.253.* 15.02.07, 13:14
      Grześ! Fajne i kompetentnie!
    • wohnyk Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac 12.04.07, 15:07
      Polecam Strefę-L. Mają zajęcia w Rembertowie przy Chruściela i na Pradze
      Południe na rogu Marsa i Płowieckiej. Sama chodziłami byłam bardzo zadowolona.
      Od niedawna śmigam juz swoim autkiem :-)))
    • Gość: Adamp Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:40
      Ja polecam CrossWord na Wspólnej drodze... Spoko Ludzie ... Zdałem za
      pierwszym razem bez najmniejszych kłopotów... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka