Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:27 na terenie Pragi Południe lub Wawra do 1000 zł. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k228 Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:49 Witam Proponuję kurs w Międzylesiu blisko stacji PKP nad bankiem lub zajrzyj na stronę www.pegaz.isf.com.pl . Jest tez nauka jazdy w Radości blisko stacji PKP ale tą w Międzylesiu polecam najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k228 Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 23:52 Witam ponownie wpisz www.pegaz.isf.pl bez "com" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.boryczko OT IP: *.gprspla.plusgsm.pl 04.02.07, 10:37 Za 1000 zl. to nie bedzie prawdziwy kurs. Gdzies czytalem, ze uczciwy i zgodny z przepisami (tj. na placu manewrowym, a nie przygodnym parkingu, z pelnymi zajeciami teoretycznymi, a nie pokazem slajdow z pytan egzaminacyjnych itp.) kurs musi kosztowac minimum 1200. Taniej sie nie da. A przeciez piszemy o Warszawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbara "Grześ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 11:53 Polecam naukę jazdy u Pana Jędrzeja w OSK "Grześ" - osk_grzes.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: "Grześ" 04.02.07, 18:18 U niego zdobywałam ja i mąż szlify kierowcy."Grześ"-spoko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: "Grześ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:46 dziekuje wszystkim za pomoc :) a moze ktos mial do czynienia z OSK Elita ? w klubie osiedlowym na Marysinie dowiedziałam się, że maja teraz oferte promocyjna i kosztuje tylko 850 zł., czy ktos tam zdawał ? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaps AS 13.02.07, 20:18 Ja robiłam kurs u nich: www.asautoszkola.com.pl/ Co prawda dawno, bo w 1994 i cena jednak 1200zł, ale gorąco polecam. Z mojego kursu wiele osób zdało za pierwszym podejściem (w tym ja). Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: 195.160.253.* 15.02.07, 13:14 Grześ! Fajne i kompetentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
wohnyk Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac 12.04.07, 15:07 Polecam Strefę-L. Mają zajęcia w Rembertowie przy Chruściela i na Pradze Południe na rogu Marsa i Płowieckiej. Sama chodziłami byłam bardzo zadowolona. Od niedawna śmigam juz swoim autkiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamp Re: Kurs prawa jazdy kat B - jaki ośrodek polecac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 16:40 Ja polecam CrossWord na Wspólnej drodze... Spoko Ludzie ... Zdałem za pierwszym razem bez najmniejszych kłopotów... :) Odpowiedz Link Zgłoś