Gość: ojnoli IP: *.acn.waw.pl 17.06.08, 21:57 dzisiaj zaobserwowałem za stacją BP w Międzylesiu początek robót wiertniczych ,odwiertów , czyżby zaczynała sie budowa ,gra wstępna tunelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bobi Re: tunel Międzylesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 22:27 Też chciałem o tym napisać. Ale ekipa raczej nie wygląda na "dużą". Poza tym słyszałem o opracowaniu projektów a nie o przetargu na wykonanie tunelu. Ale jeśli to jest to, to normalnei super. Życzę tylko szybszego tempa niż na Kadetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: tunel Międzylesie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 19.06.08, 09:50 Przejeżdżałem obo i wyglada mi to na budowę domu - wykopali duży dół jak pod fundamenty. Gdyby to był poczatek budowy tunelu, to nasi "bezradni" mieliby okazje się polansować w mediach. Ale w mediach na temat tunelu cisza, więc to nie tunel :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: tunel Międzylesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:47 Komis Bogdan Car z Marsa sie przenosi, dostał działki i rozpoczął budowę budynku administracyjnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
vegul Re: tunel Międzylesie 19.06.08, 14:59 Ratusz nie miał innego wyjścia - jak tylko dogadać się z właścicielem - mimo że jak zwykle próbował (z marnym skutkiem) rozwiązań niezgodnych z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragga Re: tunel Międzylesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 18:14 To kiedy rozkopią Marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abo Re: tunel Międzylesie IP: 217.17.38.* 19.06.08, 18:47 Hehehehe. Bogdan Car?Czyli budowa tunelu będzie się wlokła tak jak wlecze się przebudowa Marsa bo w końcu będą musieli się wynieść jak zacznie się budowa tunelu. Chyba z tym Bogdan Car to jednak żart :) Odpowiedz Link Zgłoś