Gość: Sz. IP: *.cebit.com.pl 24.08.09, 20:33 Istnieją w ogóle takie? Szukam czegoś takiego już od dłuższego czasu, ale niestety - wszędzie klimat solarium+kajdan. Gdyby ktoś znał miejsca godne polecenia to byłbym zobowiązany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zorro Re: "Klimatyczne" puby na Grochowie IP: 77.255.252.* 24.08.09, 23:08 było kilka wątków na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZXC Re: "Klimatyczne" puby na Grochowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 08:56 Bo to jest właśnie klimat Grochowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: "Klimatyczne" puby na Grochowie IP: *.cebit.com.pl 25.08.09, 12:06 Wiem - mieszkam tu od urodzenia. Co poradzę na to, że niezbyt mi to odpowiada i chętnie posiedziałbym w jakimś miejscu, gdzie z głośników nie dobiega "esemeska" tudzież inne takie hity ze stacji radiowych o podobnym profilu. A nie zawsze chce się wsiadać w tramwaj i jechać do Śródmieścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: "Klimatyczne" puby na Grochowie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.08.09, 12:52 Tak na szybko to moge polecić Orient Ekspress na Grochowskiej 56 na przeciwko warsztatów w nowym bloku. Co prawda to nie typowy pub tylko restauracja, ale klimat ma ok. Podobno nieźle też jest w Pieprzu i Soli na Łukowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sz. Re: "Klimatyczne" puby na Grochowie IP: *.cebit.com.pl 26.08.09, 11:21 A czy ktoś byłby w stanie coś powiedzieć o "Klubokawiarni Legalna" na Terespolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pol-a Dogonić pastę 27.08.09, 09:06 Dawałem głos w podobnych wątkach już kilka razy. I dość smutna konkluzja się ciśnie, bo od kilkunstu m-cy w tej kwestii nic się nie zmieniło. Pastacafe przy Kamionkowskiej (spełnia większość Twoich postulatów poza jednym: czynna, zdaje się, tylko do godz. 21). Odnowiona przedwojenna kamieniczka, klimatyczny strych, fantastyczny ogródek. Potem długo nic i Orient Express. Ale to nie puby. Legalna to inna bajka. Księgarnia ożeniona z kawiarnią (lub na odwrót). Sól i pieprz to przeciętna restauracja z muzyką z Eski, Zetki lub Planet) i gośćmi, w większości hołdującymi stylistyce, od której chcesz uciec. Lepszy klimat i włoszczyznę znajdziesz w Incanto przy Kobielskiej. Odpowiedz Link Zgłoś