zanzara217 05.07.11, 17:09 Hej, był ktoś ?Jadę z Mamą do Albanii,robimy objazdówkę ,w tym do Sarandy i chcę zahaczyć o którąś z powyższych miejscowości .Znacie jakieś tanie zakwaterowanie tam ? dzięki za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balkandriver Re: Dhermi / Himara 05.07.11, 20:47 Jeśli mogę coś doradzić - pomiń te miejsca! Polecam Ci Borsh i okolice Lukovej. Jak dotąd (dane moje z lata 2010) można jechać "w ciemno" i znaleźć nocleg. Nie płać więcej, niż 8 - 10€ / os. Jak coś, targuj się. Nigdy w Albanii nie zapłaciłem w full wypasie więcej, niż 10€. BALKANDRIVER Odpowiedz Link
ally-t Re: Dhermi / Himara 06.07.11, 11:19 A ja bylam zachwycona i Dhermi i Himara, chociaz rozumiem, ze ktos, kto nie lubi typowych turystycznych miejsc, moze wolec inne zakatki... Co do taniego spania, to niestety nic nie doradze, placilismy w hotelu w Himarze 90 euro za noc za pokoj (2 osoby). To bylo w 2007, ale hotel ten ma w dalszym ciagu takie same stawki. Balkandriver - 10 euro???? Wow, ja to nigdy nie moge znalezc takich okazji... Milych wakacji zycze. Odpowiedz Link
halemba Re: Dhermi / Himara 18.07.11, 02:00 Byłem w okolicach Himary w maju tego roku tutaj masz trochę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
manki3 Re: Dhermi / Himara 23.08.12, 10:24 A czy możnaby uzyskać jakieś namiary na kwaterkę w Jale? Pzdr Odpowiedz Link