Dodaj do ulubionych

Nocleg w Serbi

07.01.15, 09:37
Jadę do Albanii i potrzebuję namiaru lub podpowiedzi gdzie się zatrzymac na nocleg.Interesuje mnie jakieś ciekawe miejsce z ładnym widokiem,dobrym jedzeniem jednym słowem atrakcyjne.
Obserwuj wątek
    • ma.ci.ej Re: Nocleg w Serbi 07.01.15, 11:34
      Przy "głównej" trasie do Albanii (tzn. Belgrad - Skopje) trudno o miejsce atrakcyjne. Jeśli chcesz coś ładnego, to trzeba trochę zjechać - np. mogę Ci polecić Niską Banję (jest mnóstwo ofert niedrogich kwater na booking.com).
      Jeśli planujesz z Belgradu jechać na Podgoricę i Szkodrę, to polecam miejscowość Zlatibor. Górska ładna miejscowość z kwaterami i sporą ilością restauracji (trochę jak nasza Bukowina tatrzańśka).
      I Zlatibor i Niska Banja jest osiągalna za jedeń dzień jazdy, no chyba, ze masz jesczce sporo km przez Polskę.
      Ostatnio spałem gdzieś między Nisem a Vranje - taki pensjonat przy drodze. Nie narzekam, ale miejsce ani ciekawe ani z ładnym widokiem, podobnie jak większość moteli przy autostradzie.
    • papar_apa Re: Nocleg w Serbi 24.01.15, 20:41
      airbnb reklamowany przez barbinis w wielu miejscach na forum , to nic innego jak firma pośrednicząca w couchsurfingu. Uważnie należy przeczytać ich regulamin, szczególnie punkt o opłatach. Ja wolę pewniejszy booking, w którym mogę wycofać się z rezerwacji nawet miesiąc przed przyjazdem, a dodatkowo nie muszę w wielu przypadkach wpłacać zaliczki.
      • rusztowania Re: Nocleg w Serbi 25.01.15, 17:45
        airbnb ogólnie jakiś taki nijaki z booking korzystałem i korzystam często.Dzięki ma.ci.ej za podpowiedż.Wybrałem trasę Pabianice-Beśka nocleg w Beśka przez booking za 50 euro dla 4 osób następnie miała byc Bitola w Macedonii ale zdecydowałem się na Ohrid nocleg za 30 euro 4 osoby i Wlora 11 nocy za 550 euro apartament 120 m2.
        • ma.ci.ej Re: Nocleg w Serbi 25.01.15, 21:30
          Nie wiem w jakim "towarzystwie" jedziesz, ale Vlore w halasliwy kurort z kasynami, dyskotekami i barami. Jeśli tego oczekujesz, to napewno Ci się spodoba.
    • wtopeq Re: Nocleg w Serbi 26.01.15, 11:05
      Leskovac, hotel Gros. Znaleźliśmy w booking.com planując wyjazd do Grecji. Płaciliśmy 40 euro za 4-osobowy pokój ze śniadaniem. Tanie na trasie nie było, tym bardziej dużych pokoi. Hotelik taki sobie, ale dość czysty i przespać się można przyzwoicie. przy hotelu knajpa z niedrogim i bardzo dobrym jedzeniem. Parking przy hotelu i ogrodzony.
      • 1talea Re: Nocleg w Serbi 28.01.15, 21:00
        Ponizszy hotel , przy samej autostradzi , prosty dojazd ale nie słychać autostrady. Warunki rewelacyjn .

www.booking.com/hotel/rs/novella-uno.pl.html?sid=ad6f26560321ca65b2c923728f3af7e3;dcid=2

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka