bleona Stine feat. XXL Video - Te dua si femije 08.05.08, 12:34 pl.youtube.com/watch?v=t8hXsuZBD1s Odpowiedz Link
bleona Xhavit Avdyli dhe Veli Sahiti - Kaloresite diellit 08.05.08, 12:39 pl.youtube.com/watch?v=x7yw_h3GnMU Odpowiedz Link
bleona Edita Sopjani feat 2 Boys - Merri Krejt 08.05.08, 12:41 pl.youtube.com/watch?v=PIgyTLdFMMY Odpowiedz Link
nertila Re: Stine feat. XXL Video - Te dua si femije 08.05.08, 13:00 to już było ale nie na youtube Odpowiedz Link
bleona Re: Stine feat. XXL Video - Te dua si femije 08.05.08, 17:25 z czystego lenistwa niechcialo mi się wszystkiego ponownie otwierać i zaglądać czy czasem nie powielam, a "coś mi dzwoniło tylko nie wiedziałam w którym kościele" Odpowiedz Link
nertila Re: Stine feat. XXL Video - Te dua si femije 09.05.08, 08:27 Ja lubię tą piosenkę więc może być i dwa razy Cikawe czy ktoś tu zagląda poza nami dwoma i słucha albańskiej muzyki?? Czy w Polsce widzieliście w jakimś empiku cos z Albanii?? ja tak: 1 płyte z muzyką nie nadającą się do słuchania w samochodzie:czysty albański "folklor góralski"... Odpowiedz Link
bleona Orinda Huta - Harrova te marr fryme 19.05.08, 22:42 pioseneczka już stara ale zawsze do niej chętnie wracam miłego słuchania - pozdrawki pl.youtube.com/watch?v=BwlJEjWiNUI Odpowiedz Link
milingona Re: piosenki 27.05.08, 17:51 ja polecam : Mariza Ikonomi (piano e vjeter, a mundem te jetoj pa ty), eneida tarifa (endrrat do ti marr me vete) - melancholijne a przyjemne Odpowiedz Link
nertila Olta Boka " E lumtur te dua" 28.05.08, 07:37 pl.youtube.com/watch?v=31sve7a81sM&feature=related Odpowiedz Link
nertila Shpat Kasapi "Malli per ty" 12.06.08, 16:25 pl.youtube.com/watch?v=3bQmOLpqCNU&feature=related Odpowiedz Link
bleona Ciljeta Xhilaga & Ingrit Gjoni - Puci Puci 10.07.08, 19:21 pl.youtube.com/watch?v=zadX_FgYkvE Odpowiedz Link
bleona Alberie Hadergjonaj ft. Don Pizhi - E ndezim pak 10.07.08, 19:24 pl.youtube.com/watch?v=xSgzBLX7GAs Odpowiedz Link
bleona Revolt Klan - Fjale Nga Zemra 10.07.08, 19:26 pl.youtube.com/watch?v=xv6bVZyqd1c Odpowiedz Link
bleona Zanfina Ismaili - Nga njeshi tek dhjeta 2008 10.07.08, 19:37 pl.youtube.com/watch?v=mDAJmI1xKH0 Odpowiedz Link
bleona Mimoza Shkodra - sme pelqen 10.07.08, 19:40 pl.youtube.com/watch?v=HelVLGLkGVs&feature=related Odpowiedz Link
bleona Muharrem Ahmeti - isha ne vetmi 10.07.08, 19:50 piosenka należy już do tych starszych, długo się zaczyna, ale potem jest fajna, życzę miłego słuchania, pozdrawiam pl.youtube.com/watch?v=FICfdcFn92g Odpowiedz Link
bleona Ron Rexhi - Zoti eshte i madh 11.07.08, 19:04 zapomniałam Wam wczoraj dorzucić piękną piosenkę pl.youtube.com/watch?v=Hp9SfjGJc_k Odpowiedz Link
bleona Blero - ti je krejt 11.07.08, 19:08 i drugą także fajną pl.youtube.com/watch?v=DvleyfyhbkE Odpowiedz Link
nertila to tu leniuszki;) 15.09.08, 10:52 tu jest wątek do odkurzenia o którym ostatnio była mowa.w tym wątku najbardziej napracowała się Forumowiczka Bleona ale każdy może dodać coś nowego od siebie. proszę tylko nowych forumowiczów o niepowielanie wcześniej założonych wątków. tutaj zapraszam do posłuchania i szukania swoich muzycznych albańskich piosenek. jest ich cała masa tu też wklejamy linki z teledyskami w portalu youtube. można sobie poogladać. pozdrawiam nowych i starych forumowiczów i życzę wszystkim przyjemnego słuchania. Odpowiedz Link
bleona Ingrid Gjoni & Ciljeta Xhilaga - Puchi puchi 07.10.08, 19:04 de.youtube.com/watch?v=I2oDUtwJMEs Odpowiedz Link
bleona Dj Blunt feat. Real 1 & MC Kresha - Klasik 07.10.08, 19:06 de.youtube.com/watch?vuVriUBtIns Odpowiedz Link
bleona Arta Bajrami - Fajet kjo Zemer 07.10.08, 19:07 de.youtube.com/watch?v=sHzC85QTO1A Odpowiedz Link
bleona Etno Engjujt feat. D'Master - Le per mu'mama 07.10.08, 19:09 de.youtube.com/watch?v=YD53wuoJ7sQ Odpowiedz Link
bleona Zajmina Vasjari - Sonte me prit 07.10.08, 19:15 de.youtube.com/watch?v=FBRMh4s8V9M Odpowiedz Link
zanzara217 Miriam Cani - Mos me ndal 04.03.11, 18:59 www.youtube.com/watch?v=QxMVRgEuwCc Odpowiedz Link
bleona Revolt Klan - Fjale Nga Zemra 07.10.08, 19:21 de.youtube.com/watch?v=xv6bVZyqd1c Odpowiedz Link
evianek Re: piosenki 07.10.08, 23:19 ja ci podam parę linków do teledysków... no wiec mój chłopak często podpatrzyłam ogląda taki teledysk www.youtube.com/watch?v=2hncCugPwyk&feature=related mówi o chłopaku który był długo z dziewczyna zdradził ja i ona bawi sie na imprezce a on sie denerwujeP i oczywiście po informowal go o tym kolega tylko co on z siebie robi cięrpietnika jak to on zdradził;D he he coś takiego następna jest moja bardzo ja lubię i odrazu napisane są słowa www.youtube.com/watch?v=qGxMNOn9-Do nastepna www.youtube.com/watch?v=kje0k8Ov5DU&feature=related ta jest tez o miłości następna to szczególnie polecam śliczna www.youtube.com/watch?v=l9GHCgFrkmE&feature=related Odpowiedz Link
nertila hej bleona i evianek 08.10.08, 21:12 piosenki Blero "Kthehu ti" (dodała wcześniej bleona) , "Ndarja" (dodała w lutym nertila) czy "Vetem ty te kam" (dodała nertila w marcu + polskie tłumaczenie tego textu Elvany Gjaty) już tu mamy Odpowiedz Link
annarexha Blero & Rovena Stefa-Mos thuaj 11.10.08, 18:38 a to bylo dodane?Blero & Rovena Stefa-"Mos thuaj",to link pioseny z napisami-pl.youtube.com/watch? v=1ei2FXjW9Fk,przesliczna,pozdrawiam dziewczyny Odpowiedz Link
annarexha Re: Blero & Rovena Stefa-Mos thuaj 11.10.08, 18:42 pl.youtube.com/watch?v=1ei2FXjW9Fk Odpowiedz Link
nertila Besa " Leshoje hapin" 27.10.08, 15:59 Dawno już tu nic nie wklejałam, Besy lubię sobie słuchać w mp3 jak się szwędam po Wrocławiu . tu jedna z moich ulubionych piosenek. Besa "Leshoje hapin" Ti me ben, te mendoj ti me ben, te kuptoj me sy me ben qe ta shikoj ate qe une e imagjinoj une e ndjej kete ndryshim e degjoj dhe shpirtin tim ti me ben te ndihem femer qe ne momentin qe me therret ne emer Se kufirin e kalon ndjenja qe me ngacmon ndjenja qe kam per ty(2x)(qe kam per ty) me vjen embel dhe me zgjon mi hap syte dhe kerkon pershperit dhe me fort(2x)(qe te vish ti) Ref: Hey boy, leshoje hapin eja edhe fikma zjarrin keshtu do me gjesh gjithandej je i vetmi qe me ben te ndjej Hey boy, leshoje hapin eja edhe hiqma mallin keshtu do me gjesh gjithandej je i vetmi qe me ben te ndjej E di mire, qe me do e di mire, qe me kupton une e di mire se cfare kerkon krejt natyrshem gjithcka po shkon une te njoh, kam besim une flas, fle as shpirti im jo fjalet jo nuk i mendoj e jetoj momentin, jetoj Se kufirin e kalon ndjenja qe me ngacmon ndjenja qe kam per ty(2x)(qe kam per ty) me vjen embel dhe me zgjon mi hap syte dhe kerkon pershperit dhe me fort(2x)(qe te vish ti) Ref: Hey boy, leshoje hapin eja edhe fikma zjarrin ne shpirt do me gjesh gjithandej je i vetmi qe me ben te ndjej Hey boy, leshoje hapin eja edhe hiqma mallin ne shpirt do me gjesh gjithandej je i vetmi qe me ben te ndjej Hiqma mallin je i vemti qe me ben te ndjej... tu macie videłko: pl.youtube.com/watch?v=wTNLmxG31mo Odpowiedz Link
nertila Besa" Unik"było już o niej2x,tym razem porządnie;) 27.10.08, 16:16 ewry bady śpiewają!!! tu mocie text i videłko: Degjoje ti shpirtin se bute do te flas ti ndjenjen mos shuaj se koha nuk fal kur dielli vret driten e nuk buzeqesh cdo gje ka mbaruar pa fryme do te mbes Nga hapesira po dal dua ndihme te mbetem gjalle frymen tek ti do e mbaj do ndal heshtjen qe sdi te fale Ref: Degjoje ti shpirtin se bute do te flas ti ndjenjen mos shuaj se koha nuk fal kur dielli pret driten e nuk buzeqesh cdo gje ka mbaruar pa fryme do te mbes Une jam nje ishull nuk jam shume larg jam toka qe enderronim bashke nis te qaj ne pafajsi kerkoj ne qiej te zhdukem tej Ref: Degjoje ti shpirtin se bute do te flas ti ndjenjen mos shuaj se koha nuk fal kur dielli pret diten e nuk buzeqesh cdo gje ka mbaruar pa fryme do te mbes o o o do mbes o o o do mbes Iki befas nje dite zeri shpirtit me thote prit rend pa frike e kerkoj te jem e lire yeah yeah yeah Ref: Degjoje ti shpirtin se bute do te flas ti ndjenjen mos shuaj se koha nuk fal kur dielli pret driten e nuk buzeqesh cdo gje ka mbaruar pa fryme do te mbes tera videłko: pl.youtube.com/watch?v=gqjZRrROPuM&translated=1 Odpowiedz Link
nertila Genta e Geti (tingulli3) "Krejt e din" 27.10.08, 16:45 text: [Genta] Pak po ma thua ti pak une vet e di shkak e qe vi edhe une me ty Pak krejt e kena prit pak e hiq se kena dit shkak edhe neve na ka nxit Refreni Ti je ajo kush je ti e dina na e qa ke bo krejt u pa ket krejt e din [Geti] / fajny przykład jednego z dialektów albańskich A thu kom faj qe jom i gjall prej natyres jom i vetmi vec me 1 ngjyr te ftyres je gat per madh me plot njerz vec 1 emer njeri pa mushkri n'tana ant krejt zemer zemer maje nmend un jom e vertera me shkru per mu nuk ka fleta as gazeta neper dit nje dit i bo qe se ke dit e ki dit qe smun me m'ble e ki dit qe smun me m'**** kush jom une e kush je ti cdo shqiptar e din kush e boni e kush rrin kjo u pa cysh n'fillim po flas me ven per krejt senet jo per 1sen ktu osht e verteta e futja ti qe rren un jom jasht nuk jom mrena aha ahhaa ki ton e drejta jo rrena aha aha bin senet neper ven aha aha keq per ata qe skan ven ahhhaaaaaaaaaa [Genta] Refreni Ti je ajo kush je ti e dina na e qa ke bo krejt u pa ket krejt e din [Getti] RR- ta boj rrafsh kur je gabim A-ambasadori karakterin tim M-madheria jeme ska ven per fjal UESH-une e boj shtet kjo ka me dal DRIDHET-dridhet veni kur vjen mbreti DRIDHET-dridhet toka prek termeti DRIDHET-dridhet shteti prej s'lezeti GGE-GENTA GETTI SHTET N'VETI [Genta] Refreni Ti je ajo kush je ti e dina na e qa ke bo krejt u pa ket krejt e din videłko: pl.youtube.com/watch?v=r9gvuCPX8Kg a tak szybko potraficie ))))))))) ? pl.youtube.com/watch?v=DPgZxnt6Q_U Odpowiedz Link
nertila Alban Skenderaj " 1 her ne jete" (1 raz w życiu) 31.10.08, 09:24 Me sa duket ket nate do ta kujtoj me sa duket neser nje drit e re do te me zgjoj pse me thua te dua e pse e ndjej pse kur je ti me mua eren e saj me nuk e gjej reff ti je ajo qe po sfidon ate qe koha dot nuk po e sheron ti e di se qfare me mundon mua je ajo qe vjen 1 her ne jet sa dua te dua por ti e di se une nuk them aq leht te dua por je ajo qe vjen 1 her ne jet nje her ne jet me sa duket ket her sdo refuzzoj mesa duket tani zemren tende do ndaloj ti me thua te dua e une e ndjej dhe kur je ktu me mua ndjenjen dot nuk e genjen ti je ajo qe po ndriqon, po ndriqon aty ku dielli dot nuk po deperton reff 2x ti e di se qfare me mundon mua je ajo qe vjen 1 her ne jet sa dua te dua por ti e di se une nuk them aq leht te dua por je ajo qe vjen 1 her ne jet nje her ne jet video: pl.youtube.com/watch? v=vrw0cTWbJrg&eurl=http://lyrics.parajsa.com/searchresult.php? pg=1&for=2&keyword=2+Die+4 piekna melodia i wzruszający text, mi się bardzo podoba Odpowiedz Link
lesolei Re:Nertila 31.10.08, 10:57 Nertila piosenki ostatnio dodane sa sliczne, szczegolnie " 1 her ne jete" bardzo mi sie podoba. Stad moja ogroma prosba do Ciebie, a mianowicie jak znajdziesz wolna chwile mozesz wkleic prosze tlumaczenie tej piosenki, albo powiedziec tak w skrocie, o czym ona opowiada. Bardzo dziekuje w imieniu swoim i pewnie innych forumowiczek Pozdrawiam cieplo... Odpowiedz Link
nertila Re: Alban Skenderaj " 1 her ne jete" (1 raz w życ 31.10.08, 11:28 pl.youtube.com/watch?v=dFDW-cS-xwc poprzednio link mi sie źle wkleił,przepraszam. tera powinno byc dobrze a co do tłumaczenia to bedzie kolejna piosenka do mojego śpiewnika,wiec niebawem ja przetłumacze. Odpowiedz Link
nertila THE DREAMS "Genjeshtarja" - kłamczucha 02.11.08, 18:13 pl.youtube.com/watch?v=KxzhUd3dXhI&NR=1 eh jaka stara piosenka a dopiero teraz ją znalazłam, bardzo ją lubiłam, a już dawno nie słyszałam Odpowiedz Link
nertila WEST SIDE FAMILY "Mesazhi" 02.11.08, 18:17 pl.youtube.com/watch?v=NhgrrlLDEkA&feature=related " Dua ty shoh dy syte e tetrembur, Dua te puth buzen e cmendur Dua te shoh,dua te puth ty si atehere" Odpowiedz Link
nertila WEST SIDE FAMILY "Gjithe bota jemi 2" 02.11.08, 18:18 pl.youtube.com/watch?v=r8RxE1bVy9Y&feature=related też staroć Odpowiedz Link
nertila WEST SIDE FAMILY "TIRONA" 02.11.08, 18:27 pl.youtube.com/watch?v=H-EdbEQjXbY&feature=related kiedyś ktoś wkleił na nasze forum text z polskim tłumaczeniem,ale dla przypomnienia wkleję go tu ponownie: Tirona Re, Lapraka, Kombinati, Ali Demi, Tirona eshte pikenisja ku fillon mundesia Aty ku kam te ardhmen, kam endrrat e mia Aty ku ngjitur jane xhamia dhe kisha Aty ku ndahen dhe pajtohen Nano dhe Berisha Aty ku ty te jepet nje tjeter mundesi Kam shok, kam lagje, kam rrug, kam shpi Tirona cfare eshte?! Me i madhi paradoks Ku robi ble te Gab-i me Rolex ne dore Ku sllonet sydelfinat ne balte bejne parade Ku krahas kjoskave te rrenuara, eshte nje super pallat Aty ku lana qelbet, dyqanet parfum shesin Ku ndjejme kenaqesine, presionin edhe stresin Ku ka intelektual por ka edhe katunare Ku lypsat e te papunet flasin me celular Mundesi me njemije rruge eshte per ne Tirona Ku bashke me zhgenjimet realizohen endrrat tona Ku te gjithe ne themi : Tirona zemra jone, ti per ne , ti per ne je gjithmon Kampion Kur te hyni ne Kombinat, jeni ne qytetin ton Nje tabel shyqyr thot : MIRESEERDHET NE TIRONE !!! Refreni : Tirona, ne zemrat tona Me jet e me sllona E Cmendur, sido te jesh, ti je e jona Tirona, ke endrrat tona, Jeton oret e vona E dehur ,sido te jesh ti je e jona Edi Rama : Kjo eshte Tirona jone, Tirona kontradiktes E luftes, e paqes, e erresires dhe e drites Mashtrimit te vertetes, shpifjes interesit,e qejfit dhe e stresit, ahengut dhe biznesit ATY KU KRYETARI BERTET ME MEGAFON Gjithcka mund te ndodhe, jetojm ne Tiron!!! Ku njerezia ben plazh aty ku thahet liqeni Ku provinciali thot : Jom prej Ali Demi!!! Aty ku truk perdorin jo vetem grat por dhe pallatet Ku : MJAFT thote rinia, PO BOLL MO SE NA PLASET!!! Kafe muhabet si Turqit e lasht, Nen kumbllat e kuqe moda ben sfilate Se ska vetem afsh, por ka edhe ashash, qarkullim parash, emancipim grash Shopping ke Rruga Durrsit, O burra nga Blloku Aty ku gju per seks, Thithet edhe smogu Ku qent dhe kazanet rreth ministrive i gjen Aty ku ka Mret, ka dhe President TE GJITHA DO TI GJENI NE QYTETIN TONE KU NJI TABEL E SHTREMET THOT: MIRESEERDHET NE TIRON!!!!! Refreni: Tirona, ne zemrat tona Me jet e me sllona E Cmendur, sido te jesh, ti je e jona Tirona, ke endrrat tona, Jeton oret e vona E dehur ,sido te jesh ti je e jona -------------------- Po Polsku: Tirona Re, Lapraka, Kombinati, Ali Demi, Tirona, ten punkt zero, ta odskocznia dla naszych nadziei. Miasto, które skrywa wszystkie nasze marzenia, miasto naszej przyszłości. Miasto, w którym meczet i kościół stoją plecami do siebie. Miejsce, gdzie Nano i Berisha godzą się, a potem znów zaczynają sprzeczkę. Czym jest Tirona? Największym paradoksem, Miejscem, gdzie noszący rolexy snobi Robią zakupy na cygańskim bazarze, Gdzie najnowsze mercedesy suną statecznie przez błotniste ulice. Gdzie jest stres i brukowa prasa, ale także radość i szczęście. Gdzie intelektualiści i rolnicy mieszkają drzwi w drzwi, Gdzie menele i bezdomni snują się rozmawiając przez telefony komórkowe. To miejsce rozwianych złudzeń, ale także spełnionych marzeń. To jest Tirona, kontrowersyjna Tirona, Miasto wojny i pokoju, ciemności i światła, Oszustwa, uczciwości, krętactwa i potęgi. Miasto przyjemności, radości, stresu, podejrzanych interesów. To jest miejsce, które nazywamy Tirona - Tirona - nasza ślicznotka Dla nas nieważne jak, ale zawsze będziesz the best. Tirona to miejsce, gdzie zostawiliśmy nasze serca, Tirona pełna życia, ale również pełna brudu, Czasem po prostu szalone miasto, Ale nie ważne jak, zawsze będziesz nasza. Tirono, ty stoisz na straży naszych marzeń, Ty, prowadząca szalone, nocne życie, Czasami po prostu pijane miasto, Ale nie ważne jak, zawsze będziesz nasza. To tu burmistrz pojawia się krzycząc przez megafon, Miejsce, gdzie wszystko może się zdarzyć, tym jest przede wszystkim Tirona. Miasto, w którym pomysł spędzenia dnia na nadmorskiej plaży Kończy się kąpielą w jeziorze, które powoli wysycha. Gdzie mieszkający na przedmieściach przybysze ze wsi twierdzą dumnie, że są miejscowymi, prosto z ulicy Ali Demi. Gdzie nie tylko kobiety, ale również fasady domów noszą zręczny makijaż, Gdzie młodzież krzyczy - "Dosyć! Mamy tego całkowicie dość!" Gdzie nad kawą po turecku "tureckie" pogaduszki ciągną się i ciągną... Gdzie w cieniu śliw biegną najwspanialsze ścieżki, Gdzie jest pożądanie, żądza, chuć, a także działki haszyszu, Gdzie prane są pieniądze, a dziwki żądają zapłaty z góry. A potem są zakupy na eleganckiej ulicy Durresi... Dalej! Chodźmy na bazar, może trafi się na cycata cizia! I ach, powdychajmy ten smog, smakuje jeszcze lepiej w tym cholernym upale. To tu bezpańskie psy i pojemniki na śmiecie otaczają gmachy ministerstw, To tu jest prezydent i jest także król. To wszystko znajdziecie w naszym mieście, Gdy tylko miniecie zdewastowaną tablicę "Witamy w Tiranie" Ach ten zgiełk, ten zgiełk! To nasza czarująca Tirona powoduje ten zgiełk. Odpowiedz Link
bleona Valton Krasniqi - E lmja s'je 19.11.08, 19:25 pl.youtube.com/watch?v=yttU1BKTkAY Odpowiedz Link
bleona Valton Krasniqi - E lmja S'je 19.11.08, 19:26 pl.youtube.com/watch?v=GIscyo68PRU Odpowiedz Link
bleona pomyłka w tytule - miało być D-Alboz - Hajde Sonte 19.11.08, 19:30 bleona napisała: > pl.youtube.com/watch?v=GIscyo68PRU Odpowiedz Link
bleona Alberie Hadergjonaj feat. Don Pizhi - E Ndezim Pak 19.11.08, 19:31 pl.youtube.com/watch?v=GIscyo68PRU Odpowiedz Link
bleona Mirsa feat Gentz - Buzen Mbi Buze 19.11.08, 19:32 pl.youtube.com/watch?v=bUdg3eWSz-Q Odpowiedz Link
bleona Da Ghost feat. Blero - Krejt Anash 19.11.08, 19:33 pl.youtube.com/watch?v=bUdg3eWSz-Q Odpowiedz Link
nertila Da Ghost feat. Blero - Krejt Anash - poprawka 20.11.08, 14:15 pl.youtube.com/watch?v=55rqVwPbCgE&translated=1 Odpowiedz Link
bleona Vesa Luma - Ik kur te le une 19.11.08, 19:34 pl.youtube.com/watch?v=rXx2syrlW1I Odpowiedz Link
bleona Vellezerit Susuri - Maturant 03.12.08, 16:30 wiem wiem, do matury jeszcze kawałek czasu pozostało, życzę przyjemnego słuchania, piosenka fajniusia, choć do nawości nie należy, pozdrawiam pl.youtube.com/watch?v=_urgD0Hcc0Y Odpowiedz Link
ola195 Altin Shira 07.12.08, 20:33 Altin Shira ładnie śpiewa tu: www.youtube.com/watch?v=nMFOc-L8fho Odpowiedz Link
nertila 2 DIE 4 Emigracioni 10.12.08, 20:04 pl.youtube.com/watch?v=k16MQz-Fnpg tylko tak mogłam sie nią z Wami podzielić, teledysku do niej nie znalazłam, ale pewien dumny obywatel Fier zamieścił ta piosenkę na youtybe do swojej własnej kompozycji fotek. Posłuchajcie sobie słów. Wasi Albańczycy pewnie już ją znają. Odpowiedz Link
nertila PONI !!!!!!!!!!! 13.04.09, 18:57 jak mogłoby jej tu zabraknać?ja ją uwielbiam dale moj dale www.youtube.com/watch?v=n43qVVe_j7g hopa hopa me ngadale kush ti bleu te sandale www.youtube.com/watch?v=xbxqqU9987A&feature=related dil moj dil buzen trendafil ,dil moj dil te takosh bandill www.youtube.com/watch?v=2GQm7p6UxAg&feature=related Edhe kur me thua jo te kam shpirt... www.youtube.com/watch?v=V-_vHrMv0Cw&feature=related Dashuria shuhet ne heshtje si thahet trendafili ne etje Tani kam nevoj per buzeqeshje qe ma fale ti. Pa ty shume i ftohte eshte janari, Pa ty nuk me ngroh as zjarri, Ti ishe i pari qe zgjove ndjenjat pa kufij... caly text tu www.youtube.com/watch?v=ESo7TFJkxGg&feature=related a tu bez textu sama spiewajaca PONI www.youtube.com/watch?v=jhrwm12z7EY&feature=related Odpowiedz Link
nertila Ylli Baka 13.04.09, 19:29 Erdhi dita per te mare www.youtube.com/watch?v=1GrXPJvrk6c Fisnik Dem Baba Dem www.youtube.com/watch?v=fuD-WgFyFWw Më Vjen Mall Për Tepelenë www.youtube.com/watch?v=b5xadGoDnV8&feature=related Kënga e Bandillit www.youtube.com/watch?v=0cQaU8Y5j2Y&feature=related Rruge te mbare www.youtube.com/watch?v=lcntjHPMllc zarówno Ylli Baka jak i Poni śpiewają piosenki w stylu "popullore" , bazują na folklorze Albanii południowej (czyli klarnecik w tle obowiązkowo musi być ) Odpowiedz Link
nertila Ardit Gjebrea: Ja ku jam 07.10.09, 23:07 Wiem ,że to żadna nowość,czy hit 2009,ale akurat dziś słucham i tłumaczę sobie tę właśnie starą piosenkę tego uznanego w Albanii wykonawcy(Ardit Gjebrea jest min.twórcą albańskiego corocznego festivalu "Kenge Magjike" w Tiranie,a obecnie menagerem i kompozytorem muzyki grupy West Side Family). Piosenka "Ja ku jam" to przebój z 2004r. www.youtube.com/watch?v=jLtbrgrsxjQ&translated=1 A jej pięknym textem dzielę się z Wami tutaj: Te kerkoj Te kerkoj e nuk te gjej Ne cdo vend ku kemba shkel Ti askund, askund nuk je Te kerkoj Si i cmendur te kerkoj Neper boten qe s’mbaron Sa dhe fryma me ndalon Pse, pse me torturon kete nate se thone une jam njeri pa fat?! Ti, Dhe nje here po te kthehesh ti – une ja ku jam Dhe nje here te me duash prape – une ja ku jam Dhe nje here ti te jesh e imja – ja ku jam Parajsen te ta fal Dhe nje here te te mbaj ne duar – ja ku jam Dhe nje here te me besh te vuaj – ja ku jam Dhe nje here te me vrasesh mua – ja ku jam Dhe vdekja le t’me marre Me mungon Zerin tend nuk e degjoj Nje mesazh ne telefon Shpirti im sa me mungon Me mungon Prekja jote me mungon Trupi yt kur dritheron Dhe nje puthje qe s’mbaron Pres, pres te me vish kete nate Pres, cdo njeri e ka nje fat... Szukam cie Szukam cię i nie znajduję W każdym miejscu,gdzie noga stąpnie Ciebie nigdzie,nigdzie Cię nie ma. Szukam Cie Jak szalony szukam cię, Przez świat nieskończony Dopuki oddech mnie nie opuści Dlaczego Dlaczego mnie torturujesz tej nocy? Czemu (ludzie) mówią ,że jestem człowiekiem bez szczęścia? Ty! I jeszcze raz jeśli wrócisz- jestem tu I jeszcze raz by mnie pokochać - jestem tu I jeszcze raz by być moją -jestem tu By dać ci niebo (raj). I jeszcze raz by trzymać Cie w ramionach-jestm tu I jeszcze raz bym cierpiał-jestm tu I jeszcze raz by mnie zabić-jestem tu I by śmierć mnie zabrała Tęsknię za tobą Nie słyszę twego głosu Wiadomość w telefonie Kochanie moje,jak ja za tobą tęsknię. Brakuje mi, Dotyku twego brakuje mi Twego ciała gdy drżysz I pocałunku bez końca. Czekam,czekam byś przyszła tej nocy. Każdy człowiek ma swoje przeznaczenie... Odpowiedz Link
nertila Ciljeta - Nuk te them dot lamtumire 12.10.09, 17:06 żywsza wersja tej piosenki tutaj: www.youtube.com/watch?v=9HARSugBdno tu klasycznie: www.youtube.com/watch?v=hiKp3aIyKRY&feature=related Ciljeta - Nuk te them dot lamtumire Me një shikim ti me rremben Me një frymemarrje shpirtit i jep jete Dhe kur një lot mbi faqe zbret Ti nuk e sheh këtu nuk je Malli me merr kur vetëm jam Gjumi s’me merr ne ëndërr ty te shoh Nuk di gjë tjetër ne kete jete Te dua ty. Ref: Jo, jo, nuk te them dot lamtumire Jo, shpirti im je ti Dhe ti e di. Jo, jo, jemi vetëm ne te dy Vetëm ne te dy Dhe ti e di. *** Jednym spojrzeniem mnie chwytasz Jednym westchnieniem duszy dającym życie I kiedy łza po policzku spłynie Ty tego nie zobaczysz, nie ma Cię tu. Tęsknota mnie dopada, kiedy jestem sama Sen mnie nie bierze, we śnie widzę Ciebie. Nie wiem nic więcej w tym życiu Kocham Cię Ref: Nie,nie powiem ci nigdy żegnaj Nie, moją duszą jesteś ty I ty (to) wiesz. Nie, nie, jesteśmy tylko my dwoje, Tylko we dwoje I ty (to) wiesz. To tak "na szybkiego" tłumaczone na prośbę jednej z forumowiczek. Pozdrawiam i zachęcam do wklejania własnych tłumaczeń. Odpowiedz Link
bionda83 hmmm pewnie juz tu sie pojawili.... 01.11.09, 21:14 .... aczkolwiek nie mam cierplwosci w sprawdzaniu kazdego linku ;P HIT ALBANSKIEGO KARAOKE co sobote w tranie www.youtube.com/watch?v=0vE3NJi6Ans Odpowiedz Link
bionda83 Re: hmmm pewnie juz tu sie pojawili.... 01.11.09, 21:21 Endri dhe Stefi-Kacurrela * upppppp Odpowiedz Link
kornasia87 PROGRAM DO SCIAGANIA PIOSENEK 06.11.09, 19:24 A CZY ZNACIE MOZE JAKAS STRONKE GDZIE MOZNA SCIAGNAC PIOSENKI? WSZYSTKIE MI SIE BARDZO PODOBAJA A MOJ E DUMNY ZE MNIE ZE CHCE MI SIE SZUKAC Odpowiedz Link
emili-za-bet Re: piosenki 27.03.10, 20:16 Zeszłoroczne wakacje kojarzą mi się z:www.youtube.com/watch? v=SN4AcoMrinE -Maya szczególnie podobała się dzieciaczkom w czasie drogi nad morze. A mi przypadła do "ucha" piosenka Marioli Kacani-polecam wieczorową porą jadąc autem po "VLORE"www.youtube.com/watch?v=SN4AcoMrinE Wstyd mi się przyznać,ale muzyki albanskiej zaczęłam słuchać w zeszłym roku,choć mam 8-letni staż małżeński z Albańczykiem.Wcześniej ta muzyka jakoś mnie "drażniła"-teraz nadrabiam zaległości Odpowiedz Link
emili-za-bet Re: piosenki 27.03.10, 21:42 OJ coś mi się linki pomieszały ma być tak : 1)Maya"Me ka mare malli" www.youtube.com/watch?v=SN4AcoMrinE 2)Mariola Kacani"jam Vlonjate"www.youtube.com/watch?v=CD0A0aywNa8 i jeszcze podoba mi się Aurela Gace:www.youtube.com/watch?v=biHDKEqWApo trochę stara wersja,ale mi sie podoba. Odpowiedz Link
barbara1202 Re: piosenki 01.04.10, 17:27 CZY KTOS MOZE MI PRZETLUMACZYC NA ALBANSKI TEN TEKST PIOSENKI .... Znalazłam Ciebie gdzieś na końcu świata I wszystko już wiem Szukałam całe dnie, miesiące, lata I odnalazłam Cię Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni A teraz kiedy jesteś przy mnie blisko Nie muszę martwić się Bo dzięki Tobie wiem, ze mam już wszystko W dwóch słowach - kocham Cię Już wiem, że od dziś Chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni /x3 Zasypiać i budzić się przy Tobie Do końca swoich dni Odpowiedz Link
bleona Re: piosenki 06.04.10, 16:14 Dhe tani, kur ju jeni me mua, në afërsi të Unë nuk duhet të shqetësohen për në sajë të ju Shkak unë e di unë kam çdo gjë në dy fjalë - Unë të dua A teraz kiedy jestes przy mnie blisko nie musze martwic sie bo dzieki Tobie wiem że mam juz wszystko w dwoch slowach kocham Cie Odpowiedz Link
bleona Ingrid Gjoni - Nemi nemi 06.04.10, 16:17 www.youtube.com/watch?v=TQowYd5e1i4&feature=related Odpowiedz Link
bleona Silva Gunbardhi & Kelly - Pyet Zemren 06.04.10, 16:19 www.youtube.com/watch?v=fZW6RPFCmW4&feature=related Odpowiedz Link
bleona Soni Malaj - Zemer e pakurdisur 06.04.10, 16:21 www.youtube.com/watch?v=G0ZEh-rW1_g&feature=related Odpowiedz Link
iwi41 kush ka vajzen boten ka 02.07.10, 12:53 Wczoraj na musical słyszałam tę piosenkę czy ktoś wie kto to śpiewa i gdzie można posłuchać w internecie?A może ktoś znajdzie tekst. Odpowiedz Link
zanzara217 Ciljeta Next Episode Se te dua ty tanecznie 04.03.11, 19:02 www.youtube.com/watch?v=U5ie5a13vP0 Odpowiedz Link
zanzara217 Evi Reci - Dhe jemi te dy sympatyczna piosenka 04.03.11, 19:13 www.youtube.com/watch?v=uA5vHdGECeM&feature=related Odpowiedz Link
zanzara217 Nora Istrefi - Dy shokë 04.03.11, 19:16 www.youtube.com/watch?v=w6C9zuMCAx8&feature=related Odpowiedz Link
iwi41 teksty 27.03.11, 21:11 www.teksteshqip.com stronka z tekstami piosenek albańskich. Odpowiedz Link
bleona Elvana Gjata - afer dhe larg 19.09.12, 15:24 www.youtube.com/watch?v=r0Eu3FM26gM Odpowiedz Link
bleona Labi & Flori - S'te mbaj i nat 19.09.12, 15:25 www.youtube.com/watch?v=mAPvcjs01xs Odpowiedz Link
bleona Dafina Rexhepi & Mc kresha - delicius 19.09.12, 15:28 www.youtube.com/watch?v=gUG8KuWAKaA Odpowiedz Link
alba-ana Re: piosenki 23.06.13, 09:33 Ta bardzo mi sie podoba Silva Gunbardhi ft. Mandi ft. Dafi - Te ka lali shpirt www.youtube.com/watch?v=t4-Xz_Lt2p4 Odpowiedz Link
bleona Re: piosenki 25.09.13, 17:17 taaaa to jest największy hicior u nich, na każdym rogu, w każdej restauracji, czy przejeżdżającym aucie słychać właśnie tą nutę Odpowiedz Link
alba-ana Re: piosenki 19.10.13, 15:28 To jest strona gdzie znajdziecie cos dla siebie ) www.youtube.com/user/ArkivaShqip/videos Odpowiedz Link
alba-ana Re: piosenki 20.10.13, 11:54 zjarrrrrrrrrrrrrrrr...... www.youtube.com/watch?v=IPZoo-st_gY Odpowiedz Link
nertila Re: piosenki 05.02.17, 03:19 www.youtube.com/watch?v=7s8pMXrNDtY Elvana Gjata i Flori Odpowiedz Link
nertila Re: piosenki 05.02.17, 03:22 www.youtube.com/watch?v=W6idCzQa2os Elvana Gjata 2PO2 Capital " Lejla" Odpowiedz Link
nertila Re: piosenki 29.09.18, 03:08 2018 letnie hity: "Toto" www.youtube.com/watch?v=nrA4il7H8Yw "cika cika" www.youtube.com/watch?v=0rUOIbD8jB4&index=13&list=PLRbAgAjyBgD_-iAgZER3JJ2rGNjvetXdQ " Princes Dajana" www.youtube.com/watch?v=wPuMf9U-FPE&list=PLRbAgAjyBgD_-iAgZER3JJ2rGNjvetXdQ&index=14 "Columbiana" www.youtube.com/watch?v=Q7cuvP7PMRk&list=PLRbAgAjyBgD_-iAgZER3JJ2rGNjvetXdQ&index=20 "Dashni me raki" www.youtube.com/watch?v=JYGZV5FiCUM&index=22&list=PLRbAgAjyBgD_-iAgZER3JJ2rGNjvetXdQ "Lea" www.youtube.com/watch?v=x_y_-9yo71A&list=PLRbAgAjyBgD_-iAgZER3JJ2rGNjvetXdQ&index=48 "Cocaina" www.youtube.com/watch?v=NxGirjOGJKw&list=PLRbAgAjyBgD_-iAgZER3JJ2rGNjvetXdQ&index=108 Odpowiedz Link