jagienkaa 15.02.06, 15:35 Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzinek!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tuti xoxoxo 15.02.06, 15:42 aAAA A ja juz chcalam kzyczec ze co sie wydzierasz na Marzenee:) no?to jak? party?impreska? Odpowiedz Link
eballieu Re: Marzena!!! 15.02.06, 21:02 MGNA, wszystkiego najlepszego! Zeby w zyciu TWoim bylo zawsze tak jak chcesz i o tym marzysz. Ela Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: Marzena!!! 15.02.06, 22:20 Buziaczki rowniez ode mnie. Zebys na brak nowych pomyslow nigdy nie narzekala :) Odpowiedz Link
mgna 31 LAT MINELO.... 15.02.06, 23:34 ... i jeden dzien (za poltorej godziny). Dziekuje dziewczyny za pamiec. Dzis rano podzucilam synka w Montessori i sama udalam sie na przechadzke po Yorkshire Dales, oczywiscie wstepujac w moje ulubione miejsce (kamera na plecach). Popoludniu wiatr bardzo silny sie zerwal tak ze owce pasace sie na polach patrzyly sie na mnie zdziwione jak by mowiac "no dobra Marzena, my nie mamy wyjscia tylko pasc sie na tej wietrnej gorze, ale co ty tutaj po cho- Odpowiedz Link
jagienkaa Re: 31 LAT MINELO.... 16.02.06, 09:14 Marzena to fajnie że się dobrze bawiłas! a my się po Monachium rozbijamy, chyba tu z 10kg przytyłam, moja siostra robi pyszne żarcie a w knajpach też mają pyszności....ach... a jeśli Cie tak rajcują owce, to może pogadaj sobie z Hooanitą na jej owczopędnym forum forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36897 trzeba będzie jakieś spotkanko zorganizować! Odpowiedz Link
mgna Re: 31 LAT MINELO.... 16.02.06, 21:01 Tak, spotkanko obowiazkowo :) Jeszcze nie spotkalas sie z Deszczowapogoda (przyjwezdza znow do nas w marcu wiec moze w marcu cos zorganizujemy?). Odkrylam super miejsce na wieczorne balangi w Manchester :) Bylam tam w ostatnia sobote (z KasiaPrzyb, Deszczowapogoda i jej mezem i z Agcyb) i ide znow jutro w gronie mieszanym (urodziny obchodze w segmentach...zastara jestem na calonocna balange ;) ) w kazdym dniu inna tam jest atmosfera wiec chcemy sprawdzic co sie tam dzieje w piatki... Wczoraj wieczorkiem na obiad zwalili sie znajomi i Mark'a dziadek ze swoja dziewczyna wiec bylo milo. Choinka tylko zaduzo czekolady sie najadlam...nic jutro na silownie i wieczorem boogie-woogie ;) Ide poczytac :) Dobranoc wszystkim :) Odpowiedz Link
mgna Re: 31 LAT MINELO.... 16.02.06, 21:05 Shit!!!!! Zapomnialam ze ziemniaki postawilam na gazie i po dluzszym czasie dizwnego smrodu (ktory wkoncu dotarl na trzecie pietro) przypomnial mi ze ja przeciez cos tam gotowalam...no nic, obiad do kosza! To jeszcze jedna powtarzajaca sie historia mojego zycia: gotowanie - zapominanie ze sie gotuje - przypalanie - "SHIT!" Odpowiedz Link
tuti Re: 31 LAT MINELO.... 16.02.06, 21:31 przypalony obiad dlatego tez powaznie rozwazam przeniesienie kompa do kuchni :) Odpowiedz Link
mgna Re: 31 LAT MINELO.... 17.02.06, 12:47 Kucharka ze mnie okazyjna, tz...mam okres kiedy uwielbiam gotowac i piec i mam okres kiedy gotowanie jest na ostatnim planie....zgadniece poprawnie ze teraz ten drogi okres przechodze. Najgorsze to to ze jeszcze dzis kuchnia cuchnie przypalenizna: nie pomoglo wietrzenie okien, szorowanie calej kuchenki, ani odkurzanie i mycie kuchni, nie pomogly swieczki, teraz wlaczylam Goodsphere...moze to cos pomoze? Jesli nie, to bede musiala poswiecic wanilje i do piekarnika ja wrzucic zeby zapach ladny byl (chyba ze i o niej zapomne i ja przypale! zalamanie rak z ta Marzena, przysiegam wam! Mark wczoraj wszedl do domu i wykrzyknal: "no cos Ty teraz znowu przypalila!?")...Tak wiec Drogie Czytelniczki Effatowego forum, dowiedzialyscie sie czegos nowego o mnie: najprawdopodobniej poprzez bzdurki i tysiace pomyslow siedzacych w mojej glowie moj dom od czasu do czasu smierdzi przypalenizna :( Odpowiedz Link