nsc23 08.08.09, 18:12 Zazwyczaj nie wklajam watkow z jednego forum na drugim, ale w tym wypadku o maly wlos, a padlabym na zawal. forum.gazeta.pl/forum/w,16,98763846,98763846,jak_jej_powiedziec_zeby_sobie_zrobila_testy_.html Fantastyczne po prostu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nsc23 Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 19:38 A nie rozwala Cie argumentacja tego goscia? Ze jego panna byla w Wielkiej Brytanii 3 lata, to niewiadomo co stamtad przywiozla? (no bo gdyby byla w Polsce w tym czasie, to pewnie testy nie bylyby koniecznoscia, w koncu w Polsce sie nic nie zlapie). Ogolnie to ja jestem rekami i nogami za bezpiecznym seksem i testami, ale gadanie, ze laska ma zrobic testy, bo mieszkala na Wyspach jest moim zdaniem glupia i swiadczy o ograniczeniu autora watku. Odpowiedz Link
asica74 Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 21:38 Ech wiesz... ja juz sie nie przejmuje stanem psychicznym niektorych bywalcow na forum:) Wyluzuj. To jego zycie, jego rozumek i jego genitaria. :))) Odpowiedz Link
yndrk Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 21:45 asica74 napisała: ............ jego rozumek i jego > genitaria. :))) Matko, a co to takiego? Odpowiedz Link
migotka_bober Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 22:02 moim zdaniem to normalne to jego myslenie bo zapewne ma malo kontaktow z ludzmi, a jesli to juz to wierzy w to co sie mu mowi, i na tym tylko polega,,,pewnie gdzies za gorami lasami mieszka,,,i ludzie z uk to ludzie wielkiego swiata,,,,wyobraznia wziela gore i tyle,,,jego prawo :) Odpowiedz Link
asica74 Re: Rozwalilo mnie to. 09.08.09, 00:02 cholercia, no o siusiaka mi chodzilo:) Genitalia? - jak to sie pisze??? Odpowiedz Link
nsc23 Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 22:01 Nie no, ten zawal to byl taki wiecej melodramatyczny - ogolnie cale forum Kobieta jest rozrywkowe, ale po prostu koles mnie poskladal na amen. Odpowiedz Link
gosiash Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 22:23 Troche racji chlop ma. Mogla mu swine flu przywiezc jak w tym roku wrocila ;))))) Ale to juz w sumie odpada, bo juz by zalapal :) Tez pytanie na co ma sobie te testy robic. Na wszystko mozliwe, czy na cos konkretnego. Tak, ciekawy przypadek :) Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 22:36 watku wklejonego nie czytalam, ale przeczytalam to co napisalyscie - nie wiem jak gosciu argumentuje - ale bardzo sie z nim zgodze - w anglii (london) jest masa ladnie, modnie ubranych gosci, z ladnymi wlosami, fryzurami, (raczej west end oczywiscie, niz na przyklad leyton ha ha) etc, wiec polska panna ma wiecej opcji do wyboru i co za tym idzie wiecej okazji zeby sie puscic. no bo co jest w polsce - lysy dres aghhr. nawet wyksztalceni goscie na lyso sie tna i nosza dresiarskie ciuchy. ja sie na takich nie moge patrzec. Odpowiedz Link
nsc23 Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 22:44 Robak, no ok, ale testy to ogolnie dobry pomysl, a nie dlatego, ze panienka byla 3 lata na Wyspach, a tam 'wiadomo co sie dzieje' - i jego od niej dlatego odrzuca. Czasem tak sobie mysle, czy gdybym (tfu, tfu!) rozstala sie z moim W, to czy potem moglabym sobie ulozyc zwiazek z Polakiem - czy jednak swiadomosc, ze mieszkalam 6 lat na Wyspach i mialam czarnego faceta bylaby dla wiekszosci nie do przejscia (nie tylko ze wzgledu na choroby, ale na stereotypy rowniez). Odpowiedz Link
robak.rawback Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 23:32 to copowiedzialam to oczywiscie bylo z przymrozeniem oka na glupote tego goscia. natomiast being racist to nie tylko domena polakow. jak sami kolorowi sa do siebie racist to juz sie zapomina. przytocze tu co mi kolezanka opowiada (jest british chinese) i zreszta bardzo ladna wiec leca na nia wszystkie kolory. ile razy jej lub jej znajomym ktorzy sa oriental, zdarzylo sie ze jak szla z jakims asian (indian/pakistani etc) to jak ja jakis oriental zobaczyl to zaczal glupie komentazre rzucac - ze jak ona moze z jakims asian sie pokazywac. i na odwrot - jacys asians byli nie zadowoleni jak zobaczyli swojego inidan mate ze idzie z nia. nie tykam tu tematu czarnych czy arabow, etc. oczywiscie jakbys miala byc z polakiem to ja bym sie na twoim miejscu wstrzymala z komentarzami na temat bylych chlopakow, dopoki nie zobaczysz jaki to typ i co ma do powiedzenia na ten temat. nigdy nie wiesz jak gosciu moze zareagowac. zreszta w uk to samo jest poza duzymi miastami. Odpowiedz Link
nsc23 Re: Rozwalilo mnie to. 08.08.09, 23:40 Robak - nie no, ja wiem, ze rasizm to ze wszystkich stron mozna spotkac, doswiadczylam na wlasnej skorze. Na razie nie planuje sie spotykac z Polakiem, ale troche to smutne jest. Co do duzych miast - na razie Szkocja nas nie zachwycila jezeli chodzi o tolerancje i nie chodzi tu sensu stricte o rasizm, a o bycie Szkotem albo nie. Mam nadzieje, ze w Londynie bedzie lepiej (i nawet nie chodzi tu o 'normalnych' ludzi, ale o mozliwosci dostania pracy, awansu, etc). Odpowiedz Link
dru.ga Re: Rozwalilo mnie to. 10.08.09, 22:02 A ja rozumiem ze Cie rozwalilo bo mnie tez:-)) Facet nie pisze - jestem prawiczkiem a moja dziewczyna nie jest dziewica i w zwiazku z tym chce ja poprosic o zrobienie testow na obecnosc HIV i chorob wenerycznych - jak to zrobic delikatnie? - tylko sugeruje ze jego dziewczyna puszczala sie na prawo i lewo i to z facetami innych narodowosci co pewnie sprawia ze cos w niej go odrzuca...masakra. Tylko ze zalozenie ze dziewczyna ktora mieszka w UK 3 lata jest bardziej narazona na tego typu sprawy jest poprostu smieszne. Moze za chwile spotka dziewczyne ktora nigdy nie wyjezdzala ze swojej wsi Karmonki Male ale wlasnie zerwala z facetem ktory byl przez jakis czas w Holandii i ktory mial tam narzeczona ktora wczesniej byla z Azjata, ktory z kolei przed nie mial zwiazek z........no bez jaj...kazdy kto jest aktywny seksualnie jest narazony na choroby i to bez wzgledu na to pod jaka szerokoscia geograficzna mieszka. Odpowiedz Link