tosia-7 18.02.13, 13:43 Jaka jest kondycja tego biura? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agen-t Re: SUN&FAN 19.02.13, 16:31 jestem agentem sprzedającym między innymi Sun Fun.zorganizowali dla Agentów podsumowanie -wysłali grubo ponad 100 tys.osób na wakacje i zarobili ponad 2 miliony na czysto przez sezon.wiem co mówię i polecam to biuro.ładnie się zachowali wobec klientów,kiedy padł główny czarter czyli OLT Exspres.zdarzają się wpadki jak w każdym biurze,ale nie ma ich dużo.kilka osób z forum szuka u mnie ofert i staram się znaleźć coś ciekawego i wytłumaczyć co warto kupić.cena jak bezpośrednio w biurze,a wybór większy.nie trzeba wychodzić z domu,bo umowę wysyłam mailem lub w Warszawie dowożę.kasy żadnej nie biorę,wpłaca się je na konto organizatora.proszę napisać to nic nie kosztuje.pozdrawiam moniatravel@wp.pl 501376098 Bogdan Odpowiedz Link
desada Re: SUN&FAN 29.05.13, 14:05 czy często zdarza sie im zmieniać godziny wylotów w tym roklu? to chyba była jedna ze "zmor" tego biura w poprzednich latach, na którą klienci narzekali najwięcej... Odpowiedz Link
19sara78 Re: SUN&FAN 16.02.15, 16:01 Nie rozumiem tematu zmiany godzin wylotu...może mi podpowiecie. Z mojego punktu widzenia to nie biuro zmienia godziny, tylko lotniska. A wylot przecież możemy sami sprawdzić przed samym wylotem na kilka chwil. W samolotach "czarterowych" lecą nie tylko osoby z Sun&Fun, tylko ze wszystkich biur. Odpowiedz Link