agamizera Re: ECOTRAVEL 20.06.17, 18:00 Tak, oczywiscie ze jestem zadowolona z pracy biura Ecotravel. Moim kontaktem jest Pani Monika Hołuj. Cala organizacja przebiega szybko I sprawnie. Nawek, kiedy musze cos zmienic, zawsze sa otwarci na propozycje I zmiany oddemnie plynace. Jeszcze raz dziekuje za pomoc we wszelkich sprawach I organizacji tych obozow. Na pewno w przyszłości, bede chciala jeszcze raz skorzystac z uslog biura podróży Ecotravel. Gorąco polecam ! Odpowiedz Link
bujanka25 Re: ECOTRAVEL 20.06.17, 18:59 Gorąco polecam firmę Ecotravel dzięki współpracy z Panią Moniką Hołuj. Dzięki niej wybrałam super kolonię dla moich dwóch synów. Formalności załatwione rzetelnie i szybko. Pani Moniko bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
gk2804 Re: ECOTRAVEL 21.06.17, 11:32 Wyjazd Sandomierz - Kazimierz w dniach 09-11.06.2017 r. Wycieczka bardzo udana, szczególne wyrazy szacunku dla pani Izy - pilota wycieczki oraz pani Aleksandry Wyszyńskiej - Pawlik, która była koordynatorem wyjazdu ze strony Eco Travel. Wycieczka ciekawa, program ułożony rewelacyjnie, dzięki temu zwiedziliśmy w tak krótkim czasie dużo ciekawych miejsc. Bardzo dziękujemy i pozdrawiamy. Nadleśnictwo Zawadzkie. Odpowiedz Link
oboz.siatkarski.lipiec Re: ECOTRAVEL 27.06.17, 11:21 W sprawie obozu siatkarskiego kontaktowałam się z Panią Moniką Hołuj . Współpraca przebiegała bardzo sprawnie , szybko uzyskałam potrzebną dokumentację , Pani Monika rzetelnie i dokładnie wszystko objaśniła , mogłam też liczyć na bezproblemowy kontakt w razie jakichkolwiek pytań czy niepewności . Bardzo polecam Biuro podróży Ecotravel - i panią Monikę . Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty tego biura. Odpowiedz Link
marcin.gralewski Re: ECOTRAVEL 05.07.17, 21:53 Ja równiż jestem zadowolona z obsługi Pani Moniki Hołuj. Córka na koniec czerwca stwierdziła, że chce jechać na obóz i Pani Monika znalazła miejsce mimo, że inne osoby z eco travel twierdziły, że jest brak miejsc. bardzo dziękuję za zaangażowanie. Odpowiedz Link
sonor1 Re: ECOTRAVEL 28.06.17, 00:42 Biuro EcoTravel znalazłem szukając kolonii letnich dla córki. Korespondowałem z Panią Krystyną Mazur. Bardzo miła osoba ze 100% profesjonalnym podejściem do klienta. Błyskawicznie otrzymywałem informacje i dokumenty drogą mailową. Dziękuję za sympatyczną obsługę i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
praga-asia Re: ECOTRAVEL 14.09.17, 16:25 Również dziękuję zespołowi Ecotravel za pomoc w załatwieniu wszelkich formalności związanych z wyjazdem na wycieczkę, a w szczególności chciałam podziękować Pani Sabinie Oleksy, która była moim agentem. Dziękuje Pani Sabinie za miłą i sprawną obsługę, za zaangażowanie i profesjonalne podejście do klienta. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link
tomasz124 Re: ECOTRAVEL 20.09.17, 15:42 Dzień dobry Z tego samego biura załatwiałem obóz dla córki "Zakopiański Luz" . Obsługiwała mnie pani Krystyna Mazur. Obsługa szybka miła i profesjonalna - polecam. Odpowiedz Link