czarnybestmebel 26.03.10, 19:07 Czy ktoś z Państwa orientuje się, gdzie mogę wynająć pomieszczenie garażowe? Nie chodzi mi o miejsce postojowe, ale o murowany garaż. Będę wdzięczny jeśli post nie zostanie usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: garaż murowany IP: *.acn.waw.pl 27.03.10, 11:45 Nie wiem czy wciąż aktualne ale w tygodniu wisiała karta na garażu na osiedlu Wólczyńska/Reymonta - garaż nr 6 lub 7-8. To są garaże obok Żabki. Cena była 175 zł/miesiąc, ale nr telefonu nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
zoskaanka Re: garaż murowany 27.03.10, 12:29 Znajoma ma do wynajęcia garaż przy Kleczewskiej. Jeśli Cię interesuje, to napisz do mnie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnybestmebel Re: garaż murowany 27.03.10, 14:00 ogromnie dziękuję, niestety byłem i już nieaktualne :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnybestmebel nadal poszukuję 28.03.10, 21:43 Niestety, oba garaże już wynajęte :( a sprawa jest bardzo pilna, może ktoś z Państwa mógłby mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: nadal poszukuję IP: *.acn.waw.pl 30.03.10, 22:21 Moze być cieżko. Garaż dobra rzecz - ten o którym pisałam - kartka wisiała góra 1-2 dni i już ktoś zajął Odpowiedz Link Zgłoś