Dodaj do ulubionych

I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszkoli???

25.04.10, 13:30
Moj syn nie dostal sie do zadnego z 3:(
Czy ktos moze dostal sie na Bieniewicka???
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.chello.pl 25.04.10, 14:38
      Bardzo intrygujący tytuł wątku.
      • Gość: ciekawa Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.chello.pl 25.04.10, 21:20
        :D:D:D Myślałam, że syn autorki dostał w przedszkolu srania:D:D
        • Gość: Gosciu Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.aster.pl 25.04.10, 21:44
          Sądząc po tytule przyjęcie do przedszkola mogło się nie udać z winy rodzica... ;)
          • Gość: da house Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.rev.snt.net.pl 26.04.10, 10:14
            Świetny komentarz.dzieci analfabetów mogą mieć istotnie pewne
            problemy...
            • lewana77 Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko 26.04.10, 14:30
              az sie sama usmialam z siebie:))
              spieszylam sie i rzeczywiscie sranie wyszlo:)

Moze admin skasuje plisss, bo a zmi glupio;)
              • Gość: nieee!!! : ) Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.chello.pl 26.04.10, 14:58
                Nieech nie kasuje!! Dawno się tak nie ubawiłem!!! Najważniejsze, że z Tobą wszystko ok, bo już miałem podejrzenia, że to szok pourazowy w efekcie odrzucenia kandydatury!
    • Gość: ajavar Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 15:17
      do tej pory mialam dzien do d...y , ale bardzo dziekuje za poprawe nastroju :))))
      • Gość: bysiu Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.acn.waw.pl 27.04.10, 10:28
        Nie miałam problemów z przyjęciem dziecka do żadnego z 2 "rejonowych"
        przedszkoli. Z przyjęciem do szkoły również. Możesz zawsze iść do pani
        dyrektor i porozmawiać indywidualnie.
        Wiecej problemów miały dzieci rodziców spoza rejonu.
        • Gość: usura Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.subscribers.sferia.net 27.04.10, 15:57
          Moje dziecko nie dostało się do żadnego z czterech wybranych
          przedszkoli :/
          • jovila Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko 27.04.10, 21:01
            mój syn też niestety nie dostał się do żadnego z trzech (w tym na sławetną
            Bieniewicką)- z Żoliborza nie dostało się tylko 22 dzieci- i widzę, że aż 3 mamy
            są z"nami" w tym wątku.
            • lewana77 Jovila 28.04.10, 13:56
              No to witaj w klubie!
              I co zamierzacie zrobic? Ja zastanwiam sie nad prywatnym (choc pojdzie na to
              pol mojej pensji!), ale tez nie ma za duzego wyboru! Czesc mi sie nie podoba!
              czekam na 2 etap rekrutacji i moze sie uda cos znalezc, ale neic hec go tez na
              sile upychac! Zwl. ze moje dziecko nie jest z tych zaprawionych w boju w grupie
              (siedzi ze man w domu)
              nawiazujac do tych niby 22 dzieci, ktore sie nie dostaly, to chyba nieprawda (wg
              tej mapki) bo np na Bieniewickiej neid oatlo sie bodajze 7 czy 8, na Popieluszki
              i Rybinskiego tez spora ilosc dzieci. Wiec na pewno wiecej niz 22! Tak ja na
              Bielanach (mam na osiedlu 2 przedszkola i tylko do tych 2 nie dostalo sie ok 20
              dzieci z 1 naboru-nigdzie sie nei dostaly!!!)
              • jovila Re: Jovila 28.04.10, 14:47
                Nie mam wyjścia czekam do piątku-syn jest na 27 m-cu- 25 przyjęli -do godz.
                11.00 nie potwierdziło 3 rodziców więc może jest szansa, ja na Bielany też
                składałam i nawet nie wiem jak tam poszło- skupiłam się na tym, na którym mi
                najbardziej zależy.
                A co do danych to masz racje 22 to z mapki
                • lewana77 Re: Jovila 28.04.10, 15:21
                  a skad wiesz ze jest na 27 miejscu? To do jakiegos innego przedszkola z 2 wyboru
                  tak?
                  • Gość: jordi Re: Jovila IP: 85.222.87.* 28.04.10, 18:39
                    O jakiej mapce mówisz ? I gdzie ją można odszukać ?
                    • lewana77 mapa 28.04.10, 18:55
                      www.zyciewarszawy.pl/artykul/469332.html
                      • jovila lewana77 28.04.10, 20:51
                        do przedszkola 1 wyboru jest 27- mąż był w pt. u pani dyrektor i powiedziała, że
                        jest 27, dzis mówiła, że musimy poczekac do piątku
                        • lewana77 Re: lewana77 28.04.10, 21:53
                          aha, moze jak nawet wszyscy potwierdzili, to jakos i tak Was przyjma?
                          Na Bieniewickiej nie ma nawet takiej szansy
    • Gość: bysiu Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko IP: *.acn.waw.pl 01.05.10, 16:36
      No właśnie, tak to właśnie wygląda. "W 1 przedszkolu jesteśmy na 27, w 2
      na 28" itd itd i w ten sposób innym dzieciom odbiera się miejsce. I
      zrozpaczone matki biegają i szukają dla dziecka przedszkola lub płacą
      połowę swojego wynagrodzenia za prywatne.
      Na Żoliborzu większość "rejonowych" dzieci się dostała. Może sprawdzali
      kto w ilu przedszkolach się zarejestrował, czy płaci podatki w W-wie itp.
      • jovila Re: I jak rekruMoj nie dostal sracja do przedszko 01.05.10, 19:53
        Widze, że Bysiu nie za bardzo sie zna- mozesz byc w 2 przedszkolach
        rowniczesnie(jak to było wczesniej) bo wszystko jest w systemie wiec albo sie
        gdzies dostajesz, albo nigdzie. Ja płace podatki w Wawie, a ciekawe gdzie Ty
        płaciłes/placiłas wczesniej???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka