Dodaj do ulubionych

Pediatra prywatnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 14:16
Bardzo proszę o informację i namiary do dobrego lekarza pediatry, który przyjeżdża do chorego dziecka.
Mam chorowite dzieci, a niestety mój mąż często wyjeżdża służbowo. Jak na złość moje dzieci zaczynają chorować w weekendy.

Bardzo proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomo Re: Pediatra prywatnie IP: *.merinet.pl 15.01.11, 16:13
      dr Joanna Rybacka, tel. 602 232 928
      Ciężko uchwytna, bo ludzie się biją o jej wizyty.
      Aha i przygotuj sie na to, że ona nie owija w bawełnę. Jak uzna, że coś robisz źle to zbierzesz opeer jak od własnych rodziców w dzieciństwie :)
      Ale lekarz wspaniały i dzieci ją lubią.
      • Gość: Ewa Re: Pediatra prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 22:29
        Dziękuję bardzo.
        Może ktoś jeszcze poda namiary na dobrego pediatrę, gdyby Pani doktór nie mogła przyjechać.
        • Gość: Rewe Re: Pediatra prywatnie IP: *.acn.waw.pl 16.01.11, 13:05
          Również polecam Rybacką. Do syna przyjeżdża już......rany - 14 lat !!!!. We wtorak była ostatni.....:)
          • Gość: Ewa Re: Pediatra prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 19:00
            Ile kosztuje wizyta lekarska u Pani doktór Rybackiej?

• Gość: Rewe Re: Pediatra prywatnie IP: *.acn.waw.pl 17.01.11, 07:32
              100....
              • Gość: Rewe Re: Pediatra prywatnie IP: *.acn.waw.pl 17.01.11, 15:50
                I nie wizyta u p.Rybackiej tylko jej wizyta u Twojego dziecka.......:))))
                • Gość: Anna Re: Pediatra prywatnie IP: 193.201.167.* 21.01.11, 16:11
                  Tylko jedna Pani doktór przyjmuje prywatnie na bielanach?
                  • Gość: Tomo Re: Pediatra prywatnie IP: *.merinet.pl 30.01.11, 15:44
                    Pewnie nie. Tyle tylko, że założycielka wątku pytala o dobrego pediatrę.
                    A chyba z ilości wpisów odnośnie Pani dr Rybackiej można wywnioskować, ze mówimy o wspaniałym specjaliście i człowieku.
                    Tak więc daj sobie siana ze złośliwościami. Jak ci się nie podobają nasze rady to na Broniewskiego przy dawnym Euro Shopie masz weterynarza. Nota bene też bardzo dobrego.
                    • Gość: Anna Re: Pediatra prywatnie IP: 193.201.167.* 10.02.11, 12:34
                      Tomo, he,he i kto tu jest złośliwy?

• Gość: goscnabemowie Tobie przydałby się vet... IP: *.aster.pl 18.04.12, 20:08
                        nikt nie usunie postu Tomo?
    • rulatka Re: Pediatra prywatnie 16.01.11, 20:28
      Tylko dr Rybacka. To jest kobieta z innej planety. Jeden cel- wyleczyć skutecznie dziecko.
      • Gość: do Re: Pediatra prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 13:51
        Moje dziecko również od 14 lat leczy się u dr Rybackiej. Nie spotkałam lepszego lekarza!
        • adam.52 Re: Pediatra prywatnie 28.01.11, 14:23
          Witam
          Słyszałem że Pani doktor Zofia Miłoszewska zamierza otworzyć w przyszłym miesiącu własny gabinet na bielanach na razie korzystam (moje dzieci )z wizyt w przychodni na wrzecionie
          • rulatka Re: Pediatra prywatnie 28.01.11, 15:09
            Też super lekarka, choć w przychodni jest mocno poddenerwowana.
            • Gość: gość Re: Pediatra prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.11, 15:24
              Dr. Rybacka równiez przyjmuje w gabinecie na Gwiaździstej w poniedziałki i czwartki, poza tymi godzinami w gabinecie jest non stop w rozjazdach u dzieci, moje tez ją uwielbiają.... od 15 lat :)
              • Gość: Ewa Re: Pediatra prywatnie IP: 193.201.167.* 31.01.11, 07:28
                a czy ktoś ma jakieś namiary na doktór Miłoszewską?
                • Gość: anna Re: Pediatra prywatnie IP: *.warszawa.mm.pl 07.10.11, 23:34
                  Polecam gorąco Panią Doktor. Podsyłam namiary

Gabinet pediatryczny

ul. Balzaka 2
                  Warszawa 01-917, woj. mazowieckie ⋅ Pokaż na mapie
                  tel. 533-955-999

• Gość: kika Re: Pediatra prywatnie IP: *.warszawa.mm.pl 16.04.12, 17:07
                    www.pediatra-bielany.pl strona pani Dr Miloszewskiej
                  • Gość: ojciecdwójki Re: Pediatra prywatnie IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.15, 21:59
                    pani doktor to SKARB!
    • Gość: babolek25 Re: Pediatra prywatnie IP: *.aster.pl 09.02.11, 19:17
      A ja bardzo proszę o sprawdzenie nr telefonu do dr Rybackiej, właśnie miałam z dziećmi "ciężki przypadek" w weekend i zadzwoniłam pod ten numer, odebrał jakiś mężczyzna i powiedział, że to pomyłka?
      Bardzo przydałby się jakiś kontakt do pediatry przyjeżdzającego do domu, więc podbijam wątek.
      • Gość: Rewe Re: Pediatra prywatnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.11, 13:45
        Proszę sprawdzić - może błąd w wybieraniu ??? Numer 602-232-928 powinien być aktualny. Rybacka ma go od min. 14 lat i wątpię, aby zmieniła.
        Pozdrawiam
    • Gość: Barbara Re: Pediatra prywatnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.12, 00:22
      Ja chodzę do pani doktor Zofii Miłoszewskiej i jestem bardzo zadowolona. Telefon do niej to 533 955 999.
    • robertclose Re: Pediatra prywatnie 21.05.12, 09:43
      na tym forum w potrzebie wyłapałem z waszej rady telefon do dr, Rybackiej i dzięki Bogu bo jest fenomenalnym pediatrą ponadto o szerokim pojęciu wiedzy o ortopedii , alergologii oraz samym życiu . Wszystko co pisaliście się potwierdza - dodam że ponadto pani Rybacka z wysoką odpowiedzialnością daje recepty ale przed nimi przestrzega , co u nas zniwelowało wiele kosztów związanych z wykupieniem leków co się okazało nie potrzebnych ,
      Koszt 120 zł za wizytę domową to nikła suma w porównaniu do tego co otrzymujemy w zamian - i BARDZO WAŻNA RZECZ - nawet gdy nasze dziecko było chore na zapalenie płuc co się okazało po badaniach , to i tak na każdej wizycie doktor monitoruje pozostałe możliwe powikłania , uprzednie zależności lekowe itp . rzeczy zaglądając w historię leczenia dziecka również przez naszego lekarza "przychodniowego" gdzie czasem się udajemy w celu skierowań na badania nie wymagające opłat i już tylko po to .
      Konkretna Babka - powie wam co robicie żle i co mogłoby dobrze wpłynąć na zdrowie dziecka - i warto przyjąć uwagi z pokorą - rzeczy typu codzienne wyjścia z zapaleniem uszu na dwór nie przyszły by mi do głowy a okazało się lekiem bez precedensu .
      POLECAM POLECAM
      • Gość: aaaaania Re: Pediatra prywatnie IP: *.mofnet.gov.pl 12.11.12, 07:50
        Potwierdzam, wspaniały lekarz, wspaniały człowiek i w ogóle naj, naj, naj. Nie owija w bawełnę, ostrożnie daje antybiotyki, gdy już naprawdę potrzeba. Dziecko roczne po infekcji trwającej tydzień dostało raptem 40 stopni gorączki, myślałam że zwariuję, a Pani dr na spokojnie, kazała obserwować gdyż wygląda to jej na 3 dniówkę, nie dała żadnych leków czy antybiotyku. Po 3 ciężkich dniach mały dostał wysypkę. Pani dr jeszcze nigdy się nie pomyliła z diagnozą, zawsze dobiera leki, które pomagają. Oby było więcej takich pediatrów.
    • mkoltun Re: Pediatra prywatnie 24.01.17, 22:30
      Dziś o 7 rano zadzwoniłam do swojej przychodni zapisać dziecko do lekarza, ale nie było już numerków. Jeszcze nigdy nie udało się nikomu z naszej rodziny tam dostać. Raz mąż miał ostrą anginę a Ci wyznaczyli termin za 2 tygodnie 😀
      Poszperałam więc i trafiłam na ten wątek. Dzięki Wam zadzwoniłam do dr (doktor z doktoratem) Rybackiej, która nas odwiedziła w ten sam dzień i rozpoznała u dziecka szkarlatynę. Oprócz tego, że mam chore dziecko, jestem bardzo zadowolona z wizyty i podejścia pani doktor, fakt, że wizyta kosztuje teraz 150 zł, ale cóż zrobić. Pani doktor była bardzo skrupulatna, dokładnie dziecko zbadała, nie po łebkach. Wszystko dokładnie nam wyjaśniła. Przykro mi, że nikogo nowego nie dopisałam do listy, wątek podnoszę, bo dzieciaczki chorują teraz na potęgę, więc może się komuś przydać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka