Dodaj do ulubionych

Skup surowców wtórnych

IP: *.tvn.pl 01.05.12, 13:34
Ktoś wie, czy na Żoliborzu jest jakiś skup makulatury i złomu. Kiedyś był pod Halą ale zlikwidowali.
Obserwuj wątek
    • blasphemy Re: Skup surowców wtórnych 02.05.12, 17:15
      wystarczy udać się szlakiem żuli w okolicach parku Kaskada. Skup jest na Gdańskiej 23.
      • Gość: zoliborzanin Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 19:31
        Zapowiada się niezły transport z tatowizny po tzw. długim weekendzie, no ale lepiej się dowiedzieć gdzie, niż porzucić w jakimś lesie.
    • Gość: oburzony Re: Skup surowców wtórnych IP: *.centertel.pl 03.05.12, 06:53
      od 22 lat prawie wszystko likwidują albo sprzedają obcym za bezcen
    • Gość: Oliwier Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.14, 14:34
      Wiem,że na Białołęce i Tarchominie jest dobry skup surowców - Stan Mar - ja akurat często makulaturę tam oddaję, tez przyjmują :)
    • Gość: iwaR Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.14, 15:37
      Słyszałam,ze Sur Wtór to też niezły skup - w sprawie cen trzeba sie z nimi skonatktować, ale słyszałam,ze są ok:)
    • Gość: Michaił Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.14, 09:31
      Na Wóycickiego 15 jest Ma-Met. Zaraz przy cmentarzu na Wólce.
      • Gość: Gość Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.vectranet.pl 25.04.14, 18:05
        Specjalizacja - litery z metali kolorowych. Przepraszam za złośliwość, ale tak mi się kojarzą przycmentarne przybytki tego typu.
    • kasiek-kd Re: Skup surowców wtórnych 15.07.14, 10:10
      uciekaj spamerze!
      to lokalne forum - kogo inetersuje skup pod Poznaniem?
      mamy na Żoliborzu skup na Gdańskiej 23
      i przy wisłostradzie
      na Bielanach pewnie tez nie jeden

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka