Gość: dario IP: *.tvn.pl 01.05.12, 13:34 Ktoś wie, czy na Żoliborzu jest jakiś skup makulatury i złomu. Kiedyś był pod Halą ale zlikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blasphemy Re: Skup surowców wtórnych 02.05.12, 17:15 wystarczy udać się szlakiem żuli w okolicach parku Kaskada. Skup jest na Gdańskiej 23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoliborzanin Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.12, 19:31 Zapowiada się niezły transport z tatowizny po tzw. długim weekendzie, no ale lepiej się dowiedzieć gdzie, niż porzucić w jakimś lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Skup surowców wtórnych IP: *.centertel.pl 03.05.12, 06:53 od 22 lat prawie wszystko likwidują albo sprzedają obcym za bezcen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwier Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.14, 14:34 Wiem,że na Białołęce i Tarchominie jest dobry skup surowców - Stan Mar - ja akurat często makulaturę tam oddaję, tez przyjmują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwaR Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.14, 15:37 Słyszałam,ze Sur Wtór to też niezły skup - w sprawie cen trzeba sie z nimi skonatktować, ale słyszałam,ze są ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaił Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.04.14, 09:31 Na Wóycickiego 15 jest Ma-Met. Zaraz przy cmentarzu na Wólce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Skup surowców wtórnych IP: *.dynamic.vectranet.pl 25.04.14, 18:05 Specjalizacja - litery z metali kolorowych. Przepraszam za złośliwość, ale tak mi się kojarzą przycmentarne przybytki tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiek-kd Re: Skup surowców wtórnych 15.07.14, 10:10 uciekaj spamerze! to lokalne forum - kogo inetersuje skup pod Poznaniem? mamy na Żoliborzu skup na Gdańskiej 23 i przy wisłostradzie na Bielanach pewnie tez nie jeden Odpowiedz Link Zgłoś