Dodaj do ulubionych

Wysypisko Radiowo

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.13, 23:47
Co z tym wysypiskiem? Dlaczego taka cisza? Nikogo nie interesuje ten temat? Może komuś bardzo zależy, żeby była taka cisza? Zamierzacie się przyłączyć? czysteradiowo.pl/index.php
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Wysypisko Radiowo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.11.13, 00:00
      Właśnie wyjąłem ulotkę ze skrzynki, dlatego postanowiłem poruszyć ten temat. Może coś wiecie więcej?
      • Gość: Biel@nin Re: Wysypisko Radiowo IP: *.dynamic.chello.pl 06.11.13, 17:00
        Nie trudno się domyślić, że ktoś tutaj chce zaszkodzić firmie MPO, która wygrała przetarg na odbiór śmieci. Skoro nie udało się unieważnić przetargu, to ktoś próbuje zlikwidować ich zakład przetwórczy, do którego konkurencja ma od dawna zastrzeżenia. Oczywiście trzeba to zrobić w białych rękawiczkach i nabrać podpisów nieświadomych ludzi, którym wmówi się, że to dla ich dobra. Nagada się ludziom jakiś hasełek a potem robi się swoje.
        Dokładnie jak z likwidacją lotniska Babice. Tutaj też prym w tak zwanych inicjatywach społecznych wiodą ludzie materialnie zainteresowani przejęciem terenu po Aeroklubie.
        Teren po MPO w Radiowe też jest sporo wart, zatem nie ma się czemu dziwić, że są chętni do wykurzenia stamtąd tej firmy.
        Trzeba mieć oczy szeroko otwarte, aby widzieć, co się dzieje.
        • Gość: ciekaw Re: Wysypisko Radiowo IP: *.147.204.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.11.13, 00:03
          > Dokładnie jak z likwidacją lotniska Babice.

Wskaż, proszę z łaski swojej cytaty, odsyłacze itp. zawierające żądanie "likwidacji lotniska Babice".

> ludzie materialnie zainteresowani przejęciem terenu po Aeroklubie.

Którzy to ludzie? Wskażesz ich nazwiska i ujawnisz też swoje rzucając te oskarżenia?

Równie wnikliwie ustaliłeś też ludzi "materialnie zainteresowanych" podniebnymi zabawami i szkoleniem pilotów na Babicach (w tym pozorowania ryzykownych sytuacji) nad głowami tysięcy ludzi?
          • Gość: zoliborzanin Re: Wysypisko Radiowo IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.13, 11:15
            Gdy nie istniały śmieciowe fora "dyskusyjne" to potrzeba było prawdziwych zapaleńców żeby wziąć udział w realnej dyskusji, trzeba by było wyjść z domu i spotkać się face to face, wymieniać poglądy....a teraz w dobie Internetu każdy może swoje trzy grosze wkładać w każdy temat bez większego sensu.
            Nawet "stowarzyszenie" można założyć przez Internet....o czym tu dyskutować.
            • Gość: Gość Re: Wysypisko Radiowo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.13, 12:36
              Może i przez internet, ale spotkać się mają zainteresowani w realu, jutro ( 8.11.2013 ) przy ulicy Arkuszowej, róg Estrady, przy szkole.
          • Gość: Biel@nin Re: Wysypisko Radiowo IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.13, 16:50
            "Którzy to ludzie? Wskażesz ich nazwiska"

Skoro sami nie chcą się ujawnić, to ja mam ich przedstawiać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka