bartllomiej 12.08.04, 13:58 tU jeszcze nic nie ma ale mozecie tu cos stworzyc :-) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21005 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roody102 e tam 12.08.04, 16:05 Non sunt multiplicanda entia sine necessiate. ________________________________________ Roody102 "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: e tam 12.08.04, 16:42 no przeciez mowilem ze tam nic narazie nie ma, moze kiedys sie zapelni????? Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: e tam 12.08.04, 18:28 Ale po co? ________________________________________ Roody102 "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: e tam 12.08.04, 18:32 roody102 napisał: > Ale po co? > > ________________________________________ > Roody102 > > "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie > umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na > ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski. a tak dla dobrej zabawy albo hecy. pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: e tam 13.08.04, 01:46 Ja chyba już za duży jestem, żeby mnie bawiło robienie bałaganu, a tylko tego się po tym pomyśle spodziewam. ________________________________________ Roody102 "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski. Odpowiedz Link Zgłoś
bartllomiej Re: e tam 13.08.04, 10:22 roody102 napisał: > Ja chyba już za duży jestem, żeby mnie bawiło robienie bałaganu, a tylko tego > się po tym pomyśle spodziewam. > > ________________________________________ > Roody102 > > "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie > umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na > ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski. Nieprawda, przesadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: e tam 13.08.04, 14:31 To nie ja, to Ockham. ________________________________________ Roody102 "Możemy spokojnie przyjąć, że autor nie umiejący myśli swych wyrazić jasno nie umie też myśleć jasno, że więc myśli jego nie zasługują na to, by się silić na ich odgadywanie.", Kazimierz Twardowski. Odpowiedz Link Zgłoś