Gość: lis IP: *.free.aero2.net.pl 23.06.14, 09:50 Wiem że wątek jest w dziale Developerzy Warszawa - ale ostatnia aktualizacja była w grudniu 2013. Żadnych konkretnych tam informacji. Kiedy to zaczną budować ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Shiraz Trio - Conrada 24.06.14, 08:25 Może czekają aż wyrośnie las pokazywany na wizualizacji? Czy sąsiedztwo lotniska nie jest przeszkodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.free.aero2.net.pl 24.06.14, 08:34 A jakie są teraz inwestycje na Bielanach bez przeszkody lokalizacyjnej ? Sokratesa, Przy Agorze, Wólczyńska - o wiele gorsze lokalizacje. Przy pasie lotniska na Melioracyjnej/ Żółwiej mieszkania sprzedały się na pniu. To samo Conrada5- połowa już zarezerwowanych. A co do trasy S7 wariant II - nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Shiraz Trio - Conrada 24.06.14, 09:45 Ludzie robią tak - kupują, a potem zaczynają się rozglądać, marudzić, protestować, żądać. Odpowiedz Link Zgłoś
1fiolet Re: Shiraz Trio - Conrada 26.06.14, 17:12 Dla jednego dobra lokalizacja to metro pod nosem a dla drugiego widok awionetek z okna...sprawa bardzo indywidualna. Byłam w biurze sprzedaży, kilkadziesiąt mieszkań już sprzedanych, niby już zaczęli budować...cośtam grzebią w ziemi. Ceny nawet nawet...ok 7 tysia za m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamel Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.chomiczowka.waw.pl 26.06.14, 18:30 Nie sprzedanych - tylko zarezerwowanych. Reserved masz na 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.free.aero2.net.pl 11.02.15, 15:09 czy ktoś rezerwował mieszkanie na ShirazTrio ? Jak wrażenia i opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.15, 14:10 większość już sprzedana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.free.aero2.net.pl 17.02.15, 09:02 Większość nie jest sprzedana ponieważ pełno jeszcze jest wolnych. I nie sprzedane a raczej zarezerwowane póki co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.15, 22:47 bylem, chciałem coś kupić, zapytałem o 5 i wszystkie były SPRZEDANE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.free.aero2.net.pl 18.02.15, 08:46 Zależy o jakie się pytałeś, te lepsze są zarezerwowane. Te gorsze zostały np. balkony nad wjazdem do garażu lub ostatnie piętra gdzie nie ma zadaszenia nad balkonem. Przy pasie lotniska jest pełno inwestycji, chcą sprzedać lokale przed budową trasy. A trasa kiedyś na pewno będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.15, 20:10 gdzie te inwestycje, bo jestem zainteresowany? obok volumetric znam, kwadry, matexi i przy Maszewskiej mnie nie interesują bo są z przyszłym widokiem na ekran...autostrady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Shiraz Trio - Conrada IP: *.free.aero2.net.pl 19.02.15, 08:37 No właśnie to te inwestycje. Nie ma już ciekawych inwestycji na Chomiczówce. A to widziałeś ? www.telka.com.pl/warszawa-zolwia-20/ Odpowiedz Link Zgłoś