Dodaj do ulubionych

gimnazjum 55

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 15:47
Opinie na temat tej szkoły są różne, nie wiem, czy powinnam wysłać do niej
syna, zauwazyłam, że zaczęły się wątki dotyczące szkół. Może ktoś mi poradzi
i wyda swój osąd na temat gimnazjum 55, bo lokalizacja jest świetna ale jak
sprawa nauki, zachowania itp?
Obserwuj wątek
    • bartllomiej Tam 55 23.02.05, 17:13
      54 jest de besciacka :D
      • Gość: zainteresowana Re: Tam 55 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.02.05, 17:44
        Może znajdzie się ktoś, kto będzie potrafił jakos przyblizyć mi tę szkołę?
    • Gość: endrju Re: gimnazjum 55 IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.15, 18:52
      jak syn się uczy? czy trenuje wyczynowo a jesli tak to chce kontynuować?
      • kasiek-kd Re: gimnazjum 55 16.03.15, 12:49
        ten syn to już pewnie studia kończy - watek sprzed 10 lat!!!
        po co wyciągać takie starocie?
    • Gość: olga Re: gimnazjum 55 IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.15, 19:05
      Sama szkoła potwierdzam przeciętna, nie TOP-owa na pewno, ale nie jest jakaś zła. Zależy jak się trafi, jaki wychowawca. Ale fakt, opinię ma średnią. Na plus, że nie moloch i dobre miejsce. Języki średnio. Inne przedmioty ok. niektóre z ciśnieniem niektóre spokojniej. JAkieś konkursy też są. Ogólnie nie widać koncepcji, pomysłów w szkole.

Klasy pływackie w gimnazjum - to już inny temat cóż trenerów jest niby 2-3 (na treningach to jeden) , jeden z nich ma raczej ubogą wiedzę o pływaniu, niestety. Nigdy też nie trenował, młodzież go raczej nie lubi ale jest we władzach klubu (z partnerką- trenerką). Szkoda, na tym etapie powinni trenować najlepsi.
      Niewielkie sukcesy innego trenera - kilku zawodników. Raczej kierunek zawodnicy odchodzą z UKS Żoliborz do innych klubów niż przychodzą z innych tu.
      Traktowanie ciut z góry.
      Opieka nad dziećmi/mlodzieżą słaba, często bez odpowiedzialności, zero zorganizowania, chaos.
      Jeśli pływanie i wyniki to należy rozważyć inne kluby, jeśli sama szkoła to da radę ale dziecko zdolne--> warto rozważyć też inne gim

MAm nadzieję, że pomogłam
      • magoree Re: gimnazjum 55 11.06.16, 12:32
        Piękna opinia wyssana z palca. Co to znaczy: "Niewielkie sukcesy innego trenera - kilku zawodników"?
        Medaliści Mistrzostw Polski 13-latków, 14-latków, 15-latków, 16-latków, 17-latków, 18-latków, młodzieżowców i seniorów? To mało?
        Dwóch zawodników na Igrzyskach Olimpijskich.
        To są "niewielkie sukcesy"? Gratuluję dobrego samopoczucia w pustej krytyce...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka