Dodaj do ulubionych

Przychodnia na Conrada

02.06.05, 13:17
Niedługo przeprowadzam się na Chomiczówkę czy ktoś może polecić mi dobrego
pediatrę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kalinosia Re: Przychodnia na Conrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:50
      Aga, ja uciekam z naszej przychodni, bo to tragedia :/. Przepisuję się na
      Kleczewską. Nie wiem, jak jest w przychodni dziecięcej, może lepiej niż w dla
      dorosłych. Pamiętasz, my chodziłyśmy jako dzieci do dr. Jadwigi Polewczak :) i
      ona była extra, ale to było 20 lat temu :-D
      • Gość: lampa Re: Przychodnia na Conrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:40
        Kleczewska jest ok - ale ja to już nie hcodzę do pediatry :D pozdro AGI :)
        • brulinsia Re: Przychodnia na Conrada 02.06.05, 19:19
          Dzięki za info.Pozdrawiam Cię :)
      • Gość: maxi Re: Przychodnia na Conrada IP: *.chomiczowka.net.pl 02.06.05, 15:46
        Ta przychodnia to tragedia, chyba nic nie zmieniło się tam od 20 lat.
        Też poszukuję w miarę przyzwoitej przychodni, gdzie będę mogła zapisać się bez
        problemu.
        • Gość: kalinosia Re: Przychodnia na Conrada IP: *.chello.pl 02.06.05, 18:12
          hehe, dokładnie. Tam czas zatrzymał się w roku 1977 chyba :). Krzesła są nadal
          te same, co jak chodziłam mając 8,10,17 lat :). A lekarze - tragedia. Zadnych
          specjalistów. Dlatego zamierzam uciec wkońcu stamtąd i chyba zapiszę się na
          Kleczewską.
          • brulinsia Re: Przychodnia na Conrada 02.06.05, 19:18
            Aga ale czy ta Kleczewska jest lepsza, ja wiem,że dla dorosłych na Conrada to
            lipa bo tam chodzą moi rodzice ale mi chodz o Olę wiesz o pediatrę.Pozdrawiam:)
            • kalinosia Re: Przychodnia na Conrada 02.06.05, 22:21
              no własnie nie wiem, jak jest w przychodni dziecięcej na Conrada :)
            • uunnii Re: Przychodnia na Conrada 06.06.05, 21:23
              Dla doroslych jest swietna. Nie ma ze boli... Kiedys z powaznym podejrzeniem
              wyrostka kazali mi druczki wypelniac, bo czefggos im tam brakowalo i zwijajac
              sie z bolu doslownie (nie bylam nawet w stanie prosto stac) pisalam trzy kopie
              jakis idiotyzmow
    • df32 Re: Przychodnia na Conrada 07.06.05, 08:51
      Ja chodzę z dzieciakami do przychodni na Conrada tylko z jednego powodu - jest
      tam dr Błaszczyńska, która jest świetnym pediatrą i ludzkim człowiekiem. Gdyby
      nie Ona - wołami by mnie w to paskudne miejsce nie zaciągnęli :-))).
      Dominika
    • Gość: Dorota Re: Przychodnia na Conrada IP: *.chello.pl 10.06.05, 20:40
      jedynym lekarzem godnym zaufania na Conrada jest dr Błaszczyńska. Jest nie
      tylko najlepsz w tej poradni jest najlepsza na Bielanach i Żoliborzu razem
      wziętych. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka