brulinsia 02.06.05, 13:17 Niedługo przeprowadzam się na Chomiczówkę czy ktoś może polecić mi dobrego pediatrę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinosia Re: Przychodnia na Conrada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:50 Aga, ja uciekam z naszej przychodni, bo to tragedia :/. Przepisuję się na Kleczewską. Nie wiem, jak jest w przychodni dziecięcej, może lepiej niż w dla dorosłych. Pamiętasz, my chodziłyśmy jako dzieci do dr. Jadwigi Polewczak :) i ona była extra, ale to było 20 lat temu :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lampa Re: Przychodnia na Conrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 15:40 Kleczewska jest ok - ale ja to już nie hcodzę do pediatry :D pozdro AGI :) Odpowiedz Link Zgłoś
brulinsia Re: Przychodnia na Conrada 02.06.05, 19:19 Dzięki za info.Pozdrawiam Cię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Przychodnia na Conrada IP: *.chomiczowka.net.pl 02.06.05, 15:46 Ta przychodnia to tragedia, chyba nic nie zmieniło się tam od 20 lat. Też poszukuję w miarę przyzwoitej przychodni, gdzie będę mogła zapisać się bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Przychodnia na Conrada IP: *.chello.pl 02.06.05, 18:12 hehe, dokładnie. Tam czas zatrzymał się w roku 1977 chyba :). Krzesła są nadal te same, co jak chodziłam mając 8,10,17 lat :). A lekarze - tragedia. Zadnych specjalistów. Dlatego zamierzam uciec wkońcu stamtąd i chyba zapiszę się na Kleczewską. Odpowiedz Link Zgłoś
brulinsia Re: Przychodnia na Conrada 02.06.05, 19:18 Aga ale czy ta Kleczewska jest lepsza, ja wiem,że dla dorosłych na Conrada to lipa bo tam chodzą moi rodzice ale mi chodz o Olę wiesz o pediatrę.Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: Przychodnia na Conrada 02.06.05, 22:21 no własnie nie wiem, jak jest w przychodni dziecięcej na Conrada :) Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Przychodnia na Conrada 06.06.05, 21:23 Dla doroslych jest swietna. Nie ma ze boli... Kiedys z powaznym podejrzeniem wyrostka kazali mi druczki wypelniac, bo czefggos im tam brakowalo i zwijajac sie z bolu doslownie (nie bylam nawet w stanie prosto stac) pisalam trzy kopie jakis idiotyzmow Odpowiedz Link Zgłoś
df32 Re: Przychodnia na Conrada 07.06.05, 08:51 Ja chodzę z dzieciakami do przychodni na Conrada tylko z jednego powodu - jest tam dr Błaszczyńska, która jest świetnym pediatrą i ludzkim człowiekiem. Gdyby nie Ona - wołami by mnie w to paskudne miejsce nie zaciągnęli :-))). Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Przychodnia na Conrada IP: *.chello.pl 10.06.05, 20:40 jedynym lekarzem godnym zaufania na Conrada jest dr Błaszczyńska. Jest nie tylko najlepsz w tej poradni jest najlepsza na Bielanach i Żoliborzu razem wziętych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś