Dodaj do ulubionych

Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu

13.06.05, 13:43
Czy ktoś był?
Polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kalinosia Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:11
      ja tam chodzę odkąd otworzyli i jestem zachwycona! Jest tam taki wysoki , młody
      chłopak, który wymyślił mi rewelacyjną fryzurę w której świetnie się czuję .
      Strzygli mnie tam chyba już wszyscy fryzjerzy i za każdym razem jestem
      zadowolona. Bardzo polecam
      • Gość: Jac Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 15:51
        Niestety ten młody, wysoki już tam nie pracuje, ale dziewczyny też bardzo
        dobrze strzyga... polecam...
    • uunnii Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu 13.06.05, 19:03
      Rowniez polecam. Po raz pierwszy wyszlam z tego zakladu zadowowlona. jestem
      poobrazana na wszystkich fryzjerow az do Mokotowa :). A szczegolnie na Happy
      Days w Wola Parku- z pieknych dlugich wlosow po cieniowaniu koncowek moglo je
      tylko uratowac odciecie na wysokosc ucha.
      Leclercowy fryzjer jest super. W zwiazku z tym, ze znow zapuszczam bylam tam
      tylko dwa razy, ale za kazdym razem wyszlam zadowolona. Bardzo polecam :)
      • Gość: Gosia Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: 193.108.206.* 14.06.05, 10:41
        Bardzo miła obsługa. Pani Justyna robiła mi baleyage i wyszłam od niej bardzo
        zadowolona. Chyba znalazłam swój zakład :)
        • uunnii Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu 14.06.05, 19:13
          To moze dostaniemy karty zniszkowo-ratowe dla stalych klientow i naganiaczy na
          forum :)
          • Gość: kalinosia jestem za :-) n/t IP: *.chello.pl 14.06.05, 21:41
          • Gość: Gosia Re: Fryzjer J.L.Dawid w Leclercu IP: 193.108.206.* 20.06.05, 11:48
            Hihihi jestem za !!! :)
        • Gość: Rafiq A jak tam strzyga facetow? IP: *.chello.pl 14.06.05, 20:22
          I ile tam kosztuje strzyzenie? Ja jestem generalnie zadowolony z fryzjera w
          Arkadii, usluga kosztuje 30 zl, ale gdyby w Leclercu brali mniej tobym zaryzykowal.
          • Gość: Ewa W życiu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 22:43
            więcej tam nie pójdę, strzygła mnie jakaś stara baba, w dodatku maszynką a nie
            nożyczkami, beznadzieja a poza tym drogo !!!!!!!!!!!!!!Nic dziwnego że tam
            ciagle pustki i malo kto przychodzi tracic pieniądze.
            Wole fryzjera na Schroegera - "Lady".
            • Gość: Gosia Re: W życiu... IP: 193.108.206.* 20.06.05, 11:48
              Ewo, w żadnym salonie tej marki nie używa się nożyczek, tylko maszynki.
              Po prostu maja taki styl. Drogo.. wiadomo nie od dziś. Stara baba.. chyba
              widziałas ja jak zaczynala Cie strzyc, trzeba bylo sie wycofac. Chociaz ja nie
              wiem, co wiek ma tu do rzeczy.
              • uunnii Re: W życiu... 20.06.05, 20:43
                Tez bylam przerazona, gdy pierwszy raz zobaczylam golarke. Na owce??? Ale teraz
                wole ja niz nozyczki.
                Co do ceny - nie wiem, czy Cie to ratuje, ale maja tam zniszke dla biednych
                studentów
                • Gość: Ewa Re: W życiu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 10:05
                  Studentka to juz dawno nie jestem a co do maszynki to byłam w wielu
                  profesjonalnych salonach i nie spotkałam sie z tym, żeby strzyc maszynką
                  zamiast nożyczkami, a wiek no coż młode osoby sa bardziej kreatywne w tym
                  zawodzie, zdarzaja sie oczywiście wyjatki ale ta pani do nich nie należy, ale
                  pustki w tym salonie mowia same za siebie, do dobrych salonow trzeba umawiac
                  sie z wyprzedzeniem.
                  • Gość: Gosia Re: W życiu... IP: 193.108.206.* 21.06.05, 18:15
                    Ewo, salony Jean Louis David wyróżniają sie od innych tym, że używa się w nich
                    maszynek zamiast nożyczek. Polecam stronę: www.jld.com.pl/
                    • Gość: Ewa Re: W życiu... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.05, 20:28
                      Salonów JLD nie znam bo odwiedziłam pierwszy i ostatni raz ten w eleclercu,
                      znam za to inne super salony, w których sie ich nie używa i zawsze jestem
                      zadowolona.
                      • camelotty POLECAM!!! 21.06.05, 20:39
                        goraco polecam wspaniala fryzjerke z pawiloniku na bazarku na
                        Zoliborzu....mloda dziewczyne - p. Agnieszke.....doskonala !!!!!
                  • uunnii Re: W życiu... 21.06.05, 20:47
                    Ja czesciej spotykam sie z tandeciarzami, ktorzy stosuja kalendarz... Juz od
                    dawna odchodzi sie od zapisow, chyba, ze na specjalne okazje
            • Gość: kalinosia Re: W życiu... IP: *.chello.pl 21.06.05, 21:46
              Byłam tam juz kilka razy i nigdy nie widziałam tam "starej baby", ale może
              akurat jej nie było?. Poza tym nie wiem, co dla Ciebie jest tanio a co drogo.
              Ja uważam, że właśnie w JLD są przyzwoite ceny. W Leclercu mają cały czas
              promocje. Ja płacę 48 zł (mycie, strzyżenie, czesanie) i uważam, że to w miarę
              tanio jak na taki salon (śmiem powiedzieć nawet, że bardzo tanio). Dopiero w
              tym salonie "wymyslono" dla mnie fryzurę, w której świetnie się czuję i bardzo
              mi pasuje. Nigdy nie czułam się tak dobrze (chodzi o włosy:)). Własnie tego
              szukałam. Dodam, że zdałam się zupełnie na fryzjera, bo nie wiedziałam
              właściwie czego chcę. Szkoda, że ten młody , wysoki blondyn już tam nei
              pracuje :(. Aha, i oczywiście zawsze strzygą mnie maszynką, bo tak strzygą w
              salonach JLD. Ale oczywiście co klient to opinia. Ja polecam z czystym
              sumieniem tan salon, baaaaaaaaardzo polecam :)
              • foxie777 Re: a przy okazji 22.06.05, 21:36

Czy ktos z was bylby zainteresowany aby fryzjer przyszedl do domu?
                pytam z ciekawosci czy moze byc na taka usluge popyt.

pozdrawiam
                • rtomik Re: a przy okazji 28.07.05, 23:13
                  raczej chybiona propzycja
                  oczywiscie jesli masz miejsce w domu i pogodzisz sie ze na posadzcce bedzie
                  pelno kłakow to czemu nie
                  tylko smieszy mnie taka sytuacja ze fryzjer wyjdzie od Ciebie z domu z
                  reklamowka pelna wlosow i wyrzuci na osiedlowym smietniku:)
                  pozniej przyjda psy i wszystko rozwala:):)
                  • Gość: pasmal Odgrzewam wątek IP: *.chello.pl 05.02.06, 12:47
                    Do kogo warto iść tam teraz? Renoma zakładu jest ważna ale kto trzyma nożyczki
                    (ew.golarkę) - ważniejsze.
                    I jeszcze jedno. Jak sobie radzą tam z długimi włosami? Też golarką?? ;)
                    • uunnii Re: Odgrzewam wątek 05.02.06, 21:12
                      A czym sie obcinanie czy podcinanie dlugich wolsow od krotkich??
                      • Gość: pasmal Re: Odgrzewam wątek IP: *.chello.pl 07.02.06, 16:43
                        Nie rozumiem Twojego zdziwienia moim pytaniem. Sorry, ale nie wyobrażam sobie
                        jak można obciąć lub podciąć maszynką włosy sięgajace do pasa!!! Jak masz
                        krótkie na tzw. chłopaka to jasne, że się da - ostatecznie wielu fryzjerów
                        sztrzyże mężczyzn maszynką.
                        • uunnii Re: Odgrzewam wątek 07.02.06, 19:41
                          Pozwole sobie nie ustosunkowywac sie do Toich slow, a zachecic Cie do
                          odwiedzenia salonui do uruchomienia wyobrazni. To nie boli!!
                          • Gość: pasmal Re: Odgrzewam wątek IP: *.chello.pl 12.02.06, 21:23
                            <<Co do ceny - nie wiem, czy Cie to ratuje, ale maja tam zniszke dla biednych
                            studentów>>

A ja Tobie radzę niczego nie uruchamiać tylko sięgnąć do słownika. Kto Ci dał
                            maturę studentko?!
                            • uunnii Re: Odgrzewam wątek 13.02.06, 21:00
                              Jedna z lepszych szkol w Warszawie. Kazdy popelnia literowki, przepraszam. Ale
                              widze, ze Twoja obrona jest atak, szkoda tylko ze w takim marnym stylu...
                  • Gość: gommit Re: a przy okazji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 13:21
                    > raczej chybiona propzycja

na całym świecie jest na miejscu, tylko tu nie

> oczywiscie jesli masz miejsce w domu i pogodzisz sie ze na posadzcce bedzie
                    > pelno kłakow to czemu nie
                    > tylko smieszy mnie taka sytuacja ze fryzjer wyjdzie od Ciebie z domu z
                    > reklamowka pelna wlosow i wyrzuci na osiedlowym smietniku:)

nie. pójdzie z tym do producenta polepszaczy do pieczywa.

> pozniej przyjda psy i wszystko rozwala:):)

nie: "psy rozwalą", tylko "Ty zjesz"
                    • Gość: danusia Re: a przy okazji IP: *.aster.pl 11.05.06, 20:19
                      zachęcona dobrymi opiniami na temat fryzjera w Lecklercu, poszłam. Obcięłam włosy i poza tym, że strzygą golarkami biorąc przy tym dużo pieniędzy, nie mam innych uwag.Ceny wysokie, a jakość taka sama, jak gdzie indziej. Absolutnie nie warto przepłacać. Koloryzacja /kontrast - niby baleyage/ duużo kosztuje a efekt taki sam. Myślałam, że jakąś inną fryzurę wymyślą - gdzie tam. Obserwowałam też inne panie, które wychodziły po... żadna mnie nie zachwyciła. Spodziewałam się po wysokich cenach, lepszej jakości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka