Dodaj do ulubionych

ODSTĄPIĘ Chello Classic +pakiet pełny kablówki UPC

22.06.05, 14:53
Umowa do 06.2006 r. Cena za całosć, to ok. 150 zł miesięcznie;

Jestem zmuszona zrezygnować z powodu przeprowadzki do innego miasta.
Wszelkie koszty przełączenia i zmiany podmiotu umowy ponoszę ja.

Oferty proszę zgląszać na priv - kto pierwszy ten lepszy :-) Zależy mi na jak
najszybszym załatwieniu sprawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: nie naiwna Re: ODSTĄPIĘ Chello Classic +pakiet pełny kablówk IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.06.05, 19:24
      Frajera szukasz czy co?
      • martusia_q Re: ODSTĄPIĘ Chello Classic +pakiet pełny kablówk 23.06.05, 00:16
        Bie, nie szukam frajera.
        Przeprowadzam się w miejsce gdzie UPC nie sięga. Chcę przepisać umowę na kogoś,
        żeby uniknąć opłat za rezygnację. Jeśli ktoś chce internet i kablówkę, to chyba
        mu bez różnicy, czy przejmuje umowę po kimś, czy załatwia z firmą wszystko od
        początku i też podpisuje najczęściej jakieś umowy promocyjne?
        A swoja drogą, to odrobina kultury nawet na necie nie zaszkodzi.
        • Gość: odpowiadam ci Re: ODSTĄPIĘ Chello Classic +pakiet pełny kablówk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 13:48
          W ubieglym roku sie przeprowadzalam w miejsce gdzie nie ma UPC. Zostalo to
          uwzglednione i nie musialam placic za zadna rezygacje, ani zwracac zadnych
          pieniedzy za umowe promocyjna. Napewno uda ci sie to zalatwic, bo mnie tez
          straszyli ze bede musiala zaplacic (mialam umowe do grudnia 2004, a
          rezygnowalam w lipcu). Powodzenia.
          • martusia_q Re: ODSTĄPIĘ Chello Classic +pakiet pełny kablówk 23.06.05, 15:19
            dzięki wielkie,
            spróbuję może w ten sposób... pozdrawiam,
            Marta
      • Gość: wirk Re: ODSTĄPIĘ Chello Classic +pakiet pełny kablówk IP: *.chello.pl 23.06.05, 20:28
        A tak bez chamówy "nie naiwna" nie da sie wymieniać poglądów? Bez pozdrowień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka