jusewa 22.10.05, 12:28 Czy ktoś z forumowiczów zna albo mieszka przy pl. Wilsona albo Krasińskiego przy placu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qqq Re: Plac Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:57 mysle, ze nie jeden. A co? Odpowiedz Link Zgłoś
jusewa Re: Plac Wilsona 22.10.05, 14:10 A nic, chciałabym tylko znać opinię osób związanych z tym miejscem. Mieszkam tu od jakiegoś czasu i mam wrażenie, że jest tu coraz gorzej. Z przytulnych miejsc z klimatem zrobił się wielki chaos. A może tylko się czepiam? Mam jednak nieodparte wrażenie, że nie. Nie mogę pogodzić się z tym, że ludzie na głodzie (albo ich zaopatrzeniowcy), ewentualnie pijaczki albo żebracy tarasują wejście do "Lukullusa". Może ktoś ma pomysł na to jak wpłynąć na stosowne władze, by coś z tym zrobiły? Póki co nie telefonowałam jeszcze po straż miejską ani policję. Mimo wszystko staram się być tolerancyjna. adaję sobie tylko pytanie kiedy skończą się granicę mojej wyrozumiałości i tolerancji ? Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Plac Wilsona 24.10.05, 20:03 pierwszy krok to jednak telefonowanie na straż miejską czy policje, szczególnie jeżeli podejrzewasz handel narkotykami, a nie uzalanie sie na forum. ponieważ w metrze codziennie roi się od policji i strazników, możesz im zasugerować, że nie ubędzie im sadełka jeżeli po odjeździe ostatniego pociagu przejdą sie w kilku po placu i jego bramach. z moich obserwacji wynika, że tam gdzie policja jest widoczna często i o różnych porach, obywatele grzeczniej sie zachowują :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eron26 Re: Plac Wilsona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.05, 16:00 Mieszkam przystanek dalej i jestem na pl. Wilsona prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś