Gość: Jarek IP: 217.153.76.* 14.11.05, 15:55 Czy ktoś może podpowiedzieć...szukam kwiaciarni w okolicy Wrzeciona...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marina Re: Kwiaciarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 17:49 Mieszkam na Przy Agorze, ale kwiaty kupuję w centrum, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Kwiaciarnie 14.11.05, 20:07 Polecam kwiaciarnie na Aspekcie, a szczegolnie zolte roze Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: Kwiaciarnie 14.11.05, 22:01 A gdzież na Aspekcie jest kwiaciarnia??? Ja polecam tą na Conrada, przy przystanku autobusowym: kwiaty świeżutkie, pani prowadzi tą kwiaciarni eod...lat, robi ciekawe bukiety, kompozycje. Ja jestem zadowolona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Kwiaciarnie 15.11.05, 12:03 Polecam z całego serca kwiaciarnię "Moja". Dwie lokalizacje: PKS Marymont i pawilony pod Halą Marymoncką (ta czasowo wyłączona z użytku). Niezwykle mili ludzie, którzy do swojego zajęcia podchodzą z radością i robią piękne bukiety za naprawdę skromne pieniądze. Co będę mówił - na niejednej Pani zrobiłem już nimi wrażenie zachowując deficyt budżetowy w ryzach ;) Zwykle zamawiam kwiaty przez telefon i przyjeżdżam na gotowe, ostatnio ze... Służewia! Odpowiedz Link Zgłoś