Dodaj do ulubionych

jaki internet?? BIELANY

IP: *.net / *.skorosze.net 19.12.05, 21:44
moja kolezanka chce sobie zalozyc net.... ulica Kasprowicza przy
Oczapowskiego... i mysli nad aster.... cos 99 zl..... i tak sie zastanawiam
czy moze gdzies daloby sie taniej?? jak to jest z neostrada?? dajcie jakies
namiary :)))
Obserwuj wątek
    • rtomik Re: jaki internet?? BIELANY 20.12.05, 10:49
      wpisz neostrada w google lub www.tpsa.pl
      • Gość: kaska Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 17:34
        neostrada jest do d...
        • Gość: agnieszka Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.net / *.skorosze.net 21.12.05, 16:56
          no wlsnie jesli nie neostrada i aster to co?? :)
        • roody102 Re: jaki internet?? BIELANY 21.12.05, 17:06
          Cóż za fachowa ocena.
    • very_famous Re: jaki internet?? BIELANY 21.12.05, 17:09
      Ja mieszkam na Wawrzyszewie i Internet mam od ponad 2 lat z prywatnej firmy
      Radex. Obecnie mam 500kbps za 67 zł miesiecznie i nie narzekam.
      • Gość: kaska Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.12.05, 19:41
        Tylko aster, niska cena, rzadko wylaczaja na naprawy, dobrze filtruja poczte,
        przez 2 lata nie zlapalam zadnego wirusa, nie kazdy moze miec tania kablowke
        osiedlowa.
        • Gość: kasia Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 19:46
          aster jest drogi, chello jeszcze dziala
          • Gość: Inka 73 Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:03
            Ja mam od września neostradę 512 i naprawde nie narzekam, ne powiem ze w
            pierszym miesiacu bylo super ale wiem ze robili jakies prace konserwacyjne i
            podobno to dlatego, poza tym mialam kilka razy problemy - przeinstalowalismy
            windowsa i nie szlo nam ustawienie neostrady, powiedzmy 3 razy dzwonilam do
            pomocy technicznej i w ciagu 15 min mialam problem z glowy, panowie byli mili i
            rzeczowi, o ile generalnie nie popieram tepsy to akurat z tego ich poletka
            jestem zadowolona. a, mieszkam Podczaszyńskiego róg Kasprowicza, nic innego nie
            mogłam mieć.
            • Gość: kaska Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.06, 16:25
              I dodzwoniles sie na ich infolinie, ja wzielam kiedys neostrade na probe i tez
              mialam problemy windowsem 98, najczesciej dodzwanialam sie po godzinie!
              • Gość: i Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:32
              • Gość: Inka 73 Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 13:36
                Zawsze szybko sie dodzwanialam , naprawde nie mam nic do zarzucenia, tak kiedys
                znajomy zbluzgal blekitna linie - do nich tez dodzwonilam sie od razu, nie wiem
                moze mam troche szczescia? Dodzwaniam sie od razu, rozmowa z pomocą techniczna
                to jest okolo 15 minut i jestem po niej zadowolona bo mam problem usuniety, a
                windowsa mam XP. Obiektywnie nie moge zlego slowa na nich powiedziec, szybki
                telefon, szybka pomoc, cierpliwi panowie po drugiej stronie słuchawki i o to
                chodzi, moze tepsa w koncu sie nauczyla trzymac poziom uslug? Nie wiem ale nie
                narzekam.
                • Gość: voyto Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.06, 17:51
                  niezłe jest UPC. Miałem do niedawna aster 1Mb z kablówką za 139 brutto, teraz
                  mam takie same parametry - internet 1Mb i pełny pakiet kablowy za 99 brutto z
                  UPC, i nawet szybciej sie pliki ściagają
                  • wilson05 Re: jaki internet?? BIELANY 04.01.06, 12:29
                    > niezłe jest UPC. Miałem do niedawna aster 1Mb z kablówką za 139 brutto, teraz
                    > mam takie same parametry - internet 1Mb i pełny pakiet kablowy za 99 brutto z
                    > UPC, i nawet szybciej sie pliki ściagają
                    Poczekaj az przekroczysz limit... (ktorego w asterze nie ma)
    • kris01 Re: jaki internet?? BIELANY 03.01.06, 22:02
      Od roku mam neostradę. Nie mam problemu z jej działaniem. Cena też nie jest zbyt
      wysoka. Infolinia według mnie działa bez problemów - przynajmniej ja trafiam na
      fachową obsługę.
    • Gość: coffola Re: jaki internet?? BIELANY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:29
      AL. Zjednoczenia (miedzy Kasprowicza a Marymoncka). Od ok 1,5 roku mamy
      neostrade (wersja najtansza). O ile generalnie staram sie trzymac z daleka od TP
      SA (oj ile ta firma mi w zyciu krwi napsula)to akurat chyba z ta neostrada
      mielismy szczescie. Przez 1,5 roku nie bylo nawet 1 dnia kiedy nie dzialala. I
      na szczescie nigdy nie musialam dzwonic na "infolinie". Poza tym innej niz
      neostrada mozliowsci praktycznie nie bylo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka