Gość: NIEZADOWOLONY IP: *.pl 27.10.02, 12:21 ZABOJADY WON DO SIEBIE POLSKI HANDEL GOORA DOSC WYZYSKU POLSKICH KUPCOOW Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RM Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.pl 28.10.02, 21:44 Co to za bzdury? Na razie polski handel nie jest w stanie zapewnić klientom tego co zapewniają supermarkety (chociażby asortyment czy łatwość reklamacji). Rzadko która mała budka deklaruje się w jakich godzinach będzie czynna - nigdy nie wiadomo czego można oczekiwać. Różnic na niekorzyść można znależć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 30.10.02, 16:13 kolego Niezadowolony, i tak nie uwierze, ze mowiles powaznie:) Globi jest troszeczke syfiasty, ale za to mam do sklepu 200m, jest otwarty do 9pm, oczywiscie asortyment szerszy niz w np. w malym Paczku, gdzie zreszta jest 2 razy drozej i czesto sa nieswieze rzeczy. z drugiej strony chcialbym zeby kiedys tak bylo w Polsce, co by sie male sklepiki (takie Grocerki) dobrze trzymaly i staly na kazdym rogu i kazdy mial to co lubi. ale! szalkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZADOWOLONY Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.pl 03.11.02, 19:52 JA MAM PIEDZIESIĄT METROOW ALE CHODZI OTO ZEBY TO BYŁ POLSKI SKLEP A NIE WYZYSK POLAKOOW PRZEZ JAKICHS CUDZOZIEMCOOW .A SWOJA DROGA W PACZKU ZAWSZE JEST PIWO I TO DO 10TEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONY Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 04.11.02, 04:02 Gość portalu: NIEZADOWOLONY napisał(a): > JA MAM PIEDZIESIĄT METROOW ALE CHODZI OTO ZEBY TO BYŁ POLSKI SKLEP A NIE WYZYSK > > POLAKOOW PRZEZ JAKICHS CUDZOZIEMCOOW .A SWOJA DROGA W PACZKU ZAWSZE JEST PIWO I > > TO DO 10TEJ LECZ SIĘ I TO SZYBKO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 11:25 Na tym wyzysku to sie nie znam. Ale Globi powinien zniknąć, bo to jest beznadziejny sklep (brud, kiepski wybór towarów). Oczywiście nic nie stoi na prezeszkodzie, by w poblizu lub w tym samym miejscu powstał inny, lepszy sklep. Wyjscie jest jedno: ktoś musi albo kupic Globiego i zrobic z niego porządny sklep albo w poblizu musi powstć silna konkurencja i wtedy globik albo sam zniknie, albo sie poprawi. Podobna sytuacja była np. w łomiankach, gdzie tuz obok śmierdzącego, zapyziałego globiego powstał duzy sklep markpolu - czystszy, z lepszym towarem, z mozliwoscią płacenia kartami, z miła obsługą itp. Przed globim widzę teraz tylko samochód kierownika tego przybytku. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY 04.11.02, 13:16 Sieć Globi została w II kw. 2002 r. sprzedana firmie Carrefour Polska. Powoli logo Globi zniknie z marketów, które firmowane są przez Champion. Być może to wina kierownictwa placówki, bowiem Globi na Rembielińskiej 7 jest świetnie zaopatrzone, a kolejki do kasy świadczą o zadowoleniu klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
zolibuuusz Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY 16.11.02, 08:04 i całe okolice betonsów też, bo psują widoki z Pl.J.Lelewela!!!!!!!! szczegulnie te wysokie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEZADOWOLONY Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.wne.uw.edu.pl 08.01.03, 10:56 TAK TRZYMAC PANIE WALDORF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobczak Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 13:55 kurde...zdenerwowany...sam sie zburz!!! w globim zawsze w piatek przed imprezami spotka sie wszystkich znajomych! to powazny osrodek rozrywki na naszym osidlu ;P Odpowiedz Link Zgłoś