Gość: ell IP: *.chello.pl 04.09.06, 18:34 poszukuję fajnych zajęć dodatkowych dla chłopca wcieku 7 lat na Bielanach lub Żoliborzu, czy ktoś może coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_jr Re: zajęcia dla 7-latka 05.09.06, 08:55 Gość portalu: ell napisał(a): > poszukuję fajnych zajęć dodatkowych dla chłopca wcieku 7 lat na Bielanach lub > Żoliborzu, czy ktoś może coś polecić? zuchy? www.301.zhr.pl 301 WGZ "Strażnicy Krainy Legend" Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: zajęcia dla 7-latka 05.09.06, 09:40 Interesuje Ciebie sport czy raczej zajęcia "twórcze"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ell Re: zajęcia dla 7-latka IP: *.chello.pl 05.09.06, 13:54 jedno i drugie z przewagą sportu Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: zajęcia dla 7-latka 05.09.06, 14:07 U Nastuli są zajęcia Judo dla dzieci, nie pamiętam adresu, ale gdzies koło skrzyżowania trasy AK i Marymonckiej Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: zajęcia dla 7-latka 05.09.06, 14:20 Mój syn (prawie 10 lat) od 2 lat chodzi na zajęcia karate na terenie AWF-u. W tym roku był na obozie nad morzem organizowanym przez klub - POLECAM w 100% !!!! Trenerzy mają więcej opiekuńczości niż niejeden rodzic - poważnie. Na treningach zero agresji, dzieciakom wpajane są naprawdę pozytywne wartości ( posłuszeństwo rodzicom, nauka w szkole, niewykorzystywanie nabytych umiejętności poza salą ćwiczeń jest wg trenerów najważniejsza) dużo zabawy i sportu. Dzisiaj idziemy na pierwszy powakacyjny trening - syn nie może się już doczekać............)))) www.karatebielanski.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: zajęcia dla 7-latka IP: 213.76.128.* 06.09.06, 13:21 A którego trenera polecisz, bo widzę że jest ich 3? Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: zajęcia dla 7-latka 06.09.06, 13:43 Gość portalu: mmmm napisał(a): > A którego trenera polecisz, bo widzę że jest ich 3? Polecać nie ma co, ponieważ każdy z trenerów ma inną grupę w zależności od wieku i zaawansowania. Mój syn rozpoczął treningi z A.Niedzielskim ( super ) ale ponieważ trener mial poważny wypadek na wiosnę - obecnie nie trenuje. Mazur pracuje z zaawansowanymi zawodnikami niezależnie od wieku. Syn obecnie rozpoczął treningi jako średniozaawansowany z sesnejem Kępą. Wymagający facet ale w sumie o to chodzi. Poniżej daję linka do harmonogramu zajęć na ten rok www.karatebielanski.com.pl/treningi/bielany.html Dziecko może przyjść na kilka treningów aby się zapoznać czy mu to odpowiada bez żadnych opłat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkd Re: zajęcia dla 7-latka IP: *.chello.pl 06.09.06, 12:43 Nastula funny-judo zapisałam tam swojego synka Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: zajęcia dla 7-latka 07.09.06, 16:13 ile lat ma synek? Bo z tego co widziałam to funny judi jest tam dla dzieci 4-6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: zajęcia dla 7-latka 08.09.06, 12:47 wystarczy zadzonic i sie dopytac... w grupie synka jest prawie 7-latek i dla nikogo to niejest problemem; ni epytałam, bo mnie nie interesuje, ale sądzę, ze nie poprzestaja na grupie maluszkow iinne gr wiekowe tez tam sie znajda Odpowiedz Link Zgłoś
anika1983 Re: zajęcia dla 7-latka 09.09.06, 17:03 mój ma 4,5 roku i się zastanawiam, ale chyba jeszcze za mały, choć wygląda spokojnie na 5,5 - 6 lat i pewnie by sobie poradził Odpowiedz Link Zgłoś
olafinek Re: zajęcia dla 7-latka 10.09.06, 14:56 moj ma lata i miesiac i daje sobie rade :) a sa tez mlodsze dzieci..nawet dziewczynki, tylko grupa juz bardzo liczna........ jest super, moj synek wlasqanie odsypia sportowe szalenstwo; rodzice moga na 1,5 godz zostawicdziecko, zostac na sali, albo np. w tym czsie cwiczyc na siłowni Odpowiedz Link Zgłoś
rorvik Re: zajęcia dla 7-latka 07.09.06, 11:08 jeśli chcesz na Żoliborzu, to przy Popiełuszki 13 jest sprawnie działające ognisko . tam jest cała masa zajęć (i spotrowe i plastyczne, i literackie), ja zapisałem bratanka na zajęcia z opowiadania bajek, baśni, mitów itd. zapowiada się fajnie. zajęcia są bezpłatne. i ludzie z pasją to prowadzą, z tego co się orientowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
mlaudanska Re: zajęcia dla 7-latka 07.09.06, 16:13 Czy możesz podać jakieś namiary na to ognisko ? Odpowiedz Link Zgłoś
rorvik Re: zajęcia dla 7-latka 08.09.06, 00:46 namiary, służę. ul. Popiełuszki 13, telefonu nie pamiętam, ale wygooglaj hasło ognisko pracy pozaszkolnej żoliborz to pojawi się wszystko, tylko plan zajęć na stronie nie jest aktualny.dobrze się tam pojawić osobiście i sprawdzić wszystko na tablicy. pozytywne miejsce. kolorowo, czysto i serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: zajęcia dla 7-latka IP: *.kosson.com 08.09.06, 19:08 Proszę: www.opp.dmkhost.net/?page=zajecia&submenu=0&PHPSESSID=4585c7aa3977cc81cbe81ffb8400769e Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: zajęcia dla 7-latka 08.09.06, 20:44 może warto wspomniec, ze prowadzony przez Adwentystów Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant.podsiadlik Re: zajęcia dla 7-latka 11.09.06, 10:28 OPP? Cyklistów raczej... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dune AWF, Potocka i Nastula 08.09.06, 10:06 Na AWF - gimnastyka ogólnorozwojowa chodzi moja 7-letnia córcia, grupa pół na pół: i chłopcy i dziewczynki - kontrolowane szaleństwo ;-))) Mała uwielbia tam chodzić. Do OSiR przy Potockiej chodzi 2 czy 3 rok syn przyjaciół (6-latek) na Aikido i lekcje pływania. Na judo do klubu Nastuli chodzi... mój mąż, ale słyszał dużo dobrego o tym funny-judo dla dzieci. pozdrawiam:) diuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: AWF, Potocka i Nastula IP: 213.76.128.* 11.09.06, 07:56 A czy można prosić o jakieś bliższe namiary na tą gimnastykę ogólnorowojową? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dune Re: AWF, Potocka i Nastula 11.09.06, 10:57 Trener Mirosław Nawara: nie mam bardziej konkretnych namiarów, dzwoni się na numer ogólny AWF-u (centrala) i prosi o przełączenie do trenera albo o podanie numeru bezpośredniego. Jak trafić: wjazd bramą główną, przed basenem skręcić w lewo i do końca, tzn. do ostatnich budynków "sportowych" po lewej stronie - ostatnia sala gimnastyczna, niski budynek, niezbyt ładny. Niestety, nie zadałam sobie trudu, żeby zapamiętać jakiś numer czy nazwę :( ale spokojnie można pojechać, zapytać i na pewno ktoś pomoże. Jeszcze nie byłam w nowym roku szkolnym, mam nadzieję, ze zajęcia będą, bo dzieciaki były z nich szalenie zadowolone :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś