Dodaj do ulubionych

Będziemy mieli plac zabaw (?)

26.09.06, 19:34
www.danonki.pl
Wybierz Warszawa
Wybierz plac zabaw między Dantego 7 a Szekspira 4
GŁOSOWANIE do 31.grudnia.2006r.
Obserwuj wątek
    • helga1970 Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) 27.09.06, 04:32
      trzymam kciuki :)
    • Gość: sawa Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:58
      Jak sprawdzić na którym jesteśmy miejscu?
      • Gość: kirt Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.chello.pl 28.09.06, 20:48
        www.danonki.pl/index_place_zabaw.php?id=czc3bWs5NmJwMjMxMQ%3D%3D
        na nasz plac jest już 4457 głosów, ale na plac przy Wysockiego aż 4713, więc do
        dzieła kochani głosujcie :)
        • Gość: kirt Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.chello.pl 28.09.06, 20:54
          sorry, myślałam, że jak wkleje link to odrazu pokaże sie strona z naszym
          placem , no cóż jest to str3 i jest tak opisana:

ulica
          Między Dantego 7 a Szekspira 4

• Gość: dada Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 19:31
          Idziemy jak burza:-)
          Doganiamy Wysockiego, coraz mniejsza różnica głosów jest.
    • Gość: info Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:17
      Brawa dla Administracji- weszła w gre głosowania,
      Porozwieszała kartki na klatkach z info. o tej akcji.

• 1adzia Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) 04.10.06, 23:02
      A już byliśmy na prowadzeniu z Wysockiego:-(
      POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Prosimy o głosy na plac zabaw.
      Jest o co walczyć.

• Gość: xxx Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 21:51
      gosujcie bo inne miasta tez poszły na przód i to sporo.
      • Gość: gość Głosowałem, ale trzeba to jakoś rozpowszechnić ? IP: *.chello.pl 29.10.06, 22:51
        Głosowałem, ale trzeba to jakoś bardziej rozpowszechnić ?
    • Gość: morud Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) IP: *.budimex.com.pl 30.10.06, 14:27
      A czy jest możliwośc sprawdzenia na której jesteśmy teraz pozycji? Ludzie
      głosujcie!!
      • Gość: nasze.bielany Każdy głosuje i namawia swoich znajomych IP: *.chello.pl 01.11.06, 22:03
        Każdy głosuje i namawia swoich znajomych. Jeden plac zabaw dostaniemy gratis.
        • Gość: arra Re: Każdy głosuje i namawia swoich znajomych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:46
          >>>Jeden plac zabaw dostaniemy gratis.
          Place zabaw które teraz zgłaszają się to i tak nie maja szans:-) Nie ma co sie
          nimi przejmować, są na straconej pozyci.<<<

Ja sama wbijam 100 e-meil na nasz placyk co prawda zajmuje mi to troche czasu
          i jest troche nudne. Ale mam nadzieje ze dotrwam do końca gródnia.A nagrodą
          będzie WYGRANA!!!!!!!!!!!!

• Gość: info Info o głosowaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:32
        17,11,2006

Warszawa ,,Dantego-Szekspira,, głosów 20547
        Warszawa Wysockiego 21256
        Poznań 21150
        Gdańsk 22920
        aaaaa Chełm ma głosów 27723
        • Gość: info Re: Info o głosowaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:01
          Przegoniliśmy Wysockiego-Warszawa :-)Superr!!!
          Teraz może przegonimy Poznań, który ma troche więcej głosów:-)
          • lavinka ale do Chełma nam daleko 25.11.06, 12:50
            ps. wygrywa tylko 1 plac?
            • silvia_o Re: ale do Chełma nam daleko 25.11.06, 19:51
              Na szczęście to inna kategoria "wagowa".
              Walczmy dalej!
              • lavinka piu, 25.11.06, 22:03
                Wychowałam sie na tym podwórku... buu... ostatnio wywalili taką dużą karuzelę co
                straszyła... pamiętam jak ją zainstalowali kręciło się na niej w kółko
                kilkadziesiąt dzieci całymi godzinami(mój rekord 2,5). Miałam po tym chorobę
                morską(tzn nie rzygałam, ale trochę trudno było złapac pion ;-) ))
                Ech... ;-DDD

lav
              • Gość: ala Re: ale do Chełma nam daleko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:22
                Dobrze że to inna karegoria ta Chełmża. Czy widzieliście ile oni mają głosów?
                ...ponad 44000 głosłów:-0
    • lavinka Re: Będziemy mieli plac zabaw (?) 18.11.06, 00:11
      No, jest nieźle 20tysięcy....
      • Gość: sąsiad Tak trzymać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.06, 21:24
        Doganiamy Poznań- brakuje kilka głosów.
        p.s ciekawy jestem jaki finał będzie końcowy tego głosowania...
        • Gość: ojciec dzieciom Nie spać głosować bo przepadnie plac zabaw ! IP: *.chello.pl 30.11.06, 22:09
          Nie spać głosować bo przepadnie plac zabaw ! Do roboty ludzie i ludziska
          • silvia_o Re: Nie spać głosować bo przepadnie plac zabaw ! 06.12.06, 14:28
            Oj, bo Wysocki nas niebezpiecznie goni...
            • Gość: pikor Do roboty lenie - ruchy palcami tylko szybko IP: *.chello.pl 08.12.06, 14:41
              Do roboty lenie - ruchy palcami tylko szybko bo nam plac zabaw przepadnie.
              • lavinka Re: Do roboty lenie - ruchy palcami tylko szybko 10.12.06, 18:56
                Niby klikam, tam mi pisze,że dostanę mejla i nici. Jak oni liczą te głosy?

lav
                • Gość: tata Do roboty bo stracimy pac zabaw IP: *.chello.pl 13.12.06, 15:57
                  Do roboty bo stracimy pac zabaw

www.danonki.pl
                  Wybierz Warszawa
                  Wybierz plac zabaw między Dantego 7 a Szekspira 4
                  GŁOSOWANIE do 31.grudnia.2006r.
                  • Gość: info Nasz plac zabaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:01
                    Niebawem bedziemy na 1-szym miejscu. Do Gdańska brakuje 150 głosów.
                    Tak trzymać.

WARSZAWA GÓRĄ !!!!!!!!
                    • lavinka Re: Nasz plac zabaw 15.12.06, 15:27
                      No, to się wyrobimy ;-D
                      lav
                      • Gość: malaga Re: Nasz plac zabaw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 20:53
                        Gdańsk cały czas na czołówce:-{
                        • Gość: lavinka Re: Nasz plac zabaw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 22:49
                          No ile można głosować...Poza tym to co jest nie jest takie najgorsze.Za czasów
                          mego dzieciństwa bawiliśmy się na połamanych ławkach, bo chuśtawki tak
                          skrzypiały,że ludziom plomby z zębów wypadały ;-))))

lav
                          • Gość: Kaśka Re:Głos każdy się liczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 12:02
                            Głosowanie do 31,grudnia,2006r.
                            Jeszcze pare dni zostało.
                            • Gość: makita Ludziska głosujta zamiast się bawić całą noc IP: *.chello.pl 29.12.06, 17:39
                              Ludziska głosujta zamiast się bawić całą noc
                              • Gość: alaga ???????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 12:30
                                No, ciekawe czy nam się dostanie.
                                • lavinka Re: ???????????????????????? 03.01.07, 13:57
                                  No właśnie,kiedy będą wyniki?

lav
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka